Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
12
Favori
93.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sbnmkrkt

quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a

quote:

Orijinalden alıntı: sbnmkrkt

merhabalar HONEY ICE RC 3 Chimera Edition ı kurdum ama market vardı hemen sonra kayboldu googledan da kullanamadım marketi
    ne yapmam gerekiyo yeni market nereden bulabilirm
    market olmadığından bunu da yükleyemedim

Vega PerformanceBoost

Üstad tekrar net bağlantısı kurduğunda market kendiliğinden yenilenecektir...Gerek yok yeni yükleme yapmaya...

market yok hala menude gözükmüyor ayarlar-uygulamalar kısmında gözüküyor sildim mi menuden dicem ama bi kere girdim hesabımı actım mx player indirdim playerı kurmak için çıktım playerda markette kayboldu indirilenler kısmında bişey yok
    dosya yöneticisindede bulamadım bi türlü marketi
    tarayıcıdan giriyrum tekrar indirmek için bu seferde cihaz eşleşmedi diyip indirmiyor
    google play i açıyorum oda beklenmedik biçimde durduruldu hatası veriyor

sbnmkrkt merhaba;

Mesajını aldım ancak cep onayı vermediğim için özel mesaj yollayamıyorum.

USB'nin kaybolması/yüklenmemesinden tam olarak neyi kastettiğini anlayamadım. Amacın tabletin flash belleği görmesi ise ana menüdeki Shuttle Tools'a girip altta Periphal yazana dokunarak onun Host moda dönüşmesini sağlamak. Bu şekilde yaptığın zaman USB belleği görecektir. Ancak USB belleğinin FAT32 formatında olması lazım.

Bir diğer husus market, yeni adıyla Google Play halen sorun çıkartıyorsa yeni bir ROM kurmanı öneririm.

Bu arada yolculuğü çıkacaksan HoneyIce değil de 2.2 tabanlı bir ROM kurmanı öneririm ki bataryası çok uzun gidiyor.

Eğer sorunu yanlış anladıysam bana mesaj yerine e-posta yoluyla ulaşırsan sevinirim : hakanslient@gmail.com

Kolaylıklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a
    sbnmkrkt merhaba;

Mesajını aldım ancak cep onayı vermediğim için özel mesaj yollayamıyorum.

USB'nin kaybolması/yüklenmemesinden tam olarak neyi kastettiğini anlayamadım. Amacın tabletin flash belleği görmesi ise ana menüdeki Shuttle Tools'a girip altta Periphal yazana dokunarak onun Host moda dönüşmesini sağlamak. Bu şekilde yaptığın zaman USB belleği görecektir. Ancak USB belleğinin FAT32 formatında olması lazım.

Bir diğer husus market, yeni adıyla Google Play halen sorun çıkartıyorsa yeni bir ROM kurmanı öneririm.

Bu arada yolculuğü çıkacaksan HoneyIce değil de 2.2 tabanlı bir ROM kurmanı öneririm ki bataryası çok uzun gidiyor.

Eğer sorunu yanlış anladıysam bana mesaj yerine e-posta yoluyla ulaşırsan sevinirim : hakanslient@gmail.com

Kolaylıklar.

yardımlarınız için çooook teşekkür ederim
    sorunum tabletin usbyi görmemesiydi host mod yapınca haloldu
    marketle biraz daha uğraşıcam olmazsa tekrar kurarım rom u
    iyi günler:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbnmkrkt -- 3 Nisan 2012; 19:34:54 >

• batarya kalibrasyonunu hakan hocamızın tarif ettiği gibi yaptım. şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. gayet başarılı, paylaşmak istedim.
  • arkadaşlar benim bir sorunum var cihaz uyku moduna girdikten sonra kapanabiliyor neden böyle olduğunu anlayamadım valla :) ics beta 1 yüklü.
  • herhangi bir gelişme var mı arkadaşlar romlarla ilgili? su ics.ye vinn tanitimi filan

edit: biraz inceledim tabletromsu ancak ics de yenilik yok gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoMMeS -- 9 Nisan 2012; 13:18:38 >
  • Ben de bekliyorum son durum nedir. :D
  • hakan hocam, back up restore olayını deneyeyim dedim. önce mevcut olan ics.yi back up yaptım. daha sonra honeyice chimera mi ne var ya ondan yükledim. daha sonra onun da back upını aldım. sonra recoverye girip ics.yi restore edeyim dedim. restore işlemi oldu.. yeniden başladı tablet ancak. ics nin ilk sayfası var ya bu ufak puntolarla vega cass community build rom filan yazıyo iki ayrı noktada hani... orda takilip kaliyor. kapattim yeniden açtim filan kar etmedi. bakalim şimdi apx de 2.2 tabanli biseyler yukleyip deneyeyim diyorum senin kullandigin gibi ama bu bakiromun linkinde sıkıntı var sanırım indiremedim bi türlü. siz de başka link varsa iletirseniz sevinirim.
  • Ics ile 2.2 Ganbarou ROM'u Backup-Restore şeklinde defalarca denedim, bir sorun olmuyor. Ama HC 3.2 ile hiç denememiştim. Bence tekrar denemelisin. Rayına oturana kadar sorun yaşarsın bilgileri yenilemek zorunda kalırsın belki ama, bir kere oldu mu süper oluyor.

Ben gerçekten çok memmunum. İstediğim zaman 2.2. Ganbarou'ya istediğim zaman ICS ye bıraktığım yerden dönüyorum.

Baki ROM için bakayım linke üstad.
  • Gommes, kendim yeniden Upload yapıyorum.

Bitince linki yenilerim, indirebilirsin oradan...
  • çok teşekkür ederim. bi daha deneyecegim elbette :D bi sürü uygulama vardı ics de muhakkak almam lazım onları. simdi bi daha honeyice yukleyeyim bakalim.

edit: denedim tekrar chimera edition üzerine ics.yi restore etmeyi ancak aynı yerde takılı kaldı. ben hata yapmıyorumdur umarım. recoverye gelince restore deyip restore edecegim ics dosyasini seciyorum ve onay veriyorum. restore bitince tekrar recovery menuye dönüyor zaten orda reboot diyorum ve açılmasını bekliyorum. baktım takılıyor, dediğiniz gibi bi kaç kez kapatıp açmayı deniyorum... sonuç olumsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoMMeS -- 9 Nisan 2012; 16:14:54 >
  • Gommes, Baki Rom linkini yeniledim ve ilk sayfaya işledim.
  • teşekkür ederim hakan üstat, bi kaç sefer daha denedim ancak olmadi bi türlü restore... şimdi baki rom kurup deneyim diyorum
  • maalesef bakirom kurmama rağmen olmadı... aynı yerde takılıyor kendi kendine yeniden başlayıp.. gitti tüm ics..dekiler.. üstat önerin var mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoMMeS

Sarj sorunu bende de var. Hakan hocam dedigini bi dahaki sarj sonrasinda yapacam. Benim asil merak ettigim sarj sureleriniz... cihazlariniz tam bitik halden full sarja gelinceye kadar ne kadar sure geciyor.. bende 3-4 saat arasi sanirim tam tespit edemedim ama cok uzun bir sure bu. Problem sadece bende mi?

tabletin şarzının tam bittikten sonra full şarz olma suresı benım honeyıce yuklu tabletımde 3:30-4 saat arkadaşım ama sana daha önce dedğim gıbı batarya kalıbrasyonu yapmama rağmen şu şarzın anıden düşmesı olayını anlamamdım gıttı.Belkı çoğu arkadaşta bu problem var fakat farkında değilller.
  • Gommes ICS kur ve ondan çağır diğer ICS'yi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_a -- 9 Nisan 2012; 18:16:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atosun1977

quote:

Sarj sorunu bende de var. Hakan hocam dedigini bi dahaki sarj sonrasinda yapacam. Benim asil merak ettigim sarj sureleriniz... cihazlariniz tam bitik halden full sarja gelinceye kadar ne kadar sure geciyor.. bende 3-4 saat arasi sanirim tam tespit edemedim ama cok uzun bir sure bu. Problem sadece bende mi?

tabletin şarzının tam bittikten sonra full şarz olma suresı benım honeyıce yuklu tabletımde 3:30-4 saat arkadaşım ama sana daha önce dedğim gıbı batarya kalıbrasyonu yapmama rağmen şu şarzın anıden düşmesı olayını anlamamdım gıttı.Belkı çoğu arkadaşta bu problem var fakat farkında değilller.

Dedigin gibi bende de sorun devam ediyordu en son... ilk bi kac seferde oldu ancak sonradan carttt....

• Icsden honeyice a restore etmeyi basardim... daha sonra da honeyicedan icsye geri dondum. Sonuc olumlu... daha once denerken sarj takili idi... onun bi etkisi olmus olabilir mi bilemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoMMeS -- 9 Nisan 2012; 20:50:12 >
  • quote:

Icsden honeyice a restore etmeyi basardim... daha sonra da honeyicedan icsye geri dondum. Sonuc olumlu... daha once denerken sarj takili idi... onun bi etkisi olmus olabilir mi bilemiyorum...

İşte bu...İyi olmuş; bence çok hoşuna gidecek bu restore backup olayı...
  • Arkadaşlar linlteki tableti aldım 300 tl yehttp://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=17864957&shopCategoryId=22628&shopCode=39396669

Kullanıcı olarak memnunmusunuz fiyatına göre nasıl acaba birde romlar hakkında pek bir bilgim yok orjinal romun ne gibi dezeavantajları var ?
  • Bende aynisinin viewsonic markalisi var. Gayet memnunuz. Orjinal romlarda market olmayabilir. 3g modem baglantisi saglanamayabilir. Android 2.2 surumu orjinal... ama custom rom dedigimiz romlarla 4 surumu androide sahip olabilirsiniz. Vs...
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.