Rehbere 4.0.4 tabanlı ıkı yenı rom ekledım. Biri APX diğeri CWM modda yuklemıyor. Vakt,m olunca Türkçe'ye cevırecegım. Biri beta biri alpha sürüm. Bu nedenle sorunsuz degıller.
Bu ROM AOSP 4.0.4 üzerine konumlanmış ve Cass,Eduardo,Corvus ve benim tarafımdan(Scanno) ayarlamaları yapılmıştır.
Kişisel olarak 120dpi seviyorum ve launcher olarak Apex Launcher kullanıyorum, bu yeni ROM'a bunları ekledik.
Tüm google uygulamaları eklendi.
Hafızadan tasarruf için bu ROM'da bütün diller bulunmamaktadır. Bulunan diller:
-Almanca -İngilizce (UK ve US) -İspanyolca -Dutch -Rusça
Squashfs'yi yönetip çalıştıramadığım için biraz hafıza alanına ihtiyacım oldu. Bazı uygulamalar kurulum sırasına data partition'a eklendi. Squashfs'yi çalıştırabildiğim anda bütün dilleri ROM'a geri yükleyeceğim. Düşünüyorum ki bu dillerle de birçok kişi ROM'u kullanabilir.
Paritioning VegaICS beta1 ile aynı.
[KURULUM]
Sorunsuz bir kurulum için cihazınızda modlu stok / VegaICS yüklü olmalı. Sebebi doğru bölümlendirme yapmak içindir. Bu ROM, VegaICS ile aynı bölümlendirmeyi kullanmaktadır ve bölümlendirmeyi ayarlamamaktadır.
Bu bir CWM güncelleme dosyasıdır ve recoveryden flashlanabilir. Kurulumdan önce factory reset ve complete wipe yapmanız gerekmektedir.
Daha sonra ZIP dosyasını flashlayın ve cihazını reboot edin.
***DİKKAT* Bu kurulum dosyası *ALPHA* sürümdür ve herşey güzel ve sorunsuz olacak diye birşey söz konusu değildir. Bunların üstünde çalışılmaktadır.
[ÇALIŞANLAR]
İlk açılışta Google kurulum sihirbazı gelecek ve hesabınızı ekleyebileceksiniz. Ben sorunsuz bir şekilde Kişiler ve Takvim'i cihazıma senkronize ettim. Recovery sorunsuz çalışıyor. Bu kurulum recovery image içermemektedir. Wifi çalışması VegaICS Beta1 ile aynı.
[ÇALIŞMAYANLAR] -Bluetooth -Kamera -3G
[YAPANLAR] -Cass -Eduardo -Corvus -Areo -Scanno
Hep sömürdük, biraz yardımcı olalım, çorbada tuzumuz olsun
Bravehearth harikasınnn. Eyvallah. Hemen ekliyorum.
yok olmuyor hakan üstad ics betadayken dokunmatik sorunsuz calışıyodu baki romu kurayim stabil olmugu için dedim exe olarak dokunmatik bozuldu donanimsal olarak nası bozulabilir aklim ermiyor cünki yere bile düsmedi hic :s orjinal rom disindada mouse calısmıyor.s
Yapma ya...Sonucta hemn tum romları denedık. Bence gerıye donanımsal arıza kalıyor. Nasıl olabılır dersen tablety dusmese bıle o an ne bıleyım akım dusmustur, bir temassızlık olmustur, bir sekılde dokunmatık ıle ılgılı yapıda temassızlık hassasıyet olmustur....?
Servıse gondermelısın bence
yardımların için çok teşekkür ederim öncelikle. Orjinal romu kurup gönderecegim hepsiburada.com dan aldim zaten tableti. romlarla oynamam garantiyi bozmamıstır umarım saygılar emeginize saglık
VegaCream'in Alpha2'si çıktı. Kamera düzeltilmiş, bazı diller eklenmiş ve file manager eklentisi yapılmış.
BETA1: - Bluetooth working (Thanks Brucelee666) - Video problems should be solved (not all libraries needed were included) - Enhanced Powermenu implemented (Thanks Brucelee666) - Both Apex Launcher and Stock Launcher included. You can choose at first boot which launcher you want to use)
quote:
Orijinalden alıntı: fakafuka
olmadı malesef:S
Belki sorun marketin google play e dönmesiyle ilgilidir, bilemedim. Zaten Cynogen'in ICS sini takip ediyorum, o çıktığında süper olur...
BETA1: - Bluetooth working (Thanks Brucelee666) - Video problems should be solved (not all libraries needed were included) - Enhanced Powermenu implemented (Thanks Brucelee666) - Both Apex Launcher and Stock Launcher included. You can choose at first boot which launcher you want to use)
Teşekkürler...İlk mesaja eklendi...
quote:
Orijinalden alıntı: hakan_a
quote:
Orijinalden alıntı: fakafuka
olmadı malesef:S
Belki sorun marketin google play e dönmesiyle ilgilidir, bilemedim. Zaten Cynogen'in ICS sini takip ediyorum, o çıktığında süper olur...
doğru olabilir.rom güzel düzenlenmiş şahsen ama market olmayınca bir şeye yaramıyor valla 3.0 rom ve üzerinin verdiği hatalardan bıktım corvusa geçtim gayet stabil sekilde calısıyor
Arkadaşlar bu son güncellemeyi yüklemeden önce kullandığım romda google search maalesef durduruldu gibi bir hata veryodu:hakan üstdaya yazmıştım belki hatırlar.Bu aon romu yükledim bunda da aynı problem var ana ekranın sağ üstündeki google search bar a birşey yazacağım ,mesela fo yazıyorum hemen maalesef durduruldu diye bir uyarı çıkıyo başına gelen ya da çözümü olan varmı.Bir de google play de google bar indirme işlemi yapacağım orda bu program cihazınızla uyumsuzdur vs yazıyo.Belki bununla ilgilidir.
Tableti açmak için Güç düğmesine basıp bıraktıktan hemen sonra Fiziksel Geri tuşuna bas ve tablet açılana kadar bırakma. Böylelikle tablet Host Modda açılacak ve USB cihazlarını (elbette desteklenenleri) çalıştıracaktır.
sagalosun hakan bey oldu bnm sizden bir ricam var link2sd programının detaylı kullanımını anlatan bir konu açabilirsiniz.