Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
12
Favori
93.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nevruz.ahmet

VegaCream BETA2-test3

http://www.mediafire.com/?ia5ar9y8vffjinl

[CHANGELIST]
    BETA2-test3:
    - Updated to latest AOSP 4.0.4 version (IMM76I)
    - su, busybox, superuser build from source
    - SystemUI.apk force closing should be solved.

Galiba iyi bişeyler yapmışlar anlayamadığım kadarıyla :)

AIhmet kardeşim sana bir sey soracağım; dünden beri uğrasıyorum... VegaCream'in Beta 1'inden itibaren tamamını defalarca denedim. Her serferinde yükleme sonrası ilk ekranda ekran kilidini açmak istediğimde başarılı olamıyorum...Ekran kilidi bir türlü açılmıyor...

Bu konuyla ilgili bir bilgin var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a

akut009 merhaba;

Ben Avea Jett (ZTE MF190 modem) kullandığım için onun aşamalarını biliyorum. Vınn için de (Huawei e176g) için de bir yerlerde yazılmıştı.

Sen hangisini kullanıyorsun?

Dediğin gibi ilk mesaja eklemeye çalısayım...

Ben şuanda wifi modem kullanıyorum belki 3g modem alabilirim veya bir arkadasımın modemini kullnma ihtiyacı dogabilir diye öğrenmek istiyorum
  • quote:

quote:

...

AIhmet kardeşim sana bir sey soracağım; dünden beri uğrasıyorum... VegaCream'in Beta 1'inden itibaren tamamını defalarca denedim. Her serferinde yükleme sonrası ilk ekranda ekran kilidini açmak istediğimde başarılı olamıyorum...Ekran kilidi bir türlü açılmıyor...

Bu konuyla ilgili bir bilgin var mı?

Hakan bey, beta1'den sonrakileri hiç kurup denemedim. Beta1'de, dediğin problemi ben yaşamadım Exper tablette.(Şu an bende VegaICS Beta kurulu.) İlk kurulum açılışında kilit problemi olup daha sonraki açılışta olmaması biraz tuhaf. Bende de ilk kurulum sonrası açılıştaki sorun,genelde File Manager programını açtıktan sonra sd card içindeki dosyaları 5-10 dk. da anca görebilmesi oluyor. Keşke VegaICS üzerine geliştirme çalışmaları yapsalardı. Bilmiyorum ama Android artık canımı sıkmaya başladı. Her tablet için ayrı rom modifiye edilmesi gerekiyor.Kernel değişince bir daha aynı şey. Windows gibi kurup, sürücüleri de üreticilerin sitelerinden indirip kurmak gerçekten bir nimetmiş. Ayrı bir soru: Senin şu Areo ne yapıyor? Bir çalışması falan var mı şu an?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevruz.ahmet -- 20 Mayıs 2012; 15:20:46 >

• Eyvallah Ahmet; sorunun çözümü için yeni bir güncelleme yayınlayacağını belirtmiş scanno.

Gerçi bu arada benim tabletin sanırım 3G modülü bozuldu. Ne yaptıysam olmadı; nihayetinde sorunun donanımsal olduğu kanaatine vardım ve garantiye göndereceğim.

Areo'ya gelince, bir süredir ben de görmüyorum. Elini eteğini biraz çekmiş gibi. Nişanlı idi, belki evlilik işleriyle uğrasıyordur :))

Selamlar.
  • VegaCream-BETA2-120dpi-Apex.zip huzurlarınızda:

CWM Flashable ZIP: Sd karta kopyalanıp recovery moddan kurulacak sürümü.
    http://www.mediafire.com/?6b3aoid3dqlx18d

NVFLASH: Usb kablosu ile nvflash driver tanıtılmış makinalarda kurulan sürümü:
    http://www.mediafire.com/?t6y4ltvxjqocqwh

[CHANGELIST]
    BETA2 (compared to BETA1):
    - Removed provision.apk. This may conflict with Google Apps
    - Added Advanced Wifi Lock to /system/app
    - Changed keyboard
    - Updated to latest AOSP 4.0.4 version (IMM76I)
    - su, busybox, superuser build from source
    - SystemUI.apk force closing should be solved.
    - Sound problems (stuttering) solved (thanks brucelee666)
    - 3G should be working (it is working on my Huawei E153 dongle)
    - Browser updated and includes setting to change useragent
    - Webkit updated
    - OpenVPN compiled from source

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevruz.ahmet -- 24 Mayıs 2012; 13:50:50 >

• arkadaşlar ben bu romlardan beta2 kullanıyorum sistemle gelen apex free olanı pro olanı apk olarak elimde var fakat ne kadar uğraştıysam hangi programla denediysem free olanını kaldıramadım bunun bir çözümünü bilen varmı ?
  • VegaCream Beta2 ilk mesaja işlendi...
  • Beta2 de ben bir sorun görmedim. Sadece Hakan arkadaşıma bahsettiğim, File manager dosyası ile sd karta tıkladığımda, 5-10 dk. gibi bir bekletme süre alıyor dosyaları görebilmem için. Daha sonra açtığımda sorun olmuyor. Benim kartımdan da olabilir sorun. Bunun dışında bana gayet stabil gibi geldi. Market sorunu, wifi problemi, uykudan uyanamama, sistem çakılmaları, sd karta prog. taşıyamama vb. problem görmedim. Ekran geçişleri zaten pürüzsüz. Arkadaşlarıma tavsiye ederim.
  • 3g si kullanılabilen en iyi rom hangisi?

Ayrıca VegaCream BETA2 yi yükledim. Açıldıktan sonra kilit ekranından çıkamıyorum.Bir türlü ekran kilidini açamadım neden kaynaklanıyordur bu sorun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa8yavuz -- 26 Mayıs 2012; 20:33:53 >
  • arkadaşlar ben easypad p10an tabletime vega cream beta 2 rom unu yükledim ancak flash belleğimi usb den takınca içine nasıl ulaşacağımı bilmiyorum bir de kurcalarken bir programda usb host ve peripheral seçenekleri var hangisi ne işe yarar ne olur beni bir aydınlatın yah

• USB bellegi görmen için tableti HOST moda almalısın.

Ondan sonra bir File Manager proğramı ile sdcard/mnt klasorünün içine bak. Oralarda USB ile ilgili klasorler göreveksin. İşte onlardan birisi senin USB belleğin olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: isa8yavuz

3g si kullanılabilen en iyi rom hangisi?

Ayrıca VegaCream BETA2 yi yükledim. Açıldıktan sonra kilit ekranından çıkamıyorum.Bir türlü ekran kilidini açamadım neden kaynaklanıyordur bu sorun?

Bu sorun malessef çözülmemiş daha anlaşılan...Bende de takılı kalıyor. Kaynak sitede bir çözüm var ama Linux7da ilgili dosyayı açıp editlemek ve yeniden sıkıştırmak gerekiyor. Win için de bir yol söylemiş ama ben başarılı olamadım. Bence biraz bekle bu sorun giderilene kadar
  • quote:

Bu sorun malessef çözülmemiş daha anlaşılan...Bende de takılı kalıyor. Kaynak sitede bir çözüm var ama Linux7da ilgili dosyayı açıp editlemek ve yeniden sıkıştırmak gerekiyor. Win için de bir yol söylemiş ama ben başarılı olamadım. Bence biraz bekle bu sorun giderilene kadar

Hakan, sende viewsonic mi vardı? Bendeki experde hiç böyle bir sorun olmadı. Gerçi olmaz ama, beta2'nin exe olanı kurdum ben. Zip'li olanla farklı derlemeler olabilir mi?İki kurulumu bir dene istersen.Peki kilit açılmadıktan sonra boot edince yine mi açılmıyor?Hiç masaüstüne geçemiyor musun?
  • quote:

quote:

Hakan, sende viewsonic mi vardı? Bendeki experde hiç böyle bir sorun olmadı. Gerçi olmaz ama, beta2'nin exe olanı kurdum ben. Zip'li olanla farklı derlemeler olabilir mi?İki kurulumu bir dene istersen.Peki kilit açılmadıktan sonra boot edince yine mi açılmıyor?Hiç masaüstüne geçemiyor musun?

Ben ikisini de kurdum ve bende exper var ama açıldıktan sonra ikisinde de kilit ekranından çıkmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: isa8yavuz

Ben ikisini de kurdum ve bende exper var ama açıldıktan sonra ikisinde de kilit ekranından çıkmıyor.

Sözün bittiği yer !!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevruz.ahmet -- 27 Mayıs 2012; 13:33:13 >
  • Arkadaşlar VegaCream BETA2.1 sürümü:

CWM-Flashable ZIP
    http://www.mediafire.com/?hgt3n4abd34elhq

[CHANGELIST]
    BETA2.1:
    - Newly compiled from scratch
    - Mms.apk is back.
    - LatinIME now has build in languages for spellcorrections and hints
  • arkadaşlar digiturk play e üye oldum.Lig tv yi digiturk play üzerinden hd olarak izlemek istiyorum. Exper cihaz ile en sorunsuz hangi versiyon ile izleyebilirim.Yayını LCD ye de aktaracağım. Yardımlar için şimdiden teşekkürler...
  • Hakan kardeşim nerdesin? CyanogenMod, 27 mayıs tarihli bir mod yayınlamış. Branch (branş,sınıf anlamındaymış) sütununda ICS yazıyor. Ne dersin. ICS olabilir mi? Boyutu çok az. Adamı bu şüphelendiriyor diğerlerine nispetle. "Kur, bak" deme. Rom kurmaktan bir hal oldum :)
    Adres:
    http://download.cyanogenmod.com/?device=vega&type=nightly

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevruz.ahmet -- 28 Mayıs 2012; 19:17:15 >
  • Merhaba Arkadaşlar;

Ben Easypad'e herhangi bir rom yükleyemedim, APX'i deniyorum ama olmuyor, creating partition: BCT'den sonra hata veriyor, failed executing command 16 NvError 0x120002 diyor...

Bir tek DVC-N10-Android3.2 yüklenebildi, onda da çalışmadı mavi - üstünden beyaz ışık geçen android yazısından öteye gitmiyor...

Diğeri de
     EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ
    'deki gibi

Ne yapmam lazım sizce? Android 3.2'nin yüklenme görüntüsü aşağıdaki gibi...

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ

• quote:

Orijinalden alıntı: cokonatliprens

Merhaba Arkadaşlar;

Ben Easypad'e herhangi bir rom yükleyemedim, APX'i deniyorum ama olmuyor, creating partition: BCT'den sonra hata veriyor, failed executing command 16 NvError 0x120002 diyor...

cokonatliprens, sizin tabletiniz hangi model. Bu forum başlığında P10AN (Exper,Viewsonic ... ) modeli romları bahsi içerir. Eğer bunun dışında bir model kullanıyorsanız o zaman tabletinize uygun olan rom bulmanız gerek. Eğer model aynı ise, önce sd kartınıza bilgisayardan fat32 formatı atıp bir daha deneyebilirsiniz. Yada romunuzu CWM-Flashable ZIP formatında yani sdkarta zip uzantılı romunuzu atarak ve recovery modunda açıp tableti kurarak deneyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.