Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
12
Favori
93.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakan_a kardeş, yeni eklediğin 2.1 rom, bir hafta önce yüklediğim 2.1 ile aynı mı? Yoksa bu biraz düzeltilmiş hali mi?

Rom manyağı olduk bu android yüzünden, windows mobildeyken tırsıyordum.
  • Dostum, bir öncekiler Test sürümleri idi. Tamamlanan Beta 2.1 en son eklediğim oldu...Ben de seviyorum ya yeni ROM'ları kurup kurup silmeyi...:))
  • O zaman hemen indiriyorum Ama bu romu çok sevdim, öncekilerde hep dokunmatiğin aşırı hassasiyetinden kurtulamadım azıcık dokundum dokunmadım derken hoop ekran birden büyüyor yok bir şeye iki kere basmış gibi oluyordum hatta forumun bitanesinde daha dokunmadan şikayet et butonuna basmış gibi oldum bunun kalibrasyonu çok iyi
  • Ben de çok memmunum, gittikçe daha stabil ve güzel bir hal alıyor. 2-3 gündür kullanıyorum, heniz tablet saçmalamadı/resetlemedi vb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a

Ben de çok memmunum, gittikçe daha stabil ve güzel bir hal alıyor. 2-3 gündür kullanıyorum, heniz tablet saçmalamadı/resetlemedi vb.

Hakan üstat,
    Ben de yükledim ve iyi çalışıyor ama bir sorunum var.
    Honeyİce ta fiziki klavye ve ekran klavyesini aynı anda kullanabiliyordum, bunda olmuyor. HONEYİCE a geri dönmek istiyorum.
    Sizin belirttiğiniz yöntemle backup almıştım, recovereyi nasıl yapacağım?
    Şimdiden teşekkürler.
  • İlk mesajda backup almanın hemen altında tekrar geri nasıl çağıracağımıza yönelik bir kısım var. Hney Ice da tablet doğrudan host modda açılıyor, dolyasıyla USB aktif halde...İCS de Shuttel Tools'dan periphale yazana tıkla, onu hosta çevir, öyle dene klavyeyi
  • Üstadım, Vegacream de recovery mode'a nasıl geçeceğimi bulamamıştım da, onun için sormuştum.
    Ayrıca tabi, daha önce verdiğiniz bilgileri kullanarak host mode, klavye falan sorunsuz çalıştırıyorum.
    Benim problemim harici klavye ve ekran klavyesini aynı anda aktif kullanabilmek.
    Bu honeyice ta oluyor. Harici klavyem sadece ingilizce olduğu için ikisinin birden aktif olması işime çok yarıyor.
    Veya, çinden aldığım kapağa monte harici klavyeyi Türkçeleştirebilirmiyim?
    Yoksa bize honeyice ın yolu gözüküyor.
    Cevabınız için ve şimdiye kadarki emekleriniz için de teşekkürler.
  • Üstat, çok teşekkür ederim.

ICS'de Recovery moda geçmek için; ana uygulamalar menüsünde "Recovery Reboot" var. Onu tıkladığın zaman tablet resetlenecek ve Recovery lodda açılacaktır.

Klavye sorunu ile ilgili aklıma bir sey gelmedi inan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemozbektrt

Selam arkadaslar başına gelen varmı bilemiyorum yeni romu cwm ile yüklemiştim dün.Biraz kurcaladım ve sanırım açık kalmış ve pil bitmiş.Yada bitmediğini varsyalım :D sadede geliyorum bugün açtım karşımda ışık ve kara bir ekran.Alet çökmüş şimdi apz ile beta2.1 i yükledim bakalım yine olacakmı.Bu arada bu 4.0 a geçtiğimden beri google widgetten arama yapamıyorum iki kelime yazıyorum maalesef google durdu gb bi yazı çıkıyo.şimdi dokundum tam bir şey yazacaktım restart yaptı.

Cem arkadaşım; senin nedir bu Google arama ile çektiğin :)) Tüm ROM'larda sana sorun çıkartıyor.

VegaCream Beta 2.1'i (APX) dünden beri kullanıyorum, henüz bir sorun yok. Google aramayı sistemden silip marketten yeniden yükleyip dene bir de...

hakan hocam öncelikle selamlar.Bu yeni romu kurduktan sonra ekran kilidinden tableti çıkaramadını üstteki mesajlaında yazdını görmüştüm .Aynı şey benımde başıma geldi.Fakat sanırım bu sorunu çözmüşsün mesajından anladığım kadarıyla ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursan sevinirim.İlgine şimdiden teşekkürler...

• 2..1 vegacream da su kilit ekranindan cikabilen babayigit varsa bir zahmet yardimci olsun bana da
  • Hakan hocam Beta 2.1 i APX modunda yükledim ve çok güzel oldu bende kilit olayı olmadı ama ilginç bir şey var bundan önceki yüklemelerde olmayan bir şey ekranın sağ üst köşesinde 3-4 veya 6-7 satır ufak ufak yazılar var ve bunlar devamlı değişiyor bu ne olabilir açaba sizdede oldumu böyle bir ekran fakat hiçbir engel teşkil etmiyor çalışmasında .
  • quote:

Orijinalden alıntı: atosun1977

quote:

quote:

Selam arkadaslar başına gelen varmı bilemiyorum yeni romu cwm ile yüklemiştim dün.Biraz kurcaladım ve sanırım açık kalmış ve pil bitmiş.Yada bitmediğini varsyalım :D sadede geliyorum bugün açtım karşımda ışık ve kara bir ekran.Alet çökmüş şimdi apz ile beta2.1 i yükledim bakalım yine olacakmı.Bu arada bu 4.0 a geçtiğimden beri google widgetten arama yapamıyorum iki kelime yazıyorum maalesef google durdu gb bi yazı çıkıyo.şimdi dokundum tam bir şey yazacaktım restart yaptı.

Cem arkadaşım; senin nedir bu Google arama ile çektiğin :)) Tüm ROM'larda sana sorun çıkartıyor.

VegaCream Beta 2.1'i (APX) dünden beri kullanıyorum, henüz bir sorun yok. Google aramayı sistemden silip marketten yeniden yükleyip dene bir de...

hakan hocam öncelikle selamlar.Bu yeni romu kurduktan sonra ekran kilidinden tableti çıkaramadını üstteki mesajlaında yazdını görmüştüm .Aynı şey benımde başıma geldi.Fakat sanırım bu sorunu çözmüşsün mesajından anladığım kadarıyla ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursan sevinirim.İlgine şimdiden teşekkürler...

Sorunun çözümü için bir yol bulmuştum kaynak siteden. Ama bilgisayarımda Linux yüklü değildi; Win ortamında da olumlu sonuç vermemişti ROM dosyası değişikliğini yapmak.

Ama bu kilit sorunu Beta 2.1'den önceki sürümlerde (CWM modda yüklediğimiz Zıp lı hallerinde) oluyordu bende...Beta 2.1'i kurdum (APX) modda. İlk açılışta ekran kilidi açılmadı...Resetleyip açınca sorun düzeldi ve tekrar yaşamadım bu sorunu.

Eğer Beta 2.1'i CWm modda kurduysan, APŞ mod versiyonunu kurmayı dene. Yine olmazsa çözüme yönelik o açıklamayı Türkçeleştirip aktarayım buraya.

• quote:

Orijinalden alıntı: fakafuka

2..1 vegacream da su kilit ekranindan cikabilen babayigit varsa bir zahmet yardimci olsun bana da

APX olarak kurup dener misin? İlk açılışta kilit açılmazsa; kapat aç ve yeniden dene. Olmazsa, bir üstteki mesajda yazdığım gibi bildir başka bir çözüm yoluna bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurbugras

Hakan hocam Beta 2.1 i APX modunda yükledim ve çok güzel oldu bende kilit olayı olmadı ama ilginç bir şey var bundan önceki yüklemelerde olmayan bir şey ekranın sağ üst köşesinde 3-4 veya 6-7 satır ufak ufak yazılar var ve bunlar devamlı değişiyor bu ne olabilir açaba sizdede oldumu böyle bir ekran fakat hiçbir engel teşkil etmiyor çalışmasında .

Üstad; öncelikle Apex launcher kurulu olarak geliyor bu ROM'da. Onunla ilgili bir sorun olabilir. O yüzden bunu tespit etmek için tabletler için özel olarak yazılan Go Launcher HD'i yi kur (kendi sitesinden indirebilirsin). Kurduktan sonra eğer sorun çözülürse, Apex launcher ile ilgili bir hata var demektir. O zaman, Apex'i kaldırıp yeniden yüklersin.

Ama bence Go launcher HD arayüzünü gördükten sonra geri dönmezsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_a -- 10 Haziran 2012; 3:14:51 >

• Hakan hocam 1.sayfada verdiğin vegacream beta 2.1 linki uzantısı exe ,bunun cwmden kurma imkanımız varmı,zipdosyasını ben mi göremedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Webden zip dosyasını bulup hallettim bu arada ideal çözünürluk ne tavsiye edersiniz , 180 yaptim ekrandaki bazi simgeler kayboldu,geri getirene kadar ak ile karayi sectim :-)

Düzenleme : Webde gezerken tableti telefon gibi algilaip sitelerin mobil versionu gözukuyor , bunu duzeltmenin bir yolu var mıdır,yani otomatik mobil olmasin istiyorum.not: opera mobile kullanıyorum

Düzenleme2 : Ayarlar - gelişmiş desktop yaparak düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhdemir -- 10 Haziran 2012; 13:46:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

Hakan hocam 1.sayfada verdiğin vegacream beta 2.1 linki uzantısı exe ,bunun cwmden kurma imkanımız varmı,zipdosyasını ben mi göremedim

Dostum sen hepsini çözmüssün zaten :))

Bu arada, beta 2.1'in Zip dosyası da var Rehberde, ilk sayfada; CWM ile yüklenen ROM'lar/VegaCream Beta2.1 başlığı altında
  • Arkadaşlar vegacream beta 2.1 de modern combat 3 oynarken aynı anda yön ve ateş etme tuşuna bastığımda oyundan çıkma,ayarlar vb şeylerin olduğu menüler geliyor,aynı sorun nerdeyse bütün oyunlarda oluyor deli oldum bir çözümü var mıdır ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atosun1977

quote:

quote:

Sorunun çözümü için bir yol bulmuştum kaynak siteden. Ama bilgisayarımda Linux yüklü değildi; Win ortamında da olumlu sonuç vermemişti ROM dosyası değişikliğini yapmak.

Ama bu kilit sorunu Beta 2.1'den önceki sürümlerde (CWM modda yüklediğimiz Zıp lı hallerinde) oluyordu bende...Beta 2.1'i kurdum (APX) modda. İlk açılışta ekran kilidi açılmadı...Resetleyip açınca sorun düzeldi ve tekrar yaşamadım bu sorunu.

Eğer Beta 2.1'i CWm modda kurduysan, APŞ mod versiyonunu kurmayı dene. Yine olmazsa çözüme yönelik o açıklamayı Türkçeleştirip aktarayım buraya.

ne yaptıysam olmadı hakan hocam ;tableti tuş kilidinden çıkaramadaım.Sebebı ne olabılır.

• Ekran kilidi açılma sorunu yaşayan arkadaşlar:

Geliştirici yeni bir dosya üretmiş sorunun çözümü için deneyebilirsiniz;

Bunun için Beta2.1'in ZIP dosyasın CWM modda kurun.

Ardından Recovery'den çıkmadan aşağıdaki dosyayı da kurun ve tableti öyle açın.

http://www.mediafire.com/?botig3ws9azaa9g

Sonuçları yazarsanız, işe yarayıp yaramadığını anlarız.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.