Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
12
Favori
93.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ben 4 üstü romlar da ekran kilidini acamiyorum anlamadim gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakafuka

Ya ben 4 üstü romlar da ekran kilidini acamiyorum anlamadim gitti

dostum stock rom kur daha sonra menuden recovery moda tıkla, bios ekrani gibi bişiy gelince ordan
    sırayla
    -Wipe data/factory reset
    -wipe cache partition
    -advancede girip wipe dalwik ve wipre battery
    daha sonra kurulumu yap bakalm umarım olurr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1tan

quote:

dostum stock rom kur daha sonra menuden recovery moda tıkla, bios ekrani gibi bişiy gelince ordan
    sırayla
    -Wipe data/factory reset
    -wipe cache partition
    -advancede girip wipe dalwik ve wipre battery
    daha sonra kurulumu yap bakalm umarım olurr.

umarım olur deniyorum şimdi gereken bilgilendirmeyi yapıcam en sonunda kırıp atıcam
  • olmadı malesef :S
  • quote:

fakafuka, eğer tabletinizin sim hattı varsa, onu taktıktan sonra açmayı bir deneyin. Yada kurlumu, kartı takıp öyle bir deneyin.
  • p10ang sim kart takılı değil genelde bütün romları öyle yükleyince oluyordu fakat bu olmadı yinede bir deneyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevruz.ahmet

quote:

fakafuka, eğer tabletinizin sim hattı varsa, onu taktıktan sonra açmayı bir deneyin. Yada kurlumu, kartı takıp öyle bir deneyin.

çok sagol kardeşim hallettim :D
  • viewsonic 10e için custom romla kullanın diyorlar. kullanan arkadaş var mı ve tavsiye eder mi?
  • nevruz ahmet arkadaşımızı bu konuda bilgileri oldukça fazla online olunca sizi bilgilendirecektir
  • quote:

nevruz ahmet arkadaşımızı bu konuda bilgileri oldukça fazla online olunca sizi bilgilendirecektir

fakafuka arkadaşım, bildiklerim sadece burada bilgilerini paylaşan arkadaşlarımdan öğrendiklerim. Yine de teşekür ederim yazdıklrın için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesmum

viewsonic 10e için custom romla kullanın diyorlar. kullanan arkadaş var mı ve tavsiye eder mi?

viewsonic 10e, bildiğim kadarı ile bizim tabletlerdeki romu kullannmıyor. O model için mevcut olan romu kullanmalı. Yada aynı donanımı kullanan bir başka tabletin romunu denemekte bir fayda olabilir. Exper'in yeni çıkn bir modelinin Asus'un romunu desteklediğini yzmış ve kurmuştu bir arkadaşımız. Modaco rom var viewsonic 10e için. Şu adrese bir bakmakta fayda var.http://loadbalancing.modaco.com/download.php?file=Software

• dostlar yardım lazım gecende aynisi oldu garantiye gödnerdim fakat bu sefer biraz daha işim zor. Rc3 0.2x i kurdum ve dokunmatigim bozuldu sonra baska iki rom daha denedim corvus ve en son cikan vega bean simdi cihaza bişiy kuramıyorum. pcden exe olarak kurunca kurulum bitiyo fakat ekranın sol üst kösesinde bişiyler yazıyo ve tablet açılmıyor ne yapmalıyım yardım lütfen ?
  • hakan_a kardeş, senin duruma hem sevindim hem de üzüldüm. Şimdi bu nasıl oluyor deme cihaz sorununun çözülmesine sevindim ama bu rehberle ilgilenmeme olayına üzüldüm.Keşke ekransız tabletimi hacamat etmeseydim sana gönderirdim onu.Aslında buraya giren arkadaş sayısı çoksa (sadece imkanı olandan) 1tl toplasak sana tablet alsak, seni buraya bağlamayı elbette biliriz de buna yanaşan olur mu? onu bilemem

Nasıl olsa artık tabletle işim yok diye de bizi yalnız bırakayım deme ha, ben her ne kadar buraya seyrek girebiliyor olsam da güzel muhabbetler oluyor.

Sevgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: 1tan

dostlar yardım lazım gecende aynisi oldu garantiye gödnerdim fakat bu sefer biraz daha işim zor. Rc3 0.2x i kurdum ve dokunmatigim bozuldu sonra baska iki rom daha denedim corvus ve en son cikan vega bean simdi cihaza bişiy kuramıyorum. pcden exe olarak kurunca kurulum bitiyo fakat ekranın sol üst kösesinde bişiyler yazıyo ve tablet açılmıyor ne yapmalıyım yardım lütfen ?

1tan, Hakan_a arkadaşımıın geriye dönük bu konuda çok açıklamaları oldu. İstersen bir bak. Bu konuda bu sayfalarda dokunmatik probemi yaşayan arkadaşlar da bayağı oldu. İstersen en iyisi, üşenmeden sayfa sayfa geriye doğru giderek bir araştır. Malesef bu konuda bir tecrübem yok.Kolaylıklar dilerim.

Bu arada VegaBean 4 ve 5 sürümleri de hazır.Aşağıdaki adreste mevcut.

http://www.mediafire.com/?o0244qv1p1cpb

• quote:

TABLETİN APX MODA ALINMASI

NOT: Öncelikle,http://www.exper.com.tr/Downloads/USB_driver.rar adresindeki USB Driveri bilgisayarınıza indiriniz. (aynı driveri Viewsonic için de kullanabilirsiniz)

1- Tableti kapatın ve şarj cihazını takın.
    2- İki ucu erkek USB kablo ile tablet ve bilgisayarı birbirine bağlayın.
    3- Tabletin ON/OFF düğmesiyle fiziksel BACK düğmesine aynı anda basın ve 1-2 sn bekleyin.
    4- "BİR" deyip ON/OFF düğmesini; "İKİ" deyip BACK düğmesini bırakın.
    5- Bilgisayarınız APX aygıtı bulacaktır ancak driverini yükleyemeyecektir.
    6-http://www.exper.com.tr/Downloads/USB_driver.rar adresinden indirdiğiniz sürücüyü kullanarak APX cihazın sürücüsünü aygıt yöneticisnden elle yükleyin.
    7- Driver yüklendiğinde, bilgisayarın sağ alt köşesindeki bildirim alanında flash bellek gibi takılı harici aygıtların yanında APX aygıtını kaldır yazısı da yer alacaktır.
    8- Tablet artık APX modda ROM yüklemeye hazırdır.
    9- Yüklenmek istenen ROM'a ait EXE dosyası tıklanır ve “Press enter to continue” yazısı gelene kadar beklenir.
    10-Yükleme ekranı kapandıktan sonra usb bağlantısı çıkartılır ve tablet açılır.

Burdaki 6. adımı yapamadım. Biraz ayrıntılı açıklayabilecek varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tfa -- 10 Ekim 2012; 1:14:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tfa

quote:

TABLETİN APX MODA ALINMASI

NOT: Öncelikle,http://www.exper.com.tr/Downloads/USB_driver.rar adresindeki USB Driveri bilgisayarınıza indiriniz. (aynı driveri Viewsonic için de kullanabilirsiniz)

1- Tableti kapatın ve şarj cihazını takın.
    2- İki ucu erkek USB kablo ile tablet ve bilgisayarı birbirine bağlayın.
    3- Tabletin ON/OFF düğmesiyle fiziksel BACK düğmesine aynı anda basın ve 1-2 sn bekleyin.
    4- "BİR" deyip ON/OFF düğmesini; "İKİ" deyip BACK düğmesini bırakın.
    5- Bilgisayarınız APX aygıtı bulacaktır ancak driverini yükleyemeyecektir.
    6-http://www.exper.com.tr/Downloads/USB_driver.rar adresinden indirdiğiniz sürücüyü kullanarak APX cihazın sürücüsünü aygıt yöneticisnden elle yükleyin.
    7- Driver yüklendiğinde, bilgisayarın sağ alt köşesindeki bildirim alanında flash bellek gibi takılı harici aygıtların yanında APX aygıtını kaldır yazısı da yer alacaktır.
    8- Tablet artık APX modda ROM yüklemeye hazırdır.
    9- Yüklenmek istenen ROM'a ait EXE dosyası tıklanır ve “Press enter to continue” yazısı gelene kadar beklenir.
    10-Yükleme ekranı kapandıktan sonra usb bağlantısı çıkartılır ve tablet açılır.

Burdaki 6. adımı yapamadım. Biraz ayrıntılı açıklayabilecek varmı?

Sorunumu biraz açayım.
    Cihazı APX moda aldıktan sonra bilinmeyen aygıt olarak gozukuyor PCde.
    Aygıt yoneticisinden bilinmeyen aygıtın üzerine sag tık yapıp 'sürücüleri guncelleyi' tıklıyorum. Daha sonra "sürücünün bulunduğu konumu elle seç" deyip, indirdiğim dosyanın bulunduğu dizini seciyorum. İleriye basınca "aygıt yazılımınız zaten guncel" yazısı geliyor. Fakat aygıt hala bilinmeyen aygıt olarak gozukuyor. Dolayısıyla rom.exe dosyasını çalıştırdığımda "USB device not found" uyarısı alıyorum.

Ne yapmam gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tfa -- 10 Ekim 2012; 12:42:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu bilen birisi, saatlerdir sayfayı yenileyip duruyorum
  • quote:

Yok mu bilen birisi, saatlerdir sayfayı yenileyip duruyorum

tfa, tabletinizin marka ve modeli nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevruz.ahmet

quote:

Yok mu bilen birisi, saatlerdir sayfayı yenileyip duruyorum

tfa, tabletinizin marka ve modeli nedir acaba?

Exper easypas p10an

Modaco custom advent vega r8 yüklü. APX moda almak icin tuş kombinasyonlarını yapıyorum. PCde APX yazmıyor, sadece bilinmeyen aygıt yazıyor. Driverlari tanıtmaya çalıştığımda sürücünüz zaten guncel diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Modaco custom advent vega r8 yüklü. APX moda almak icin tuş kombinasyonlarını yapıyorum. PCde APX yazmıyor, sadece bilinmeyen aygıt yazıyor. Driverlari tanıtmaya çalıştığımda sürücünüz zaten guncel diyor.

tfa, tablet modelinde bir sorun yok. Apx moduna almadan önce tabletinin şarjı %50'nin üzerinde olsun. Ve, Apx moda alırken aynı zamanda şarj adaptörü de elektrik prizine takılı olsun. Bazen apx moduna almak için bastığınız tuşlara tam uygun sırayla basamadığımızda tablet açılır.Ve o esnada siyah ekranda kaldığından tableti kapalı zannederiz.Ve sürekli tuş takımına basarız apx moda geçsin diye.Böyle bir durumda apx moda tableti alamayız. Öncelikle tabletin gerçekten de kapalı olduğundan emin olmalıyız. Açıknı-kapalımı endişesi taşırsanız eğer, 6 sn. civarında power düğmesine basılı tutarsanız tablet zaten kapanacaktır. O esnada tekrar malum tuş takımına basmayı deneyin. Aynı zamanda olabilecek ikinci hata, usb kablosunda olabilir. Genelde yazıcı usb kablolarında bu hata nedeniyle bir türlü yazıcıyı blg. ye tanıtamadığımız gibi, eğer usb kabloda da sıkıntı varsa size işkence çektirebilir.Eğer imkanınız varsa ne olur-ne olmaz diye başka bir usb kablo deneyin. 3. hata olma ihtimali de windowsun kendi usb sürücüleri olabilir. Aygıt yöneticisindeki Evrensel Seri Veri yolu Bağdaştırıcısı başlığı altında, sizin kullandığınız usb yatağının driver tanımı vardır. Başıma çok geldiği için biliyorum. Eğer windows deneyiminiz varsa o başlık altındaki bütün sürücüleri kaldır işlemi ile silin ve windowsu en baştan açın. Açılışta zaten usb sürücülerini yeniden yükleyecektir. Bazı cihazlarınız diriver cd'si isteyebilir tabi.Hazırlıklı olmak lazım. Bütün bunlar ihtimal. Ayrıca, tableti bağladığınız usb kablosunu başka bir usb girişine takıpta deneyin birde. Unutmayın, şarj kablonuz takılı olmalı. Benim başıma geldi.Çok raha t yaptığım apx moda alma işlemini bir ara 2 saat uğraşmış ve zor başarmıştım. Bazen olabiliyor yani. Umarım bir arkadaşımızın başına gelen düğme arızası değildir sizinkisi. Israrla denemeye devam. Allahın izni ile başaracaksınız. Bir de aklıma şimdi geldi. Başka bir bilgisayarda deneme şansınız oldumu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevruz.ahmet -- 11 Ekim 2012; 23:44:02 >

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.