Bilmiyorum ki... Tabletim gelmedi servisten hala :(
Sadece teorik olarak takip edebiliyorum ne yazık ki...
quote:
Orijinalden alıntı: hakan_a
Eklentiden kastın tam olarak nedir? Flash player gibi plug-in'ler mi? Yoksa Rom güncelleştirmelerini mi ifade etmek istedin?
Rom güncelleştirmeleri hocam yeni bir versiyon degil ayni versiyonun eklikligini yada bir seyini düzeltmek icin birde 3.2 üzerine hangi Rom güncelleştirmesini yüklememi önerirsiniz eger böyle bisey oluyorsa tabi
merhaba arkadaşlar elimde bulunan exper easypad P10AN02 yazılım güncelleme bölümünde birşeyleri ereyse yaptım ve cihaz şimdi açılmıyor sadece ekran ışığı yanıyor ve ekranda hiç yazı yok kutu içeriğinde usb kablo çıkmadı cihazı yeniden açabilmek için ne yapmalıyım yardım lütfen
quote:
hakan üstad bu garanti muhabbeti en gec 30 gün içinde sonuçlanması lazım tüketici hakları bunu söylüyor ki şikayet etsen kazanabilirsin. Şikayet etmesen bile garantiye gönderdigin yere gözdağı versen işini görürler ;) benim dokunmatik bozuldugunda 1 hafta sürmüstü garanti işi :D sninki baya oldu sen dedigim gibi gözdagı ver onlar kıvama gelir.
jellybean ile flash resmi olarak son buluyor diye biliyorum ben, yani android 4.1 ve sonrasında flash olmayacak, sitelerde o vakte kadar html5 sistemini oturtmuş olur sanırım.. ve tarayıcıda bir miktar daha performans artışı gözlemleyebiliriz.. :)
quote:
Orijinalden alıntı: 1tan
quote:
hakan üstad bu garanti muhabbeti en gec 30 gün içinde sonuçlanması lazım tüketici hakları bunu söylüyor ki şikayet etsen kazanabilirsin. Şikayet etmesen bile garantiye gönderdigin yere gözdağı versen işini görürler ;) benim dokunmatik bozuldugunda 1 hafta sürmüstü garanti işi :D sninki baya oldu sen dedigim gibi gözdagı ver onlar kıvama gelir.
:) Tam olarak gideli 15 gün kadar oldu; bayramdan önce bekliyorum. Yoksa servisin çekeceği var benden :)
quote:
Orijinalden alıntı: erosxman
merhaba arkadaşlar elimde bulunan exper easypad P10AN02 yazılım güncelleme bölümünde birşeyleri ereyse yaptım ve cihaz şimdi açılmıyor sadece ekran ışığı yanıyor ve ekranda hiç yazı yok kutu içeriğinde usb kablo çıkmadı cihazı yeniden açabilmek için ne yapmalıyım yardım lütfen
USB kablo temin ederek APX modda yeniden rom yüklemen gerektiği anlaşılıyor.
quote:
quote:
yanıtınız için teşekkürler hakan bey usb ile rom yükleyerek sorunu giderdim, bu cihaz için önereceğiniz rom hangisidir.
quote:
Orijinalden alıntı: nihilist76
Arkadaşlar cihazı APX mod'da mümkün değil açamıyorum.
Alet power'a takılı, USB ile bilgisayara bağlı. Hatta ilk takılı olduğu PC 64 bit Win7 yüklüydü, 32 bit yüklü olan ile değiştirdim.
On/off ve back tuşlarına neredeyse bütün kombinasyonlar ile basıp çektim elimi ama hiçbir şekilde olmuyor.
Benzer problem yaşayan oldu mu, nasıl yüklerim ICS'i? Başka yolu var mıdır???
Dostum, bu yukarılarda benzer sorun hakkında konuşurken bahsedilen mavi ışık olayına da dikkat ettin değil mi? Eğer ettin ama yine olmadıysa aşağıdakini de dikkatli bir şekilde dener misin? Tam restore olduğu için tabletindeki tüm bilgiler gidecek, ayrıca sorumluluk sana ait :)
Full System Restore on Advent Vega
To restore your Advent Vega to our latest base image, please follow the steps below:
DOING THIS WILL REMOVE ALL YOUR APPLICATIONS – YOUR SD CARD STORAGE WILL NOT BE AFFECTED
• Download the Advent Vega USB Flash driver fromwww.myadventvega.co.uk • Download the latest Advent Vega restore image fromwww.myadventvega.co.uk • Extract the USB flash drivers to a folder on your PC (eg C:\Advent\) • Connect the Advent Vega to your Windows PC with the supplied USB cable, you must also have the Vega PLUGGED INTO THE POWER SOCKET • Place the Advent Vega into recovery mode by:
o Turn the Vega off by holding down the POWER button for 6 seconds o Once off, hold the BACK button down for 2 seconds o Then, whilst keeping the BACK button held, press and hold the POWER button for 2 seconds o Then release just the POWER button but keep holding the BACK button for a further 2 seconds o Release the BACK button
• If this is the first time you have completed this you will need to install the Advent Vega recovery driver
o Windows should automatically prompt you for a driver – if so point it to the folder you extracted the driver to above – THIS DRIVER IS CURRENTLY NOT SIGNED – YOU WILL NEED TO ALLOW THE DRIVER TO BE INSTALLED WHEN PROMPTED – DO NOT BE ALARMED BY THIS MESSAGE
• Once installed, double-click on the Advent Vega Restore Image file downloaded above. • A DOS window will appear – DO NOT REMOVE OR POWER OFF YOUR DEVICE SURING THIS PROCESS. • Once the image is installed, you will be prompted to press ENTER to exit. Your Advent Vega should now be restored/updated. • Remove the USB cable. • Power on your Advent Vega – Your system will now be updated.
quote:
quote:
quote:
yanıtınız için teşekkürler hakan bey usb ile rom yükleyerek sorunu giderdim, bu cihaz için önereceğiniz rom hangisidir.
Ben en son VegaCream kullanıyordum, çok bir beklentim olmadığı için tabletten de gayet iş görüyordu. Denemeni öneririm.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cemozbektrt
Dostum inan anlamadım; google search bela oldu sana.
Jeely bean yayınlanmış; belki bir de onu denersin :)
Kurulumu nasıl recovery den ICS nin üzerine kurabilirmiyim.
Arkadaşlar exper easypad p10an tablete 3.2 rom atarken apx modda sorun çıktı.Vetablet açılmıyor. Şimdi orj. rom da dahil deniyorum fakat waiting for bootloader to initialize yazısında kalıyor. Ne yapmam gerek
quote:
Orijinalden alıntı: thedevilhimveryself
Arkadaşlar exper easypad p10an tablete 3.2 rom atarken apx modda sorun çıktı.Vetablet açılmıyor. Şimdi orj. rom da dahil deniyorum fakat waiting for bootloader to initialize yazısında kalıyor. Ne yapmam gerek
başka romları denedinmi dostm şu son çıkan 4.0 ları felan yükle eger açılırsa clock modda tableti güzelce bi wipe yap yazılım yüklerken tablete bişiy olacagini sanmıyorum sakin ol ;) exe olarak yüklemeleri dene olmadi stock rom felan dene bakalm inş olur.
quote:
quote:
başka romları denedinmi dostm şu son çıkan 4.0 ları felan yükle eger açılırsa clock modda tableti güzelce bi wipe yap yazılım yüklerken tablete bişiy olacagini sanmıyorum sakin ol ;) exe olarak yüklemeleri dene olmadi stock rom felan dene bakalm inş olur.
Ne kadar rom varsa denedim hocam ama sonuç yok
Tabletten mesaj yazayım dedim yine takıldı. Sorun vegacream Beta 3 rom da Yazı yazmaya çalışırken ekran dokunmatik özelliğini kaybediyor. Jeally Bean yükledim onda da 3g çalışmadı. Viewsonic 10s 3g İçin en stabil Rom hangisidir rica ediyorum ayrıca çift çekirdek kullanımından dolayı pili yiyor bitiriyor yeni romlar
Ölü dokunmatik sorunu nu çözebilmiş değilida mm.Vegacream RC2 kullanırken oldu bu sorun,host modun maus takınca da görmüyor bir yardım edin arkadaşlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Hacıkafir
Ölü dokunmatik sorunu nu çözebilmiş değilida mm.Vegacream RC2 kullanırken oldu bu sorun,host modun maus takınca da görmüyor bir yardım edin arkadaşlar.
Bu uğraşlardan sonra da çözemediyse sana servis yolu gözüküyor demektir.
quote:
Orijinalden alıntı: hackingmem
Tabletten mesaj yazayım dedim yine takıldı. Sorun vegacream Beta 3 rom da Yazı yazmaya çalışırken ekran dokunmatik özelliğini kaybediyor. Jeally Bean yükledim onda da 3g çalışmadı. Viewsonic 10s 3g İçin en stabil Rom hangisidir rica ediyorum ayrıca çift çekirdek kullanımından dolayı pili yiyor bitiriyor yeni romlar
Eğer ben tablette çift çekirdekmiş, aşırı görsellikmiş benzeri istemiyorum diyorsan, sana Baki veya Kraaz Rom'u veya Corvus5'i öneririm. Bu romlarla ben normal kullanımda rahat ortalama 8 saatlik bir sarj süresi elde edebiliyorum. Otobüs yolculuğu yaparken de ICS veya HoneyIce'ı kaldırıp bu ROM'ları yüklerdim.
Kaldı ki diğerlerine göre de neredeyse %100 oturmuş ROM bunlar,.
Ama tabi bunları kullanmak Win7 yerine xp kullanmak gibi özetlenebilir.
quote:
quote:
quote:
Ne kadar rom varsa denedim hocam ama sonuç yok
Denediğin ROM'ları usulüne uygun yüklediğin halde sonuç alamıyorsan, ne yazık ki sana da servis yolu gözüküyor...
quote:
quote:
quote:
Dostum inan anlamadım; google search bela oldu sana.
Jeely bean yayınlanmış; belki bir de onu denersin :)
Kurulumu nasıl recovery den ICS nin üzerine kurabilirmiyim.
Evet ICS'nin üzerine kurabiliyorsun ama, ICS'de recovery'ye geçip Full wipe yapman gerekiyor diye hatırlıyorum.