Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
12
Favori
93.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar viewsonic viewpad 10s-3g nin telefon özelligi varmı? varsa kulaklıkla konuşmak mümkünmü. birde alabilecegim en uygun yer neresidir.
    2 gündür yogun araştırma yapıyorum kafam iyice karıştı. hiç bir şeye karar veremedim. 10 inç de çok büyük gelecektir.
  • Üstad telefon özelliği yok ama bir program aracılığıyla SMS atılabildiğini hatırlıyorum. Konufşma açısından da takacağın SIM kart konuşmaya açık ise yapan program vardır belki ama emin değilim.

Bu aralar bizim tabletlerden pek satılmıyor gibi, bulmak zor. Bence, ekranı daha kaliteli bir tablete yönelmelisin.

Evet bizimki donanım olarak oldukça başarılı ama ekranı yatırınca yaşanan kararma, ya da teknik terimle ekran için kullanılan artık modası geçmiş olan TN tipi panel ne yazık ki bizi üzüyor.
  • hocam varya kafam çorba gibi oldu tablet araştırmaktan.
    1000-1500 tl civarında 7 yada 10 inç lik. mümkünse 7 inç lik olursa daha iyi olur. 10 baya büyük olur. telefon özelligi olan android+windows 7 iki işletim sistemi kurabilecegim yani dual bios lu önerebilecegin tablet varmıdır. bir türlü işin içinden çıkamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pottteee -- 28 Temmuz 2012; 2:00:29 >
  • Arkadaşlar ben Exper in sitesine bir sitem mesajı bıraktım.Tableti alalı bir yıl oluyor resmi olarak yayınladıkları rom android 2.2 ve bunun üzerine kaç tane sürüm çıktı üstelik içinde market bile yoktu bildiğiniz üzere android pazarı vardı.Aksesuar olarakta hiç bir şey sürülmedi piyasaya çinden tablet kılıfı getirttik.Bir daha exper ürünü almayacağımı ilettim mesajımda.İşlemcisi şusu busu iyi olsa ne olacak direksiyonu olmayan bir yarış arabası düşünebiliyormusunuz dedim.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda haksızlık etmemişimdir umarım bence easypad kullanıcıları az değil mesaj bırakalım expere bir şeyler yapsınlar.vegacream 4.1 sürümü yüklemiştm en son verim alabilmek için moded stock rom yükleyin yazmıştı bir arkadaşımız öyle yapayım dedim.İnanın burnumdan geldi bir sürü sorunla karşılaştım yarım günümü harcadım sonunda bir ara insafa geldi tablet yükleyebildim sonunda birşeyler.Gerçekten sıkıldım artık her zaman bir sorunla karşılaşma olasılığı var çünki stabil bir şey yok.experin resmi romuna döneyim diyorum ama bu seferde uygulama yönünden çok zayıf kalacak.

• Merhabalar bende yeni bir exper easypad aldim 2.2 froyo yüklüydü bende konunun en basından HONEY ICE RC 3 Chimera Edition yükledim iyi mi yaptım daha iyi bir versiyon var mı bilmiyorum birde camerayı açmaya çalıştıgımda kapatmaya zorla hatasını versi sonrada siyah ekranda takıldı alet lütfen bi yardim edebilirmisiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmm1716

hocam varya kafam çorba gibi oldu tablet araştırmaktan.
    1000-1500 tl civarında 7 yada 10 inç lik. mümkünse 7 inç lik olursa daha iyi olur. 10 baya büyük olur. telefon özelligi olan android+windows 7 iki işletim sistemi kurabilecegim yani dual bios lu önerebilecegin tablet varmıdır. bir türlü işin içinden çıkamadım.

Üstad açıkçası çok bilgim yok ama yeni çıkan tabletleri takip etmeye çalısıyorum.

Dual boot imkanı olan tabletleri değil de Androidler ilgi alanım.

Bu yönüyle de sana Google Nexus 7'yi beklemeni önerimim (telefon özelliği yok diye biliyorum)

Hem telefon özelliği olan hem de benim nazarımda harika bir tablet olan Galaxy Tab 7.7'yi de duşunebilirsin. Ekranı da çok iyi büyüklük olarak telefon özelliği de var...Ama ne yazık ki fiyatı halen 2000'in üstünde Türkiye'de...

• quote:

Orijinalden alıntı: akut009

Arkadaşlar ben Exper in sitesine bir sitem mesajı bıraktım.Tableti alalı bir yıl oluyor resmi olarak yayınladıkları rom android 2.2 ve bunun üzerine kaç tane sürüm çıktı üstelik içinde market bile yoktu bildiğiniz üzere android pazarı vardı.Aksesuar olarakta hiç bir şey sürülmedi piyasaya çinden tablet kılıfı getirttik.Bir daha exper ürünü almayacağımı ilettim mesajımda.İşlemcisi şusu busu iyi olsa ne olacak direksiyonu olmayan bir yarış arabası düşünebiliyormusunuz dedim.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda haksızlık etmemişimdir umarım bence easypad kullanıcıları az değil mesaj bırakalım expere bir şeyler yapsınlar.vegacream 4.1 sürümü yüklemiştm en son verim alabilmek için moded stock rom yükleyin yazmıştı bir arkadaşımız öyle yapayım dedim.İnanın burnumdan geldi bir sürü sorunla karşılaştım yarım günümü harcadım sonunda bir ara insafa geldi tablet yükleyebildim sonunda birşeyler.Gerçekten sıkıldım artık her zaman bir sorunla karşılaşma olasılığı var çünki stabil bir şey yok.experin resmi romuna döneyim diyorum ama bu seferde uygulama yönünden çok zayıf kalacak.

Kesinlikle haklısın, ancak Exper'in Android 3 veya 4'ü cihazımıza port edip sürüm yayınlayacak nitelikte servisi/birimi/yazılım ofisi olduğunu zannetmiyorum. Yok var da yapmıyorlarsa zaten çok ayıp. Yok da tkurmuyorlarsa o da ayıp :)

Şaka gibi ama gerçekten çok ayıp ettiler bence de. Olduğu gibi getirip sattılar, bitince de yeni modeller getirdiler ve olduğu gibi bıraktılar.

Simdi sattıkları da üç beş aya kendi başına kalır.

ROM olayı açısından; dikkat ettiysen ROM çalışması devam eden 4.0'lar var ve bunlardan biri Release Candidate (Sürüm öncesi) pozisyona geldi. Ama bu haliyle bile ben Rehbere eklemeyi bıraktım. Tam sürüm olmasını bekliyorum.

Bu hızla giderse sanırım %90 verim alabilaeceğim 4.0 bir ROM'umuz ve artık bu şekilde kullanabileceğimiz bir tabletimiz olur.

Bu süreçte bence, VEGAICS Beta-1'i kur ve onu kullan bu haliyle (bunun devamı gelmedi, ilgili geliştirici yarım bıraktı, ama bu haliyle epey işini görür)

Kolaylıklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_a -- 28 Temmuz 2012; 21:03:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dsendil

Merhabalar bende yeni bir exper easypad aldim 2.2 froyo yüklüydü bende konunun en basından HONEY ICE RC 3 Chimera Edition yükledim iyi mi yaptım daha iyi bir versiyon var mı bilmiyorum birde camerayı açmaya çalıştıgımda kapatmaya zorla hatasını versi sonrada siyah ekranda takıldı alet lütfen bi yardim edebilirmisiniz .

Üstad bir üsstteki mesajdaki bilgiler senin için de geçerli.

Şu aşamada ya eski romlardan birini ya da Vefa ICS yi kullanabilirsin.
  • Şimdi yaramı deştiniz işte esasında benim aklımda 7 inç tablet vardı hatta o gün telefon edip alacaktım (2.el) sonra migrosta experi görünce cazip geldi aldım.Almaz olaydım çinden getirdikleri cihazı utanmadan türk malı tablet diye hemde göz göre göre yutturmayı biliyorlar Ama lazım olan aksesuvarlar nerede? Onları getirip türk malı diye bile olsa sataydın ya

Agalar nerdeyse bir sene oldu daha buna göre ekran koruyucu naylonlardan bulamadım.Tamam internette var ama ben internetten alış verişi sevmiyorum beceremiyorum. Cihazın docku bile yok. Satış tamam ama satış sonrası hizmet yok.Halbuki kafaları çalışsa da o aksesuvarları da getirip satsalar para kazanacaklar.

Bu arada hakan_a kardeş ne oldu daha gelmedi mi tabletin? Bu tamir işi niye bu kadar uzun sürdü? Al bak ben de bu soruyla senin yaranı deşmiş oldum hiç sordunmu kardeş niye bu kadar uzun sürmüş tamir işi ben de merak ettim şimdi

• Vallahi kardeş deştin işte yaramı :D

Ya, Van'dan ayrılırken tableti oraya bırakmıştım. Bir hafta 10 gün kadar orda kaldı. Yani garantiye gideli henüz 10 gün oldu aslında.

Tahminim bir iki hafta daha sürer. Ben de bu aralar tayin, yeni görev yerine gitme, ev kurma, tatil vs ile uğraştığımdan çok ilgilenmiyorum. Ama tam tablete ihtiyaç duyduğum zamanlar.

Neyse canım, Galaxy Ace ve 3 kiloluk laptop ile idare ediyorum simdilik :))
  • Bu teknik servisler harbiden insanı deli eder.Dertleri neymiş de o kadar bekletiyorlar cihazı? Alt tarafı bir parça değiştirecekler dalga mı geçiyor bunlar?

Vallahi kardeş sende iyi sabır var ben olsam adamlarla cebelleşeirdim. Gerçi gaza gelip de gidip kavga etme adamlarla

Bir ara sonyerricson cep telefonu aldım. İkinci el almıştım,dur bi arama yapayım dedim ses ne gidiyor ne de geliyor.Götürdüm adam dediki ''dur buna bakalım yarın gel'' tamam dedik hatta bir sonraki gün gittim başladı kıvırmaya ''abi şöyle de böylede'' hadi tamam dedik ki benim yaptığımı kimse yapmaz cihaz arızalı çıkıyor biz insanlık hali diyoruz ve yapmasını bekliyoruz başkası olsa vaz geçer.Sonra baktım yine kıvırıyor ''abi pazartesi gel'' Sinirlendim dedim ki,

-Hemen cihazı geri ver bana bozuk haliyle alıyorum senden
    -Yok abi olmaz mahçup oluruz

Öyle bir kızdım ki ''ver çabuk dedim ben onu uğraşacağım çalışırsa çalışır yoksa çöpe atacağım''

Sıkıyı görünce az kullanılmış 3g li sonyerricson vermek zorunda kaldı

Zamanında ben de tamirle uğraştım televizyon tamiriydi ve insanların hep işini görmek için didiniyordum bu yüzden bunları görünce kıl oluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a

quote:

Orijinalden alıntı: cemozbektrt

Selam arkadaslar başına gelen varmı bilemiyorum yeni romu cwm ile yüklemiştim dün.Biraz kurcaladım ve sanırım açık kalmış ve pil bitmiş.Yada bitmediğini varsyalım :D sadede geliyorum bugün açtım karşımda ışık ve kara bir ekran.Alet çökmüş şimdi apz ile beta2.1 i yükledim bakalım yine olacakmı.Bu arada bu 4.0 a geçtiğimden beri google widgetten arama yapamıyorum iki kelime yazıyorum maalesef google durdu gb bi yazı çıkıyo.şimdi dokundum tam bir şey yazacaktım restart yaptı.

Cem arkadaşım; senin nedir bu Google arama ile çektiğin :)) Tüm ROM'larda sana sorun çıkartıyor.

VegaCream Beta 2.1'i (APX) dünden beri kullanıyorum, henüz bir sorun yok. Google aramayı sistemden silip marketten yeniden yükleyip dene bir de...

Dostum onu da denedim ama olmadı bende anlamıyorum ne var bu romda hc 3.2 de hiç problem yoktu.

• Jellybean de yayinlanmis. Alpha surumde fakat yazdigina gore neredeyse hersey calisiyormus. Denesem mi diye dusunuyorum :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkocer -- 29 Temmuz 2012; 11:44:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gercekelektronik738

:)))

Yakında bir yoklarım ben de.

Aynen haklısın, millet zaten mağdur olmuş, bir de dediğin gibi bir ilgisizlik uyuz ediyor insanı.

Ne yazık ki, bizde bence pek iş disiplini ve işine saygı gösterme çok gelişmemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemozbektrt

Dostum inan anlamadım; google search bela oldu sana.

Jeely bean yayınlanmış; belki bir de onu denersin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkocer

Jellybean de yayinlanmis. Alpha surumde fakat yazdigina gore neredeyse hersey calisiyormus. Denesem mi diye dusunuyorum :-)

RC'yleri eklememiştim rehbere; bunu ekleyeyim ama, yeni sürüm sayılır.

Bilgilendirme için teşekkürler dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a

quote:

Merhabalar bende yeni bir exper easypad aldim 2.2 froyo yüklüydü bende konunun en basından HONEY ICE RC 3 Chimera Edition yükledim iyi mi yaptım daha iyi bir versiyon var mı bilmiyorum birde camerayı açmaya çalıştıgımda kapatmaya zorla hatasını versi sonrada siyah ekranda takıldı alet lütfen bi yardim edebilirmisiniz .

Üstad bir üsstteki mesajdaki bilgiler senin için de geçerli.

Şu aşamada ya eski romlardan birini ya da Vefa ICS yi kullanabilirsin.

HONEY ICE RC 3 Chimera Edition yazanı indirip yükledim 2.2 ye göre baya bi güzel. Ama şuan için tek bir sorunum var 2.2 de 4 yada 8 gb flash diski takınca maneger da usb yi görüp icinde film müzik açılıyordu şuanda yükledigim 3.2 Honeycomb dan sonra flash diski taknca maneger de gözükmüyor ve açılmıyor tek sorunum bu bu sorunu nasıl çözebilirim acaba yardım larınızı bekliyorum...

Birde daha yarış oyunu yükleme şansım olmadı ama tablette hareket algılayıcı var mı araba sürmek icin gibi

Not: 10' tabletlere göre kaliteli oyun bulabileceğimiz siteler var mı :D

• quote:

Dostum, HoneyIce'da ana menüde Shuttle Tools diye bir uygulama var. Onu çalıştır ve alttaki Periphale tıkla; o yazı Host olarak değişecektir.

Bunu yapınca taktığın flash diskleri mouse yi felan tanıyacaktır. File Manager'den USB Disk/usb 0/ system usb gibi klasorlere bak (cihazın ana dizininde /mnt klasörü altında olur)

Oyun konusuna gelince tablette tek oynadığım oyun Angry Birdi idi. o da hevesim geçince bıraktım zaten :) Oyun konuunda bilgim yok diyebilirim.

Ama bir iki araba yarışı denemiştim accelemeter sayesinde sağa sola rahat hareket ettirebiliyorsun (tabi benim denediklerimde en azından)

:)
  • dsendil bu arada söylemeyi unuttum; flash diskleri FAT32 şeklinde formatlanmış olması gerekiyor kural olarak.
  • fat 32 formatlı disk dediğim gibi 2.2 de takıp managere girince direk gözükmüştü bunda dediklerinizi yapınca okudu flası tamam çok teşekkürler birde marketten indirdiğimiz uygulamalar ın setupları yani yükleme doyaları tabletin içinde kalıyor mu acaba yoksa yüklenince onlar siliniyor mu kendiliğinden yaklaşık 30 uygulama yükledim tablet marketten eğer setuplar kalıyorsa onları nereden silebilir acba boşuan yer kaplamasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruktr -- 29 Temmuz 2012; 15:40:16 >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.