Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
12
Favori
93.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vlara.honeyhide&hl=tr

bu widget işe yarıyor.

sorunu olanlara tavsiye ederim.

ama uygulamayı kurduktan sonra widgeti çalıştırmanız lazım.

hayırlı günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vlara.honeyhide&hl=tr

bu widget işe yarıyor.

sorunu olanlara tavsiye ederim.

ama uygulamayı kurduktan sonra widgeti çalıştırmanız lazım.

hayırlı günler.

• arkadaşlar;

bir sorum daha olacak;

cihazı hdmi den tv ye bağladığımda tabletin ekranının boşuna çalışmaması için yapılabilecek bir şey varmıdır?

ekranı kapatan ama hdmi den yayın aktarmaya devam etmemize olanak veren bir program widget varmıdır?

online dizi film izliyorum mkv vb değil bu arada

ilginiz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a

quote:

Orijinalden alıntı: enginilhan1

quote:

quote:

Arkadaşlar Acil yardım :(

APX modda açtım driver yükledim Aygıt yüklendi ve kullanıma hazır diyor. Aygıt yöneticisinde NVIDIA USB Boot-recovery driver for mobile devices

olarak görüyor. softwareImage_v1.09_Vega_Final.exe

indirdim kurmaya çalıştığımda ekranda şu hata

formatting partition 2 bct please wait.. failed

yer alıyor ve kalıyor acil yardım lütfen nolur cevapsız bırakmayın.......

Dostum ilk mesajdaki VegamoddedStockROM v1 i veya v2'yi kurmayı dene öncelikle

Dostum linkler ölü.....

birde easypad artık açılmıyor yani kameranın oradan sızan mavi ışıktan anlıyorum açıldığını

açma düğmesine uzunca basıyorum ekran hala kapkara mavi ışık yanıyor başka bir hareket yok....

lütfen yardım edin aleti emanet aldım elimde patladı ne yapabilirim bi çare bulun pls.

Dostum, linkleri güncelledim, buraya da aktarıyorum:

VegaModdedStockROM v1 :http://www.mediafire.com/?nf9w4jhkpo4fupf

VegaModdedStockROM v2 :http://www.mediafire.com/?4dxibr93m150dm8

Bence dert etme, çözeriz senin sorunu.

APX'de nasıl yükleme yapacağını bildiğini varsayıyorum. Bu ikisin de ayrı ayrı yükleyerek dene.

Bu arada (APX moda alma anında -tuş kombinasyonuna basarken) kameranın altındaki mavi ışığın yanmamasına dikkat et.

Ben buradayım gece boyunca. Ayrıca özelden yazabilirsin, çözmeye çalısalım.

yukleme olayını aynen şöyle yapıyorum,

şarj cihazı takılı iken çift taraflı usb kabloyla bilgisayara bağladıktan sonra tuş kombinasyonunu yapıyorum

bilgisayar APX cihaz bulundu diye uyarı veriyor (bu arada kameranın arasından mavi ışığın yanık olduğunu görüyorum)

sürücüyü güncelleştir diyor ve usb driver ını yüklüyorum, cihazın bundan sonraki aygıt yöneticisindeki görünümü

NVIDIA USB Boot-recovery driver for mobile devices şeklinde oluyor. aygıt yüklendi ve kullanıma hazır diyor.

alet bu durumdayken hiç sökmeden bilgisayara yüklediğim rom exe'sini çalıştırıyorum (kameranın orada mavi ışık yanıyor)

bir msdos sayfası açılıyor ve resimde paylaştığım ekran çıkıyor ve kalıyor....

bu işlemlerde yanlış yaptığım birşey var mı?

söylediğin romları indirip yükledikten sonra burada paylaşacağım, ilgi ve alaka için çok çok teşekkür ederim.

• VegaModdedStockROM v1 :http://www.mediafire.com/?nf9w4jhkpo4fupf

ikisinide indirdim yüklemeyi denedim ama nafile gene paylaştığım resimdeki ekranda kalıyor. :(......
  • quote:

VegaModdedStockROM v1 :http://www.mediafire.com/?nf9w4jhkpo4fupf

ikisinide indirdim yüklemeyi denedim ama nafile gene paylaştığım resimdeki ekranda kalıyor. :(......

Tüm işlemleri doğru yapmıssın üstad.

Bu iki ROM'un farkı, partitionları yeniden düzenlemeleri idi ki ben senin sorunun NAND'daki bad sector/ler den kaynaklandığını düşünüyorum. Bu yüzden bunları denemeni istemiştim.

Fiziksel bir arıza yoksa, farklı biçimlendirmelerle partition düzgün bir sektöre kurulabilir.

Honey ICE rc3 ve VegaICS'de aynı şekilde farklı biçimlendirme yapıyorlar.

Bu ikisini de denemekten başka şu an için yapacak biseyin yok gibi görünüyor, servise vermen gerekebilir...

• Arkadaşlar güzel oyun arayan varsa Dead Trigger adlı oyun google playde ücretsiz olmuş ,oyun 122 MB olup grafikleri harika,vegacream beta 2.1 romda sorunsuz oynanıyor

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar;

DENİZLİ'DE EXPER'E CUSTOM ROM GÜNCELLEMESİNİ BAŞARIYLA YAPAN ARKADAŞ VAR MI?

NVflash dosyaları cihaza gönderirken donup kalıyor. Dünden beri bakmadığım yerli/yabancı site kalmadı. Hepsinde de hakan_a adlı arkadaşın anlattığı şekilde takılı kalıyor.

Daha önce de böyle olduğunda resmi servise gönderdim. Resmi servis nasıl oluyor da yapıyor?

bad sector hatası varsa bunun için nvflash uygulamasıyla partitionları formatlama kodları verebilir misiniz!

DENİZLİ'DE BUNU BAŞARMIŞ ARKADAŞ VARSA LÜTFEN BANA ULAŞABİLİR Mİ?

yasargezer@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *bulut* -- 23 Temmuz 2012; 1:10:52 >
  • ÇÖZÜLDÜ

Arkadaşlar! Exper tablete custom Rom veya Exper'in resmi Rom'unu APX modda yüklerken system.img dosyasında takılmadan (nverror 0x120002) hatasından kurtuldum. VEGAICS sürümü ROM'u APX modda yüklemede takılma sorunu olmuyor. Zira APX modu bu sürümde geliştirmişler. Kamera ve mikrofonun çalışmadığı söyleniyor, ama benim tablette kamera çalışıyor. Mikrofonu heüz denemedim. Yakında bugları gidererek kararlı bir sürüme kavuşur.

VEGAICS sürümü Rom'u indirme sayfası:
    http://www.mediafire.com/?yaqxhh1g09onhma

VEGAICS bilgi sayfası: (sayfa 1: rehber)
    http://forum.donanimhaber.com/m_56133604/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *bulut* -- 23 Temmuz 2012; 3:05:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *bulut*

ÇÖZÜLDÜ

Arkadaşlar! Exper tablete custom Rom veya Exper'in resmi Rom'unu APX modda yüklerken system.img dosyasında takılmadan (nverror 0x120002) hatasından kurtuldum. VEGAICS sürümü ROM'u APX modda yüklemede takılma sorunu olmuyor. Zira APX modu bu sürümde geliştirmişler. Şimdilik kamera ve mikrofon çalışmıyor ama yakında bugları gidererek kararlı bir sürüme kavuşur.

VEGAICS sürümü Rom'u indirme sayfası:
    http://www.mediafire.com/?yaqxhh1g09onhma

VEGAICS bilgi sayfası: (sayfa 1: rehber)
    http://forum.donanimhaber.com/m_56133604/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: *bulut*

Arkadaşlar;

DENİZLİ'DE EXPER'E CUSTOM ROM GÜNCELLEMESİNİ BAŞARIYLA YAPAN ARKADAŞ VAR MI?

NVflash dosyaları cihaza gönderirken donup kalıyor. Dünden beri bakmadığım yerli/yabancı site kalmadı. Hepsinde de hakan_a adlı arkadaşın anlattığı şekilde takılı kalıyor.

Daha önce de böyle olduğunda resmi servise gönderdim. Resmi servis nasıl oluyor da yapıyor?

bad sector hatası varsa bunun için nvflash uygulamasıyla partitionları formatlama kodları verebilir misiniz!

DENİZLİ'DE BUNU BAŞARMIŞ ARKADAŞ VARSA LÜTFEN BANA ULAŞABİLİR Mİ?

yasargezer@hotmail.com

Yanlız benim anlattığım şekilde nasıl takılı kalıyor ben onu anlamadım :))

Takılı kalan benim tablet değildi de

Bu arada tabletimi özledim ya; gelse de bir an önce kurcalamaya baslasam..

Böyle foruma bakıp duruyorum sadece :(

• Android Jelibonda epey iyileştirmeler var,menü gecişleri vs oldukca hızlanmış, yakın zamanda bizim tablete de portlarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agalar ben bir şey soracağım,

Beta 3'ü önceki kurduğumda durum nasıldı hatırlamıyorum.Ama yeniden yükledikten sonra bir şey dikkatimi çekti cihaz çok ısınıyor.Bu normal mi? yoksa yanlış giden bir şeyler mi var? Yoksa havalar sıcak ondan mı ısınıyor?
    Cihazı cörtletmeyelim de gerisi önemli değil
  • iyi günler arkadaşlar, öncelikle böyle bi başık için teşekkür ederim, üye olmadan dışarıdan takip ediyordum esasen bu başlığı linkler görünüyor nasılsa :) fakat sonunda dayanamayıp bir iki çift lafta ben edeyim diye yeni üye oldum foruma gene sırf bu başlık için.. :)
    yine bu başıktan android 2.2 (modaco), android 3.2 (Chimera Edition) ve android 4.0 (vegacream beta 3 halen kullandığım) edindim ve kullandım.. her güncellemeden sonra ufak sorunlar çözülürse mis gibi rom olur tarzı yorumlar görüyorum.. ben kullandığım bu ROM lar ile HD (mkv) video oynatamıyorum, donanım hızlandırıcısı ya düzgün çalışmıyor yada hiç çalışmıyor.. 480p çözünürlüklü dosyaları ise yazılım destekli kod çözücü ile izliyorum ancak.. burdada şimdi kesin çıkacaktır ben 1080p izliyorum hemde hiç takılmadan falan diyen.. arkadaşlarım sorsa bende öyle derim çünkü memnuniyetsizliğimi göstermemek yada ne bileyim kazık yediğimi belli etmeme psikolojisi belki.. :D
    bu sorunlar kimsenin canını sıkmıyormu yada kimsenin başına gelmiyormu ki? elimizdeki alet tegra2 NVIDIA yani bu kadarcık bi grafik performansı beklemek hata olmaz die düşünüyorum.. bu arada çok çeşitli playerlar denedim şu an için MX player kullanıyorum yani playerden kaynaklı bişeyde olamaz..
    Rom güncelemelerinde ve deneyenlerin yorumlarında buna değinildiğini hiç görmediğim için bu yazıyı yazdım arkadaşlar kusura bakmayın.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: abaesh

Hoşgeldin üstad.

Çok doğru bir tespitte bulundun bu başlık için aslında. Ancak bahsettiğin sorunlar daha ziyade diğer konu olan EasyPad kullanıcılarında zaman zaman tartışılıyordu.

Bu başlıkta çok öne çıkmamasının sebebi ilginç, doğru diyorsun :)

Belki de bizatihi ben de çok üzerinde durmadım; mesela rehberde de bu konuya ilişkin pek fazla bir husus yok.

Gerçi rehberi, yani ilk mesajı baştan sona elden geçirmek istiyorum. Bir süredir de yeni güncelleme eklemedim RC sürümlerinin sona ermesini bekliyorum,

Senin dile getirdiğin bu hususu da dikkate alarak, HD olayı ile ilgili birseyler de ekleyebiliriz; yahut konuyu araştırabiliriz.

Kolaylıklar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gercekelektronik738

Agalar ben bir şey soracağım,

Beta 3'ü önceki kurduğumda durum nasıldı hatırlamıyorum.Ama yeniden yükledikten sonra bir şey dikkatimi çekti cihaz çok ısınıyor.Bu normal mi? yoksa yanlış giden bir şeyler mi var? Yoksa havalar sıcak ondan mı ısınıyor?

Ahhh dostum ahhh; böyle sorular sorup benim tabletime olan özlemimi hep arttırıyorsun sen...

Simdi tabletim serviste değilde yanımda olsa, hemen denerdim çok ısınıyor mu ısınmıyor mu :)

Ama şunu söyleyebilirim; Örneğin 2.2. tabanlı ROM'ların tek çekirdek kullandığını 3 ve üstünün ise iki çekirdeği birden kullandığını biliyorum. Bu da doğal olarak ısınmaya sebep oluyor.

Ya da kendin örneğin battery solo widget gibi işlemci ısısını ya da batarya ısısını da gösteren uygulamalar yükleyerek çeşitli ROM'larda ısı değerlerinin gözetleyebilirsin.

• Beta 3 te benim gözüme çarpan bi husus var diğer betaları hiç denemediğim için bilemicem durum aynımı.. CPU frekansı takılı kalıyor çoğunlukla, yani günlük kullanımda sürekli 216 Mhz - 1000 Mhz arasında mekik dokuması gerekirken, bir değerde hep sabit kalıyor, (çoğunluklada 1000 Mhz de) diğer romlara kıyasla ısınmasının nedeni bu olabilir belki..

oyun oynamam, aslına bakılırsa Angry Bird dışında Dokunmatik ekran oyunlarındanda pek haz alamadım ondan.. :) sadece internet, e-kitap, müzik ve birde video için kullanıyorum tableti.. haliyle benim çok gözüme batan bi sorundu bu Donanımsa video kod çözücü.. :)
    ben sorunun ROM lardan oduğuna kesin emin gibiyim o yüzden bu başlık altındada tartışılması iyi olur gibime geldi.. :)
  • quote:

quote:

Ahhh dostum ahhh; böyle sorular sorup benim tabletime olan özlemimi hep arttırıyorsun sen...

Simdi tabletim serviste değilde yanımda olsa, hemen denerdim çok ısınıyor mu ısınmıyor mu :)

Ama şunu söyleyebilirim; Örneğin 2.2. tabanlı ROM'ların tek çekirdek kullandığını 3 ve üstünün ise iki çekirdeği birden kullandığını biliyorum. Bu da doğal olarak ısınmaya sebep oluyor.

Ya da kendin örneğin battery solo widget gibi işlemci ısısını ya da batarya ısısını da gösteren uygulamalar yükleyerek çeşitli ROM'larda ısı değerlerinin gözetleyebilirsin.

hayırdır hakan hocam geçmiş olsun yaa noldu senin tablete servis filan...

• arkadaşlar son beta 3 beta4.1 versiyonlarında 3g var mı? vınn çalışıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoMMeS

quote:

quote:

hayırdır hakan hocam geçmiş olsun yaa noldu senin tablete servis filan...

Üstad 3g si bozuldu bir turlu calistiramadim. ben de garantiye gonderdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.