Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
12
Favori
93.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bencede, bu romun eksikliğini giderseler tamam hiç alfa beta diye isim takmaya gerek yok. Zira o eksiklikler gittikten sonra dört dörtlük bir rom olmuş.

Bu arada yeni versiyon nasıl? Bariz bir değişiklik var mı yoksa kurmayıp bekleyelim mi? Var mı yüklemiş olupta bilgi verecek olan

Ha şunu da sorayım,bilgisayara vırt zırt format atılıdıkça harddisk çabuk yıpranıyor veya bozuluyor.Peki bu romlarda da böyle bir durum var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gercekelektronik738

Evet bencede, bu romun eksikliğini giderseler tamam hiç alfa beta diye isim takmaya gerek yok. Zira o eksiklikler gittikten sonra dört dörtlük bir rom olmuş.

Bu arada yeni versiyon nasıl? Bariz bir değişiklik var mı yoksa kurmayıp bekleyelim mi? Var mı yüklemiş olupta bilgi verecek olan

Ha şunu da sorayım,bilgisayara vırt zırt format atılıdıkça harddisk çabuk yıpranıyor veya bozuluyor.Peki bu romlarda da böyle bir durum var mı?

bu aralar sınavlarım olduğu için henüz yükleyemedim ama haftasonu yeni sürümü atıcam bakalım belki değişik ve neşeli bişeyler vardır :)

• quote:

Henüz ben daha beta3'ü bile deneyemedim. Adamlar 4.1 çıkardılar. Bu beta bayağı bir bereketli maşallah. Ayrıca, format atmakla hdd. yıpranmaz. Sadece hdd.nin disk plakaları üzerinde dosyaların nasıl yerleşeceği,kullanılacağı,ulaşılacağı vb. gibi sistemi yenilenmiş olur. Belki sizin dediğiniz low level format içindir. Onu ben de okumuştum. Gönül rahatlığıyla blg. ye format atabilirsin.Hdd. en büyük zararı aşırı ısı, mıknatıs vb. , bir de sert darbeler veriyor. Tabi bir de saat ömrü var. Sd karta format atıldıkça da bir ömür eksilmesi olacağını sanmıyorum. Format dediğin şey zaten, rom yükleme dediğin şey zaten yazılımsal bir olgu. Eğer rom yüklemeyle bir şey olsaydı benim tableti ilk aldığım 3 ayda gömmemiz gerekecekti.Çünkü ilgili ilgisiz bütün romları denemeye çalıştım başka tabletlerinki de dahil. Şükür haala hayatta.

• Ben bir haftadır beta 3kullanıyorum , benim usb sorunu çözülmüştü.. geriye donanımsal olarak gene wifi uyku sorunu, ve de bazen cihazı uykudan cıkarma sorunu kalmıstı.. onuda çözmüşler.. Bundan sonra zaten rom olurdu ama kernel birden ortaya çıkınca beta süreci devam etti diye tahmin ediyorum.

Yeni çıkıp ta , en yeni kerneli isteyecek uygulamalar içinde yapalım tam olsun dedikleri malum...

ben indirdim beta 4ü artık bugun gecerim diye dusunuyorum. 3 stabil idi bu arada. ama 2.1 den çok fark gormedim.

yabancı forumlarda beta 4 için wifi sorununu çözdüğünden dolayı pil ömrünü uzattığı söyleniyor çünkü cihaz uykuya gecince wifi her 40 saniyede 1 bağlanmaya ve disconnect olmaya devam ediyordu) ... bakalım deneyip görecez artık :=)
  • beta 3 ü kurdum p10an tabletime fakat sıkıntılı biraz yani beta 2.1 de böle bir sorun yoktu. tablet kapandıktan sonra bir daha açılmıyor. yani siyah ekranda kalıyor sizdede böyle bir sorun varmı acaba birde flash acmadı tarayıcılarda ?
  • aynı dert bende de var
  • arkadaşlar ics4 ü yüklüyorum tableti kapatıp açınca siyah ekranda kalıyor nedenini bilen varmı
  • Beni meraklandırdınız şimdi indirdim, bir cigara molasından sonra yükleyeceğim bakalım ne olacak
  • quote:

Beni meraklandırdınız şimdi indirdim, bir cigara molasından sonra yükleyeceğim bakalım ne olacak

Yükleme işleminden sonra cigara sayısında bir artış olmasın sakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevruz.ahmet

quote:

Beni meraklandırdınız şimdi indirdim, bir cigara molasından sonra yükleyeceğim bakalım ne olacak

Yükleme işleminden sonra cigara sayısında bir artış olmasın sakın

Yok yok bi tene içtim ama sen hatırlattın canım çekti bi tene daha yakacağım Şu an itibariyle öteki romdan pek bir farkı yok gözüküyor.İlk etapta güzel çalıştı,marketten yüklemelerim bittikten sonra teste tabi tutacağım, tabi ikinci cigarayı tüttürdükten sonra

Önce cigara, sonra iş

• 4.1'i kurdum gayet güzel gidiyor derken dakka bir,gol bir cihaz kitlendi

Dedim ki no problem bir sefer olur, power düğmesine basılı tutup kapattım yeniden açtım

Kullanırken duvar kağıdını değiştireyim dedim dakka iki gol iki

Dedim ki hadi bunu da sineye çekeyim,kapatıp açtım

Operayla internette sörf yapıyorum dakka üç, gol üç

Daördüncü dakkada karar veriyorum ve bir önceki roma geçiyorum, bu da dördüncü dakkada benim golüm

Ekran donunca kendimi windos kullanıyor zannediyorum psikolojim bozuluyor anlaşılan bu vega creami zor adam edecekler.

Dur ben bi cigara daha tüttüreyim herkese kolay gelsin nasıl gelecekse

• quote:

Orijinalden alıntı: tatsumi

arkadaşlar ics4 ü yüklüyorum tableti kapatıp açınca siyah ekranda kalıyor nedenini bilen varmı

ICS'yi kurmadan önce ModdedStockRom V2'yi kurun; eğer zaten kurdum diyorsan; önce ModdedStockRom Versiyon 1'i kur bu kez, ardından ICS'yi yüklemeyi deneyin.
  • quote:

4.1'i kurdum gayet güzel gidiyor derken dakka bir,gol bir cihaz kitlendi

Dedim ki no problem bir sefer olur, power düğmesine basılı tutup kapattım yeniden açtım

Kullanırken duvar kağıdını değiştireyim dedim dakka iki gol iki

Dedim ki hadi bunu da sineye çekeyim,kapatıp açtım

Operayla internette sörf yapıyorum dakka üç, gol üç

Daördüncü dakkada karar veriyorum ve bir önceki roma geçiyorum, bu da dördüncü dakkada benim golüm

Ekran donunca kendimi windos kullanıyor zannediyorum psikolojim bozuluyor anlaşılan bu vega creami zor adam edecekler.

Dur ben bi cigara daha tüttüreyim herkese kolay gelsin nasıl gelecekse

Aynı seyi sana da öneriyorum. Önce Stock Rom V2'yi, üzerin ICS'yi kur. Sorun devam ederse StockRom'un versiyon 1'ini kur + ICS yap

• quote:

Orijinalden alıntı: m_carleone82

Ben bir haftadır beta 3kullanıyorum , benim usb sorunu çözülmüştü.. geriye donanımsal olarak gene wifi uyku sorunu, ve de bazen cihazı uykudan cıkarma sorunu kalmıstı.. onuda çözmüşler.. Bundan sonra zaten rom olurdu ama kernel birden ortaya çıkınca beta süreci devam etti diye tahmin ediyorum.

Yeni çıkıp ta , en yeni kerneli isteyecek uygulamalar içinde yapalım tam olsun dedikleri malum...

ben indirdim beta 4ü artık bugun gecerim diye dusunuyorum. 3 stabil idi bu arada. ama 2.1 den çok fark gormedim.

yabancı forumlarda beta 4 için wifi sorununu çözdüğünden dolayı pil ömrünü uzattığı söyleniyor çünkü cihaz uykuya gecince wifi her 40 saniyede 1 bağlanmaya ve disconnect olmaya devam ediyordu) ... bakalım deneyip görecez artık :=)

Go Power Master diye bir uygulama var; Go launcher ile birlikte kullandığım (telefonumda)

Onun öyle bir özelliği var ki senin de işini görebilir:. Şöyle ki; ayarlar kısmından "smart" seçeneğine geldiğinde, Wifi Control ile ilgili bir seçenek var. Onu "ON" yapınca, ekran kapandığında (30 sn. sonra) wifi bağlantısını otomatik olarak kesiyor. Ekran geri açıldığında otomatik olarak wifi devreye giriyor.

Tabletim yanımda olmadığı için Beta 3 ü de 4 ü de deneyemiyorum. Ama işini görebilir. Denemek lazım.

• hakan_a kardeş, bunu kurmaya değer mi sence, zira ben bir fark görmedim.Gerçi yarın dediğin gibi bir daha kurayım bakalım ne çıkacak ortaya
  • :)) Ya açıkçası, dediğim gibi tabletim serviste olduğu için, beta 2 den sonrasını hiç kullanmadım :)

Takdir sana ait.
  • Bir haftadır kimse bir şey yazmamış, demek ki, kimse yüklememiş 4.1'i ben de tekrardan yüklemedim sıradakini bekleyelim gayri. Allah'tan insan beynine böyle program yükleme olayı yok, yoksa beta meta kafayı yerdik
  • Tabletim bir gelse, özledim onu... Yoksa affedermiyim üçü dördü 4.1 i :)) Rom kurmayı özledim.
  • hakan_a kardeş tabletinin arızası ne? Rom yüklerken mi çökerttin zavallıyı Şaka bir yana inşallah bir an önce kavuşursun cihazına, cihazın yokluğu da hiç bir şeye benzemiyor. Bir ara durduk yere çökmüştü benimkisi, düğmeye basıyorum ekranın ışığı yanıyor hiçbir şey yok.Yeniden rom yükleyeceğim ama iş yerinde olduğumdan akşama kadar beklemek zorunda kalmıştım. Gerçekten zor oluyor yokluğu çok kötü keratanın

Ne diyeyim Allah kavuştursun kardeş, ama kavuşunca da fazla yüklenme bu 4.1 iş değil

• quote:

hakan_a kardeş tabletinin arızası ne? Rom yüklerken mi çökerttin zavallıyı Şaka bir yana inşallah bir an önce kavuşursun cihazına, cihazın yokluğu da hiç bir şeye benzemiyor. Bir ara durduk yere çökmüştü benimkisi, düğmeye basıyorum ekranın ışığı yanıyor hiçbir şey yok.Yeniden rom yükleyeceğim ama iş yerinde olduğumdan akşama kadar beklemek zorunda kalmıştım. Gerçekten zor oluyor yokluğu çok kötü keratanın

Ne diyeyim Allah kavuştursun kardeş, ama kavuşunca da fazla yüklenme bu 4.1 iş değil

:))))) Alemsin yav

Tabletin 3G modulu bir anda çalısmamaya başladı; Sım kart takmat çıkarma yeri çök kötü tabletin acaba zarar mı verdim çıkarıp takarken diyorum ama bilmiyorum tam olarak sorun ne.

Gerçekten olmuyor tabletsiz; yatarken bilgisayar kullanma konusunda tableti tek geçerim :))

Bi gelsin neler neler yüklerim ben ona :)

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.