Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
12
Favori
93.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar vegacream beta3'ü CWM ile yükledim şu an tablet açılmıyor android yazısında donup kalıyor, ne yapmalıyım? :)
  • APX modda yeniden yükleyin.
  • hayırlı cumalar arkadaşlar..

VegaCream Beta 3 romda film izleme sitelerinde film izleyebilen varmı arkadaşlar? ne yaptıysam olmadı. viewcomb romda çatır çatır izliyordum.
    flash player vs. hepsi yüklü.yine darlanmaya başladım.çözüm önerisinde bulunan varsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufyalcinlar

hayırlı cumalar arkadaşlar..

VegaCream Beta 3 romda film izleme sitelerinde film izleyebilen varmı arkadaşlar? ne yaptıysam olmadı. viewcomb romda çatır çatır izliyordum.
    flash player vs. hepsi yüklü.yine darlanmaya başladım.çözüm önerisinde bulunan varsa sevinirim.

Opera ve Chrome ile Dizimag.com'da sorunsuz izleyebiliyorum, başka siteleri denemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a

APX modda yeniden yükleyin.

teşekkür ederim az önce kablo alıp yükledim şimdi VINN ile internete bağlanmayı deneyeceğim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kablonet7

quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a

APX modda yeniden yükleyin.

teşekkür ederim az önce kablo alıp yükledim şimdi VINN ile internete bağlanmayı deneyeceğim bakalım.

Bu arada özel mesajındaki sorunu çözeriz büyük ihtimal, ben cevap yazdım sana.
  • Yok abicim yok. Operada yukledim chrome de... Beta 3 te internetten film izlenmiyor.ics telden izliyorum koca tablletten izleyemiyrum. Viewcomba geri dönüş göründü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu vegacream'de bekleme modundan çıkmak için açma kapama düğmesine kaç kez basmak gerekiyor sabit bir sayı yakalayamadım ben :D
  • quote:

bu vegacream'de bekleme modundan çıkmak için açma kapama düğmesine kaç kez basmak gerekiyor sabit bir sayı yakalayamadım ben :D

Kablonet7, haftanın hangi günü beklemeye aldığına ve hava sıcaklığına göre sayı değişir.VegaCream, günleri ve sıcaklığı ölçme sensör değerlerini baz alıyor Şaka bir yana ben de bu durumu çözemedim.Bazen 2-3 sn. basmakla hemen açılıp tekrar ekran akrarması oluyor ve tekrar power düğmesine basınca açılıyor. Bu defa da internet bağlantı problemi oluyor. Salı ve pazar günlerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevruz.ahmet -- 30 Haziran 2012; 14:48:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nevruz.ahmet

quote:

bu vegacream'de bekleme modundan çıkmak için açma kapama düğmesine kaç kez basmak gerekiyor sabit bir sayı yakalayamadım ben :D

Kablonet7, haftanın hangi günü beklemeye aldığına ve hava sıcaklığına göre sayı değişir.VegaCream, günleri ve sıcaklığı ölçme sensör değerlerini baz alıyor Şaka bir yana ben de bu durumu çözemedim.Bazen 2-3 sn. basmakla hemen açılıp tekrar ekran akrarması oluyor ve tekrar power düğmesine basınca açılıyor. Bu defa da internet bağlantı problemi oluyor. Salı ve pazar günlerinde

Sanirim herkeste ayni problem var belki yeni surumlerinde bi cozum getirirler buna :)

Edit : az önce öyle bi uyumuştu ki cihaz kendine getiremedim adeta :) power düğmesine uzun bastım kısa bastım fayda etmedi şarjı bitti sandım şarja bağladım bi süre sonra açıldı ama şarj %72'de iken kendi kendine gitmişti.. bu işe bi çözüm bulmak şart oldu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-057BAEBDD -- 30 Haziran 2012; 17:44:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam abiler ablalar,

Yoğunluk nedeniyle bir türlü gelemiyordum bu taraflara,ben yokken beta 3'ü yayınlamışsınız hemen Şu an indiriyorum ama ne yalan söyleyeyim, dakka bir gol bir hesabı hemen ilk etapta problem yaşayanları görünce, acaba yüklemesem mi? diye düşünüp duruyorum. Dur bakayım dosya bi insin de ona göre bir düşüneyim
  • Haydi hayırlısı, kurdum teste başlamak üzereyim

Yalnız bir şey soracağım, önceki beta 2'de veya bu beta 3'te, ben hagi seçeneğe basmış olmalıyım ki, bunu internete bağlar bağlamaz önceki romda kurmuş olduğum bütün programları kendiliğinden indiriyor?

Aslında bu iyi bir şey eski düzenime getirmek için programları tek tek yükleyeceğime, makine benim yerine hepsini yüklüyor teknoloji işte ama benim niye bundan haberim yok bu özelliği nasıl devreye sokmuş olabilirim.

• Google hesabında kayıtlıdır belki hangi programların yüklü olduğu, aynı hesapla bağlanınca otomatik indiriyor olabilir.
  • Ama önceki romu kurarken otomatik yüklememişti.Acaba bu beta 3'ü kurulum yaparken ekrandakileri okumadan ileri yapıp durdum acaba orada öyle bir seçenek mi vardı? Gerçi hoş bu iyi oldu beni zahmetten kurtardı ama bu seferde ntfs mounter hata verip sonlanıyor, yeniden kurdum mounteri yok olmadı. Ne bahtsız adammışım arkadaş neyse no panik bir çözüm bulabilirim belki teste devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: gercekelektronik738

Ama önceki romu kurarken otomatik yüklememişti.Acaba bu beta 3'ü kurulum yaparken ekrandakileri okumadan ileri yapıp durdum acaba orada öyle bir seçenek mi vardı? Gerçi hoş bu iyi oldu beni zahmetten kurtardı ama bu seferde ntfs mounter hata verip sonlanıyor, yeniden kurdum mounteri yok olmadı. Ne bahtsız adammışım arkadaş neyse no panik bir çözüm bulabilirim belki teste devam

cihaz sizde de durduğu yerde kendi kendini kapatacak mı bakalım gelişmeleri merakla bekliyorum :D

• Şu ana kadar kapanma olmadı ama beta 2 de uzun süre kullanmadığımda bazen kapatıyordu ama çok nadir olduğu için önemsemiyordum.Bakalım bu nasıl olacak? Ama bu ntfs mounter canımı sıktı acaba tekrardan mı kursam bazen işe yarıyor
  • Şu üç gün zarfında bir kere kendiliğinden kapandı diye sdviniyordum ki, biraz önce yine kapandı. Gerçi bu kapanma uyku modundayken genellikle uzun süre durunca yapıyor. Allah'tan kullanma esnasında olmuyor bu. En azından şimdilik bu durumu ihmal edebiliriz.

Ntfs mounter sorununa gelince,ne yaptıysam olmamıştı,hatta kaldırıp yeniden kurdum yok. Bu esnada bir şey farkettim, önceki romdayken ntfs mounter, sd karta ''usbStorage'' diye bir dosya oluşturuyordu ve o dosyanın içeriği de harici harddiskin içeriği oluyordu. Bu sefer böyle bir dosya oluşturmamış,onun yerine ben kendim klasör oluşturdum, adını usbStorage yaptım, tableti açıp kapattıktan sonra harddiski taktım,

ta taaa olay tamamdır
  • VegaCream BETA 4.1:

CWM-Flashable ZIP:http://www.mediafire.com/?yj5e3j575g2d57h

NVFlash:http://www.mediafire.com/?e3xh810a2p2e4u4

*Warning* This version uses the new 3.1.10 kernel and can still cause problems. If you are not sure if you want to use this version, then please do not download and install !!!

[CHANGELIST]
    BETA 4.1:
    *THIS IS STILL EXPERIMENTAL*
    - Kernel 3.1.10
    - WiFi working as it should
    - Suspend problems should be solved

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevruz.ahmet -- 4 Temmuz 2012; 0:40:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nevruz.ahmet

VegaCream BETA 4.1:

CWM-Flashable ZIP:http://www.mediafire.com/?yj5e3j575g2d57h

NVFlash:http://www.mediafire.com/?e3xh810a2p2e4u4

*Warning* This version uses the new 3.1.10 kernel and can still cause problems. If you are not sure if you want to use this version, then please do not download and install !!!

[CHANGELIST]
    BETA 4.1:
    *THIS IS STILL EXPERIMENTAL*
    - Kernel 3.1.10
    - WiFi working as it should
    - Suspend problems should be solved

Hızlı çalışıyorlar sürekli yeni sürüm çıkıyor kabul ama şu halihazırdaki problemleri giderseler de stabil bi ROM'umuz olsa çok daha güzel olacak.

• quote:

Hızlı çalışıyorlar sürekli yeni sürüm çıkıyor kabul ama şu halihazırdaki problemleri giderseler de stabil bi ROM'umuz olsa çok daha güzel olacak.

Ben de aynı sizin gibi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.