Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
12
Favori
93.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3G modülü mü senin cihaz easypad değil miydi? Neye göre biliyorum, bilmiyorum ama senin cihazı easypad diye biliyorum.Easypad demişken bu bizim cihazlara 3G modülü takılabiliyor mu veya yabancı forumlarda böyle bir şey gördünüz mü? Experin bize oyunu bu, sim kart yuva kapağı var ama sim kart yuvası yok gerçi o kapağı çıkarmaya çalışınca elinde kalıyor bir daha kapatamıyorsun
  • Relase candidate artık. sanırım rc 3 ten sonra stabil surum gelecek...
    uyanma ve wifi problemi cozulmus gibi duruyor..

[CHANGELIST]
    RC2:
    - New kernel based on the latest NVidia rel-15r7 kernel.

RC1:
    - Latest Apex Launcher
    - Wifi working as it should
    - Hopefully no lockups anymore

NVFlash: VegaCream-RC2-NVFlash.exe
    http://www.mediafire.com/?z7r5zve13ay5qc6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_carleone82 -- 17 Temmuz 2012; 18:27:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gercekelektronik738

3G modülü mü senin cihaz easypad değil miydi? Neye göre biliyorum, bilmiyorum ama senin cihazı easypad diye biliyorum.Easypad demişken bu bizim cihazlara 3G modülü takılabiliyor mu veya yabancı forumlarda böyle bir şey gördünüz mü? Experin bize oyunu bu, sim kart yuva kapağı var ama sim kart yuvası yok gerçi o kapağı çıkarmaya çalışınca elinde kalıyor bir daha kapatamıyorsun

Dostum evet easypad idi ama daha sonra Vievsonic 3g'lisi ile değiştirdim. İki marka da aynı tablet zaten biliyorsun.

3g modülü takma meselesi Easypad'in diğer konusunda ilk sayfalarda epey tartışılmıştı; hatta içi açılıp gerekli parçalar da araştırılmıştı. Ama sonuçta bayağı zahmetli olacak bir işti. Modemin olduğu modül, bağlantı kabloları, anakarta bağlantı vs.

En iyisi benim gibi komple değiştirmek :))

• Arkadaşlar Acil yardım :(

APX modda açtım driver yükledim Aygıt yüklendi ve kullanıma hazır diyor. Aygıt yöneticisinde NVIDIA USB Boot-recovery driver for mobile devices

olarak görüyor. softwareImage_v1.09_Vega_Final.exe

indirdim kurmaya çalıştığımda ekranda şu hata

formatting partition 2 bct please wait.. failed

yer alıyor ve kalıyor acil yardım lütfen nolur cevapsız bırakmayın.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginilhan1

Arkadaşlar Acil yardım :(

APX modda açtım driver yükledim Aygıt yüklendi ve kullanıma hazır diyor. Aygıt yöneticisinde NVIDIA USB Boot-recovery driver for mobile devices

Dostum ilk mesajdaki VegamoddedStockROM v1 i veya v2'yi kurmayı dene öncelikle
  • merhabalar;

başınızı ağrıttığım için şimdiden özür dilerim arkadaşlar;

bende honey ice rc 3 kurulu.

şu sayfanın en altında bulunan siyah barı (saatin ve soft dokunmatik tuşların olduğu barı) kaldırmanın bir yolu varmıdır?

cihazı hdmi den bağlayınca bile aşağıda gözüküyorlar tv de.

ilginiz için teşekkür ederim

hayırlı günler.
  • Estağfirullah.

En kolay şekilde, Go Launcher'i yükleyip, ayarlar/tercihler kısmından Hide Statüs Bar seçeneğini kullanabilirsiniz.

Kolaylıklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_a -- 19 Temmuz 2012; 1:01:31 >
  • hakan_a kardeş, peki bu viewsonic'in içi nasıl? Easypad ile aynı mı? Yani devre kartı entegreler eğer öyle bir şey ise ve olaki internette viewsonic'in devre şemasını buldum mu tamamdır olayı çözebilirim ne de olsa elimde bir tane kobay var aslında wın modem işimi görüyor da iki de bir elime takılıyor çaydanlığın sapı gibi duruyor elimin altında kafayı yiyeceğim arkadaş

• quote:

hakan_a kardeş, peki bu viewsonic'in içi nasıl? Easypad ile aynı mı? Yani devre kartı entegreler eğer öyle bir şey ise ve olaki internette viewsonic'in devre şemasını buldum mu tamamdır olayı çözebilirim ne de olsa elimde bir tane kobay var aslında wın modem işimi görüyor da iki de bir elime takılıyor çaydanlığın sapı gibi duruyor elimin altında kafayı yiyeceğim arkadaş

kusura bakmayın ben de daldım konuya :D o 3g olayı bir ara çok tartışılmıştı ben de görmüştüm hatırlıyorum ama maliyet olarak ve emek olarak yorucu olacağı için deneyen çıkmamıştı sanırım.. BU arada ikisinin de içi aynıydı sadece 3g modülü birinde var birinde yok :D

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a

Estağfirullah.

En kolay şekilde, Go Launcher'i yükleyip, ayarlar/tercihler kısmından Hide Statüs Bar seçeneğini kullanabilirsiniz.

Kolaylıklar.

teşekkür ederim.

hayırlı günler.
  • quote:

hakan_a kardeş, peki bu viewsonic'in içi nasıl? Easypad ile aynı mı? Yani devre kartı entegreler eğer öyle bir şey ise ve olaki internette viewsonic'in devre şemasını buldum mu tamamdır olayı çözebilirim ne de olsa elimde bir tane kobay var aslında wın modem işimi görüyor da iki de bir elime takılıyor çaydanlığın sapı gibi duruyor elimin altında kafayı yiyeceğim arkadaş

Elimden gelir diyorsan neden olmasın :)

O zaman sen EasyPad Kullanıcıları başlığının ilk 20 sayfasında bir yerlerde olacak; epey bir resim, şema hatta uygun 3g modul markası felan epey bir bilgi var. Bir kurcala bakalım. Ordakiler vazgeçmişti ama diye hatırlıyorum :)

• quote:

quote:

Dostum linkler ölü.....

birde easypad artık açılmıyor yani kameranın oradan sızan mavi ışıktan anlıyorum açıldığını

açma düğmesine uzunca basıyorum ekran hala kapkara mavi ışık yanıyor başka bir hareket yok....

lütfen yardım edin aleti emanet aldım elimde patladı ne yapabilirim bi çare bulun pls.

• arkadaşlar gene rahatsız ediyorum;

eve yeni geldim.

go launcheri yükledim ama bir türlü ekranın altında olan ve üstünde "geri" "home" "ve seçenekler" soft tuşları olan ( tuşlar sanal tuş) siyah barı kaldıramadım.

film seyrederken aşağıda kalıyor.

tvm plazma bu da ekranda iz kalmasına sebep oluyor.

go launcherde bütün ayarları denedim bir türlü kaldıramadım.

lütfen yardım

hayırlı günler.
  • Ekran aynen bu daha öteye geçemedim yüklemeyi denemediğim Rom kalmadı acil yardımlarınızı bekliyorum.

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ
  • quote:

quote:

quote:

Dostum linkler ölü.....

birde easypad artık açılmıyor yani kameranın oradan sızan mavi ışıktan anlıyorum açıldığını

açma düğmesine uzunca basıyorum ekran hala kapkara mavi ışık yanıyor başka bir hareket yok....

lütfen yardım edin aleti emanet aldım elimde patladı ne yapabilirim bi çare bulun pls.

Dostum, linkleri güncelledim, buraya da aktarıyorum:

VegaModdedStockROM v1 :http://www.mediafire.com/?nf9w4jhkpo4fupf

VegaModdedStockROM v2 :http://www.mediafire.com/?4dxibr93m150dm8

Bence dert etme, çözeriz senin sorunu.

APX'de nasıl yükleme yapacağını bildiğini varsayıyorum. Bu ikisin de ayrı ayrı yükleyerek dene.

Bu arada (APX moda alma anında -tuş kombinasyonuna basarken) kameranın altındaki mavi ışığın yanmamasına dikkat et.

Ben buradayım gece boyunca. Ayrıca özelden yazabilirsin, çözmeye çalısalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

arkadaşlar gene rahatsız ediyorum;

eve yeni geldim.

go launcheri yükledim ama bir türlü ekranın altında olan ve üstünde "geri" "home" "ve seçenekler" soft tuşları olan ( tuşlar sanal tuş) siyah barı kaldıramadım.

film seyrederken aşağıda kalıyor.

tvm plazma bu da ekranda iz kalmasına sebep oluyor.

go launcherde bütün ayarları denedim bir türlü kaldıramadım.

lütfen yardım

hayırlı günler.

Tercihler---Ekran Ayarları---"Durum çubuğunu göster" ve "Alt paneli Göster" seçeneklerindeki OK işaretini kaldırıp dener misin?
  • go launcheri tekrar kurdum;

ekran ayarlarından durum çubuğunu gösteri ve alt paneli gösteri kaldırdım.

go launcherden çıkıp bir daha başlattım.

ama bu inatçı siyah bar hala orada.

nereyi yanlış yapıyorum?
  • bu iki işareti kaldırım tableti baştan başlatığımdaise bütün ekran kapkara oluyor

sadece statur bar var.

ekranda başka hiç bir şey yok.

go launcheri tekrar kaldırmadan eski haline de gelmiyor
  • Dostum sende tam olarak hangi Android sürümü yüklü idi? 3.2 mi?

Go Launcher'in HD sürümünü mü yükledin normal EX'i mi?

Benim tablet yanımda olmadığı için aklımda kaldığı kadar yazmaya çalısıyorum.

Eğer Go ile olmuyorsa, ADW Luancher'in de o özelliği var diye okumuştum, ama denemedim.

Bunun dışında bir de HideBar isimli bir uygulama hatırlıyorum, bir ara kullanılmıştı. Dediğim gibi şu an deneme fırsatım olmuyor.

Ama sen bir de ADW Luancher i yükle istersen.
  • sitede bulunan chimera rc 3 yüklü.

ex i kurdum. tepki vermedi.

adw yi de deneyeceğim.

ilgin için teşekkür ederim.

hayırlı günler.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.