Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.353
Cevap
19
Favori
715.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok sorulan birşey vardı, 3g modem çalışıyor mu diye. verdiğiniz linkleri incelerken gördüm, beceren olmuş linkler burada

g-pad

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=935810

advent (romu verilen modaco) Huawei modemler. Burada kurulum tarifi verilen e220. vodafone e230 modelini veriyor.

http://android.modaco.com/content/advent-vega-vega-modaco-com/329229/mobile-broadband-dongles/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaq t -- 16 Şubat 2011; 23:08:01 >

• Arkadaslar siteler bilgisayarinizdaki gibi acilsin istiyorsaniz. Dolphin hd yukleyin ve asagidaki ayari yapin.

User agent i androidden destop a cevirin. Artik tum siteleri normal acacak mobil surumleri ile degil.
  • Pardon ayarlar bolumune girin demeyi unuttum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzkanMert

şöyle ayaküstü baktım cihaza ama pek kaliteli gelmedi.

kasa gayet kalteli duruyor düğmeler dışında bence, ayrıca genelde boyle cihazlarda pilden kısılır neyse ki bunda kısma yok 6-8 saat arası kullanılıyor tek şarjda
  • Evet. Sarj ve islemciye kimse kusur bulamaz zaten. Ya iste insansoylemeden edemiyor. Birde ekran iyi olsa herkez tam anlamiyla mutlu olurdu. Yuzlira fazla ama herkez mutlu olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agnaday3

Evet. Sarj ve islemciye kimse kusur bulamaz zaten. Ya iste insansoylemeden edemiyor. Birde ekran iyi olsa herkez tam anlamiyla mutlu olurdu. Yuzlira fazla ama herkez mutlu olurdu.

Hocam cok güldüm, bu mesajı yazdım android market programını yükledim , restart etti pili %30 gosterdi %97 iken 67 birim birden düştü hah dedim nazar degdi pili cortladi restart ettim %96 oldu
  • Valla bendede baazen sarj ediyor gibi pilde hareket oluyor veya birden yuzde oyltuz dusuyor. Birkac kere oldu. Ama fazla takilmak istemiyorum. Rom henuz tam orlturmamistir diyorum kendi kendime. Umarim polyannacilik oynamiyorumdur.
  • quote:

Valla bendede baazen sarj ediyor gibi pilde hareket oluyor veya birden yuzde oyltuz dusuyor. Birkac kere oldu. Ama fazla takilmak istemiyorum. Rom henuz tam orlturmamistir diyorum kendi kendime. Umarim polyannacilik oynamiyorumdur.

Evet malesef biraz kobay faresi gibi olduk ama sonucta insanlar 500 600 tl cinden garantisiz bundan kotu tabletler aldılar , bizim hic olmazsa garantimiz var ilerde bi şey olursa, ayrıca pil olayı yazılımsaldır dun 7 saat ekran hic kapanmadan kullandım.
    Malesef yerli forumlara bakıp birşeyler almak imkansız herkesin malı kendine 1 numara.
  • Arkadaşlar Buyrun 3 adet çalışan HD oyun. SD kart a atıp yükleyin. Sonra internetten yüklenmesini bekleyin.

Asphalt5
    HeroOfSparta
    DungeonHunter

http://hotfile.com/dl/105360933/8b7e628/exper_hd..rar.html
  • Ben kendimce bir sure romu kurcalamama karari aldim. Her seferinde tablete mail ve program kurmaktan keyfini cikartacak taraflarini iskaladigimi dusunuyorum. Sonucta
    Bes gunde bile bircok problem halloldu.

Evet malesef milletimiz satin aldiklari urunlerin hep iyi yanlarini duymaktan hoslaniyor. Yurtdisindaki sitelerde her seyi tartisiyorlar urunler hakkinda. Bencede urrunu almaya karar verecek arkadaslar icin de en hayirlisi bu. İhtiyaclarini karsilayacak urune yoneltiliyorlar.
  • Android konusunda bilgisizim, bluetooth GPS işlemi nasıl oluyor.

Advent Vega GPS
  • Bence hiç tablet kullanmayan birisi için giriş seviyesi olarak bu cihaz çok iyi asıl güzelliği android 3.0 la ortaya çıkacak. Tabiki cihazın eksikleri yok deil. bir mantık hesabı yapıcak olursak bu sene piyasaya giren bütün tablet pc ler fahiş fiyatlardan satılacak ( ne kadar özellik okadar para + ithalatçı karları) yeni çıkacak ürünlerde türkiyeye geç gelecek ve türkiye piyasalarına girdiğinde fiyatlar yüksek olucak kanaatindeyim. piyasanın oturması 2012 yi bulur...
    Türkiyedeki diğer firmalarda experin yolunu izleyebilir. Bas bas bağırıyorlar bu sene 50-60 milyon tablet satılacak diye kim bu pastadan pay almak istemez ki.... Kısaca söylemek istediğim beklersek daha iyi ürünler çıkmayacakmı tabiki çıkacak ama bu döngü herzaman devam edecek biyerden başlamak lazım.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraaz

Selamlar Arkadaslar.

Her ne kadar Evde olmasam da . Bugun "Bak ne aldım guzel bir alet diyerek", elinde exper easy pad le bir arkadas cıktı geldi yanıma ofise.
    Şaşırdım,Arkadaşın haberi bile yokmuş benim de aynı aleti aldıgımdan.

Gonderdim 2 ucu erkek usb kablo alsın once.Aldı geldi.

Bende aaa allah beni seviyor deyip.Hemen uc beş test yaptık alete.1-2 tane de custom rom yukledik.

En son duzgun calısan su roma karar verdik.Romda neler var :
    Google Map var, Market var,Gmail var,Calendar calısıyor bizzat denedim sadece gmail hesabınıza girmeniz yeterli, Market te calısıyor.launcherPro var , oda cok iyi duzgun yapılmıs.
    Ve En Onemlisi Bence USB mode switch var , HOST ve Slave olarak sorunsuz gecis yapiyor.Herhangi bir ayar yapmanıza da gerek yok.

Ben sahsen cok begendim romu , eve gidince yukleyecem.

Eksik olan sadece Flash yok . eh onu da biz yukleriz artık.Yukledik te zaten.

Birde Yuklendikten sonra Live wallpaperi normal wallpaper yaparsanız daha iyi olacak.

Aynen Exper Romu nasıl yukluyorsanız O sekilde yukleniyor.Baglayın kabloyu gecin apx moda tıklayın exe ye geri kalanı o hallediyor.

Romda burda Deneyin.
    http://www.sorensiim.dk/higgsy/Higgsy_Modded_v1.08_Vega_RC2.exe

Romun kendi konusu :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=927464

kraaz arkadasım verdıgın advetn romdan sonra bunu denedım ama alet sapıttı,erkranda donmalar oluyo tepkı vermıyo gec algılıyo,oyunların boyutları değişti falan ... advent rom'a gerı donucem

• Arkadaslar experin kendi romuna market yukleniyor bence gerek yok baska roma ilerde expere cikmazsa android 3o zaman baska marka yuklerim ben.bu arada ilk kez expperden foruma girdim,sayfalar super hizli bu postuda tabletten atiyorum.
  • quote:

Arkadaslar siteler bilgisayarinizdaki gibi acilsin istiyorsaniz. Dolphin hd yukleyin ve asagidaki ayari yapin.

User agent i androidden destop a cevirin. Artik tum siteleri normal acacak mobil surumleri ile degil.

ilk versiyon ezxper romundaki browser zaten fulldu yeni romdasiteler m oldu mecbur dolphin kullaniyorum

İlk kez agir siteleri yogun gezdim dolphin hd ile,gametrailers youtube acik ikisindede video oynarken donanimhaber actim makine sorunsuz calisti. Pc gibi neredeyse.Surf cok guzel bu kadar mobil bir cihazda. Fan yok pil derdi yok isinma yok,klavye mouse yok,kablo yok hdd sesi yok. Ozellikle anasina bacisina netbook alacaklara bunu almalarini tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filips -- 17 Şubat 2011; 1:34:02 >

• Bence en iyisi zaten dolphin kullandikca insan dahada alisiyor. Google chrome gibi ayni hatta fazlasi var. Kisa yol isaaretleri super. Tam tablet icin. Denememis tum arkadaslarada tavsiye ederim.
  • Test ettiğim programlar;

Absolute System Öncelikle bu programı çalıştırabilmek için root yetkisini almanız lazım. Linkteki dosyada mevcut. Bu programla cihazın temel fontunu, boot animasyonunu değiştirebiliyorsunuz. Ücretsiz programlarda yer alan reklamları engeller. Programların cihaz hafızasına veya sd karta yüklenmesini ayarlayabiliyorsunuz. Bu program yeni kullanıcılar için tehlikelidir. Cihazınızın yazılımını bozma riski vardır. Yüklemek isteyenler bunu dikkate alsın, sorumluluk yükleyen kullanıcıya aittir.

ADWLauncher EX Oldukça detaylı ayarlara sahip arayüz. Tema ve ana ekranda g-sensöre bağlı olarak dönme desteği vardır.

AppMonster Pro Market veya Applanetten veya SD karttan yüklediğiniz her programın yedeğini alır. Arşiv yapmak isteyenler için..

Documents To Go Word, Excel, Dün pm'le office programı soran arkadaştan özür dilerim. Programın ismini yanlış hatırlamışım.

RepliGo Reader PDF dosya göstericisi. Düz yazı veya dergi pdfleri hiç farketmez. Hepsini açabilir.

Root Explorer Bu program içinde root yetkisi lazım. Klasik dosya yöneticilerinden daha fazlasını isteyenler için.

TasKiller Arkaplanda açık kalan programları kapatır. Widget desteği, bootta açılan programları otomatik kapatma, zaman ayarlı kapatma desteği vardır.

Türkçe Klavye Cihaza Türkça klavye ekler.

z4root Bu program anlatılmıştı sanırım. Cihaz üzerinde root yetkisi almak için kullanılır. Yeni kullanıcılar için tehlikeli olabilir.

Şimdilik bu kadar.

Hepsi burada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganreis -- 17 Şubat 2011; 12:17:26 >

• merhaba arkadaşlar, üstteki yazılarımdan hatırlayanınız olur mutlaka. İlk aldığım arızalı monitörlü idi, değiştirdim, 2.ciside arızalı çıktı. işlemcisinden sanırım sıkıntı var. bu tablet beni sevmedi sanırım yıldızım barışmadı. halbuki beğenerek almıştım.

tarafsız olarak yorum yapayım bu tableti kullanan birisi olarak:

zamanına göre (henüz tabletler emekliyor), fiyatına göre, yurt dışındaki kardeşlerine göre iyi bir makine. genel teknolojik beklentimize göre çok iyi değil ama yeterli. sadece surf için üretilmiş bir makine. fazla birşey beklememek lazım. onuda zaten genel olarak karşılıyor. işlemcisinden dolayı surf bazen yavaşlıyor, ama buda normal çünkü netbooklar bile kasıyor daha iyi işlemcili olmasına rağmen. bunun netbooktan fazla farkı yok.

daha fazla bir beklentide bulunmak bu teknolojiye şu an haksızlık olur. çünkü tabletlerin geldiği teknolojik altyapının belkide en üst olduğu bugünümüzün, en iyi makinesi bu tablet. ama hergün gelişen teknolojiden dolayı belki 6 ay sonra bu makineyi 8 ile çarpıp 9'a bölen, ama yarı fiyatına bir tablet çıkacak, kim bilir?

bu nedenle olumsuz yorum yapanlara ben buradan yanlış yaptıklarını hatırlatmak istiyorum. siz hoşlanmıyorsanız, bir başkasıda hoşlanmaz diye bir şey yok, size kötü gelen bir başkasına iyi gelir. benim aldığım her iki tablette arızalı çıktı diye ben geneline suç atamam. çünkü gördüğüm kadarıyla çoğunluk bu tabletten memnun. o zaman sorun kalkıyor ortadan, memnun olmayan efendi gibi buradan ayrılır, illa yorum yazacam diye kendini kasmaz.

millet olarak yerimizde duramıyoruz, illa birşeyler yazacaz diye. hiç gerek yok. beğenmeyen, malı satar geçer, burayada gelip ne berbat sakın almayın demez. çünkü memnun olanlarda var, herkes tek ağızdan bu mal kötü demiyor. demekki kiminin beklentisini karşılıyor, kimininkinide tersi.

ben ürünü iade ettim bugün. 7 gün içinde servisten onay aldığınız takdirde iade edebiliyorsunuz. bende bu tablet işini şimdilik burada kapatıyorum. belki bir başka markanın adı altında tekrar görüşürüz

• Ben size katılmıyorum. Bir cihazın iyi yanları kadar kötü yanlarını da belirtmek gerek. Yoksa bu platformların ne anlamı kalır. Sadece cihazlar övülecek iyi yanları söylenecekse buradaki konu başlığına "cihazın beğenmediğiniz yönleri varsa girmeyiniz" gibi bir ibare de eklemek gerekir.

Hem unutmayalım ki bu tarz platformlar üreticilerin ürünlerindeki kusurları görerek daha iyi cihazlar çıkartmaları içinde bir etken olmaktadır. Ben burada yazılanlardan sonra Exper'in bir daha bu kalitede bir ekranla ürün çıkartacağını düşünmüyorum. Tabii önceden anlaşma yaptı ve iptal edemiyorsa o ayrı.
  • Arkadaslar yukaridaki guc dugmesine bir kere basarak ekranin kapanmasini (stand-by) saglayabilir miyim? Cok sik acip kapatmam gerekiyor her seferinde basili tutmak pratik olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musluzut -- 17 Şubat 2011; 14:13:14 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.