Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
19
Favori
715.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle emeklerine çok teşekkürler gerçekten sen ve diğer arkadaşlar birkaç problemli insana (kod adı 44) rağmen hepimizi bilgilendirmeye uğraşıp, emek sarf edip çözüm üretiyorsunuz.

Bir ricam olacak;

z4root uygulamasını yapmak istiyorum ama rapidshare limit reached uyarısı veriyor. Dosyayı başka biryerden paylaşabilirmisiniz.

Teşekkürler
  • Advent Vega USB Host Slave sorunu hk.

Biraz önce z4root için biraz araştırma yaparken advent vega için hazırlanan özel romlar için USB HOST / SLAVE Switcher uygulaması ile ilgili bir konu buldum Advent vega yükleyen arkadaşlar USB konuyu inceleyebilirler.

http://android.modaco.com/content/advent-vega-vega-modaco-com/327799/01-feb-r3-usb-mode-host-slave-switcher/
  • Bir şey daha :) parça parça oluyor maa buldukça aktarmaya çalışıyorum.

Burada da Paul amcamız online kitchen sayfazı hazırlamış. özellikleri eksiltip arttırabiliyorsunuz. Sonra size özel bir romunuz oluyor.
    Çok ilginç ve şarşırtıcı geldi bana.

http://android.modaco.com/content/advent-vega-vega-modaco-com/331467/09-feb-r8-modaco-custom-rom-for-the-advent-vega-with-online-kitchen/

• quote:

Orijinalden alıntı: atillaca

Advent Vega USB Host Slave sorunu hk.

Biraz önce z4root için biraz araştırma yaparken advent vega için hazırlanan özel romlar için USB HOST / SLAVE Switcher uygulaması ile ilgili bir konu buldum Advent vega yükleyen arkadaşlar USB konuyu inceleyebilirler.

http://android.modaco.com/content/advent-vega-vega-modaco-com/327799/01-feb-r3-usb-mode-host-slave-switcher/

Denemeyin , Denedim ben onu , sadece Modaco nun romuna ozel.oda eski bir roma ait.

www.xda-developers.com da yaklasık 1 saat once mesajlastıgım original_ganjaman ,Vega 1.09 roma ozel updateler icinde (market,gmail falan da var ve buyuk ihtimal calendar da cozulmustur) cıkarmıs,onların icinde USB host switch te var ve calısıyor diyor.
    Evde olmadıgımdan deneyemedim.
    Konusu da su:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=931337

Deneyen yapabilen olursa haber veresin lutfen burdan.

Ekleme:
    Modaco da Online kitcheni kullanmak icin Premium Member olman lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraaz -- 16 Şubat 2011; 14:44:29 >

• gençler, tabletin ana sayfasında altta malum bazı ikonlar var, bu ikonlar yandaki ikonlar gibi kolayca seçilemiyor, 1-2 kere bastırınca algılıyor, ama diğerleri mesela yandaki WiFi yada Menü girişi için duran ikonların dokunmatiği hemen tepki veriyor. bu normalmi?
  • Bunu 3D launcher'deyken zaman zaman bende de yapıyordu.
    Bu sorun donanımsal bir sorun değil. Klavye ile uzun satırlar yazarken aynı alanlara denk gelen tuşlarda herhangi bir takılma ya da algılamama sorunu yaşamadım.
    Aynı biçimde 2D arayüzün kullanımında da böyle bir sorunla karşılaşmadım.
    Arkaplanda yığılma yapan program sayınız fazla ise belki bununla ilgili bir şişme durumuna maruz kalmanızda olası.
  • @Kraaz verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. original_ganjaman'ın hazırladığı rom'u indiriyorum deneyeceğim bakalım nasıl sonuç verecek?

Launcher olarak ADW Launcher EX kullanmanızı tavsiye ederim. Sorunsuz ve görsel olarak bir çok özelliği var. Arayüzü istediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz, tema desteği var, markette yüzlerce tema bulmak mümkün. Orjinal launcher g-sensore tepki vermezken ADW 360 derece dönebiliyor, tableti ters kullanmak isteyenler için

Şu ana kadar test ettiğim ve çalıştırdığım oyunlar;

Townsmen 6, Settlers oyununun bir benzeri, Tam ekran çalışıyor. Türkçe dil desteği mevcut.
    PES2011, tam ekran çalışıyor.
    Built a Lot, tam ekran sorunsuz çalışıyor.

Altyazılı divx izlemek için RockPlayer'i tavsiye ederim. Türkçe altyazı gösterme sorunu yok.

7" tablette test ettiğim bir çok program ve oyunu EasyPad'de de deneyeceğim. Test ettiklerimi buradan yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mavipatik

Bunu 3D launcher'deyken zaman zaman bende de yapıyordu.
    Bu sorun donanımsal bir sorun değil. Klavye ile uzun satırlar yazarken aynı alanlara denk gelen tuşlarda herhangi bir takılma ya da algılamama sorunu yaşamadım.
    Aynı biçimde 2D arayüzün kullanımında da böyle bir sorunla karşılaşmadım.
    Arkaplanda yığılma yapan program sayınız fazla ise belki bununla ilgili bir şişme durumuna maruz kalmanızda olası.

mesela masaüstüne herhangi bir kısa buton attık, onun üstüne gelince ve tıklayınca buton aydınlanıyor, yani çerçevesi vurgulanıyor.
    ama alttakilerde bu olmuyor. acaba ondanmı dedim kendi kendime.
  • bir soru daha sorsam?

ekran ışığı en açık konumda. kapatıp açtıktan sonra ise yine kısığa geçmiş duruyor. açmak için ekran ayarına girdiğimde, imleç zaten en sağda durduğunu görüyorum. üstüne tıklayınca tekrar aydınlanıyor. bunu her seferinde ben elimle manuelmi yapacam?
  • Selamlar Arkadaslar.

Her ne kadar Evde olmasam da . Bugun "Bak ne aldım guzel bir alet diyerek", elinde exper easy pad le bir arkadas cıktı geldi yanıma ofise.
    Şaşırdım,Arkadaşın haberi bile yokmuş benim de aynı aleti aldıgımdan.

Gonderdim 2 ucu erkek usb kablo alsın once.Aldı geldi.

Bende aaa allah beni seviyor deyip.Hemen uc beş test yaptık alete.1-2 tane de custom rom yukledik.

En son duzgun calısan su roma karar verdik.Romda neler var :
    Google Map var, Market var,Gmail var,Calendar calısıyor bizzat denedim sadece gmail hesabınıza girmeniz yeterli, Market te calısıyor.launcherPro var , oda cok iyi duzgun yapılmıs.
    Ve En Onemlisi Bence USB mode switch var , HOST ve Slave olarak sorunsuz gecis yapiyor.Herhangi bir ayar yapmanıza da gerek yok.

Ben sahsen cok begendim romu , eve gidince yukleyecem.

Eksik olan sadece Flash yok . eh onu da biz yukleriz artık.Yukledik te zaten.

Birde Yuklendikten sonra Live wallpaperi normal wallpaper yaparsanız daha iyi olacak.

Aynen Exper Romu nasıl yukluyorsanız O sekilde yukleniyor.Baglayın kabloyu gecin apx moda tıklayın exe ye geri kalanı o hallediyor.

Romda burda Deneyin.
    http://www.sorensiim.dk/higgsy/Higgsy_Modded_v1.08_Vega_RC2.exe

Romun kendi konusu :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=927464

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraaz -- 16 Şubat 2011; 18:13:20 >

• ürün bugün elime geçti ürün dandik diyenler neyin peşinde anlamadım almayan çok pişman olacak ... Şu romu yüklemek istiyorum ama illaki kablo ilemi aktarıcaz ? kablosuz yükleme ihtimali yokmu sdcard ile arkadaşlar, kablo ile yükelrkende cihazı bozma ihtimali varmı ?
  • Ben telefonumdan 3g den bağlanıp kablosuz sunucu haline getirip hem pad bilgisayarımı hemde laptopumu aynı anda internete sokuyorum. aynı anda 4 bilgisayarı internete sokabiliyorum. Eğer sorduğun bu ise.
  • Ürünü iade etmek isteyen oldu mu? Ben ürünü alalı 4 gün oldu. Ürünü almadan önce optimumda migrosta denemek istedim olmaz dediler. Bende ekran kalitesini kontrol edemeden aldım. Benim tablet bilgisayardan beklediğim öncelikli özellik ekran kalitesi. Çünkü asıl amacım e-book okumak. Diğer özellikleri konusunda pek sıkıntı yok cihazda. Ama teknik servisi aradığımda iade edemezsiniz dediler. Migroslar iade alamıyorlarmış (arıza olsa bile servis değişim yapıyormuş memnun kalmadım diyerek expere bile iade edemiyor muşsunuz.) Konu hakkında bilgisi olan var mı. Aleti Pazar akşamı almıştım.

Eklemek isterim. Ürün kötüdür diyerek kimsenin ürün hakkında kötü düşünmesini istemem. Sadece benim kullanım amacıma uygun değil ekran kalitesi açısından. Ben HTC HD2 cihazımı android 2.2 kurarak kullanıyordum. Yaklaşık 1 yıl önce aldığım ürünün ekran kalitesi okuma açısından meğer çok iyiymiş. Bu üründeki ekran kalitesi malesef benim amacıma uygun değil.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jibe

ürün bugün elime geçti ürün dandik diyenler neyin peşinde anlamadım almayan çok pişman olacak ... Şu romu yüklemek istiyorum ama illaki kablo ilemi aktarıcaz ? kablosuz yükleme ihtimali yokmu sdcard ile arkadaşlar, kablo ile yükelrkende cihazı bozma ihtimali varmı ?

Yukarıda ki mesajda yazdıgım romdan bahsediyorsan.
    Kablo gerek ,SD karta atınca clocwork modda nedense denediğim tum Rom lar sorun cıkardı.
    Kablo ile EXE olarak yuklemek daha kolay geliyor bana :)
  • Dostum E-book oalyına gireceksen gidip e-book reader alacaksın ozaman yada çözünürlüğü çok yüksek bi tablet alıcan ipad2 yi bekle ama çok tuzlu olacak ucuzlasın die beklerim diyosan ayrı bana göre masa üstü lcd ile easypad görüntü arasında pek fark yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpkop

gençler, tabletin ana sayfasında altta malum bazı ikonlar var, bu ikonlar yandaki ikonlar gibi kolayca seçilemiyor, 1-2 kere bastırınca algılıyor, ama diğerleri mesela yandaki WiFi yada Menü girişi için duran ikonların dokunmatiği hemen tepki veriyor. bu normalmi?

dostum bende de aynı ana sayfadaki bı ıkı ıkonlarda aynı sıkıntıyı ben de yasıyorum ama sorun etmıyorum...
  • Elden yapılan alışverişlerde yasal olarak keyfi iade şansı yok, sadece Kangurum'dan aldıysanız iade edebilirsiniz. Bu her alışveriş için geçerli. Müşteri memnuniyeti sağlamak için elden alışverişte de iadeyi kabul eden bir iki firma var ama onlar istisnalar.

Cihazı satışa çıkarırsanız fazla para kaybetmeden, hatta kalan stok durumuna bağlı olarak belki aldığınız paraya bile satabilirsiniz.
  • Ekranı fazla yansıma yapıyor diyen arkadaşlar için de önerim var ekrana ipad lerdeki gibi bir koruma bandı yapıştırılabilir ışığı biraz daha kesiyor umarım easypad e uygun olanları çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jibe -- 16 Şubat 2011; 19:18:42 >
  • Arkadaşlar applnett yükledim biton oyun cektim cihaz hata verdi yer kalmadı diye herseyi tabletin hafizaya cekmis ben bunları nasıl sd karta cekmesiin saglarim?
    herseyi sd karta ceksin yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filips -- 16 Şubat 2011; 19:30:30 >
  • Filips

Ayarlar/uygulamalar/uygulamalari yonet e giriyorsun.
    burada yukledigin programlara tek tek tiklayip sd karta kopyala dugmesine tiklayabilirsin. Tr harfler yok malesef kusura bakmayin. Malum tr klavye bulmak zor. Exper duuy sesimi :)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.