Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
19
Favori
715.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç kişiden pmle menüden görüntü ve tarayıcıda 1-2 yer girmem istendi Menüyü bu sefer 3D görüntü yaptım , 3d nasıl oluyor diyenler inceleyebilir , bu arada 2 farklı tarayıcı denedim , 1. videodaki görüntüler Android deki orjinal tarayıcı , 2. videodaki ise Androiddeki çok iyi özellikleri olan Dolphin HD Tarayıcı görüntüleridir.

1-EXPER EASYPAD P10AN Menü ve Orjinal Browser

yada:

http://www.you-tube.com/watch?v=34jV5BwNuC8

2- EXPER EASYPAD P10AN Menü ve Dolphin HD Tarayıcı görüntüleri

yada:

http://www.you-tube.com/watch?v=d8ktrWjbQiA

Benden bu kadar elimden geldigince size yardımcı olmaya çalıştım , videoları çektigim kamera pek iyi olmasada iş görecektir. Umarım sorularınız cevap bulmuştur. Kişesel görüşüm bu ürüne bu parayı vererek rahatlıkla alabilirsiniz. Herkese iyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakieryigit -- 13 Şubat 2011; 15:58:59 >

• Selam Beyler bende aranıza bugün katıldım aleti Antalya 5M migrostan aldım.Ürünü satan arkadaş bile kendime direk ayırttırdım dedi. Alet çok hoş ve kullanışlı akılarda soru işareti kalmasın hiç bir arkadaşın.Benim sormak istediğim 1-2 sorum var.İlk kez Tablet aldım sd kartımı taktım dediğinz programları indiricem ama SD kartın neresine atıcam acaba ? bir sürü dosya var Sd kartı tanıttım android 1-2 dosya oluşturmuş bile ama nereye nasıl yükliyecem anlıyamadım. İnternetsiz Google maps yapabilirmiyiz acaba sadece haritaları yüklesek Yada GPRS gibi birşey olabilirmi onu merak ediyorum teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JazZ_07

Selam Beyler bende aranıza bugün katıldım aleti Antalya 5M migrostan aldım.Ürünü satan arkadaş bile kendime direk ayırttırdım dedi. Alet çok hoş ve kullanışlı akılarda soru işareti kalmasın hiç bir arkadaşın.Benim sormak istediğim 1-2 sorum var.İlk kez Tablet aldım sd kartımı taktım dediğinz programları indiricem ama SD kartın neresine atıcam acaba ? bir sürü dosya var Sd kartı tanıttım android 1-2 dosya oluşturmuş bile ama nereye nasıl yükliyecem anlıyamadım. İnternetsiz Google maps yapabilirmiyiz acaba sadece haritaları yüklesek Yada GPRS gibi birşey olabilirmi onu merak ediyorum teşekkürler.

istediğin yere atıp File manager ile yükleyebilirsin.

• Bu videoları konuda toplu şekilde durması için youtube upload ettim. Nedir bunlar shiftdelete.net ve donanimhaber tarafından ürün için yapılan ön incelemeler , ürünü merak edenler alta koydugum videolarda rahatlıkla izleyebilirler , bazı bölümlerde ürünün çok net görüntüleri var gözlem açısından bu incelemelere bakabilirsiniz.

1-Exper Easypadi tanıttı !! (Bölüm 1)

yada:

http://www.you-tube.com/watch?v=cH1Je03JiL4

2-Exper Easypadi tanıttı !! (Bölüm 2)

yada:

http://www.you-tube.com/watch?v=wX7v9v9mYco

3- Donanimhaber Exper Easypad Ön incelemesi

yada:

http://www.you-tube.com/watch?v=i7jQG8qPdoU

• Cevabın için teşekkür ederim sıradan arkadaşım.
    Bana önerebiliceğiniz programlar varmı acaba experin sitesinden flash player indirdim şimdi kurucam.Divx bir film denedim ama malesef olmadı açmıyor.Güzel bir player varmı acaba Altyazıda ekliyebiliceğim.
  • Arkadaşlar exper'in sitesindeki rom'u yükleyen var mı?

Nasıl yükleme yapacağımız hakkında bilgisi olan var mı?

Tableti PC ye bağlamak mı gerekiyor ?
  • Dosyayı indiremedim ben de bir türlü, sayfa açılmıyor. Yüklemeyi yapabilenler yardımcı olabilirse iyi olur.

Ekleme: Jazz_07, Rockplayer kullanıyorum ben sorun çıkmıyor onu dene bi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flara -- 13 Şubat 2011; 18:08:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pıncır

Arkadaşlar exper'in sitesindeki rom'u yükleyen var mı?

Nasıl yükleme yapacağımız hakkında bilgisi olan var mı?

pc'ye bağlamak gerekiyor usb kabloyla ama pc'ye bağladığımda herhangibir donanım bulunmadı . Çok ilginç...
  • Beyler Experin sitesinden flash player indirip kurunca ekran artık dönmüyor nedendir anlıyamadım :S ekran otomatik döndür seçili olunca siteler falan hep boyuna oluyor sadece masaüstündeyken enine oluyor anlıyamadım gitti :S
  • arkadaşlar selam..cihazı güncelleyebilen bir arkadaşımız nasıl yapılacağını adım adım yazarsa çok iyi olacak..benim gibi bir çok arkadaş var yapamayan..ben update menüsünden indirdiğim dosyayı bile gösteremedim..ne rar olarak nede açılmış hiçbir şekilde görmüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JazZ_07

Beyler Experin sitesinden flash player indirip kurunca ekran artık dönmüyor nedendir anlıyamadım :S ekran otomatik döndür seçili olunca siteler falan hep boyuna oluyor sadece masaüstündeyken enine oluyor anlıyamadım gitti :S

tabletin üstündeki küçük çentiki ittirmiş oalbilir misiniz? o tabletin oto. döndürmesini kapatıyor. Ayrıca ana menu yan dönmüyor, menuyleilgili sanırım.

Ayrıca benim bir sorum var; default oalrak 2d ekranı seçtim şimdi 3d nasıl yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakieryigit

Adobe Flash Player 10.1.120.1

http://www.multiupload.com/MYKKIJJOTO

Bu flash playeri indirip kurarsanız flash ugulamaları birçok siteyi sorunsuz izleyebilirsiniz , Tek sorun şudur resmi olarak Abode firması tegra 2 işlemcilere flash destegi bu sürümlerde henüz vermiş degil , bir sonraki sürümde uyumlu olacak diye biliyoruz , 2011 yılındaki tablet pclerin % 60 tegra işlemcili olacak dolayısıyla 1080p yada 720p video izlerken sorun yaşadıgınız sitelerle karşılaşırsanız bu flash uygulamasıyla alakalı olacaktır , tegra 2 destekli flash çıktıgında her türlü 1080p videolar sorun veren sitelerde rahatlıkla izlenebilecek , Facebooktaki videolardan ,youtube zaten şuan sorunsuz izleme rahatlıkla yapılıyor , ama işlemciyi resmi destekleyen sürüm çıktıgında çok daha yüksek performans alacaksınız.

Bu arada applanet.net üzerinden 9000'den fazla Android uygulamasını programı tablet pcye kurduktan sonra sorunsuz şekilde indirebilirsiniz , Dnsler 1-2 günde bir degişiyor devamlı siteyi takip ederek güncel sürümü kurmak gerekiyor , bugün için çalışan güncel sürüm :

Applanet 2.7.3 (Private Dns)

http://www.applanet.net/Forum/downloads.php?do=file&id=8

yada:

http://www.mirrorcreator.com/files/07AEEGMK/

arkadaşlar herkese hayırlı olsun.. yalnız ben bu yukardaki işlemleri yapaamdım tablet pc'ye kurmak derken nasıl kuruyoruz.. eminim benim gibi yardım bekleyen çok arkadaş vardır..
    teşekkürler

• ben size bu kararmanın nedenini söyleyeyim arkadaş. Bu cihazda kullanılan TN denilen bir lcd panel türü. Bu panellerde dikey görüntüleme açısı çok düşüktür. Bu tür ucuz cihazlarda bu paneller kullanılır. Daha kaliteli cihazlarda ise (örn ipad) İPS denen bir LCD panel kullanılır. Bu panel pahalıdır. Ama görüş açısı çok geniştir hem yatayda hem dikeyde.
    quote:

Arkadaşlar dün akşam farkettim yazmak şimdi aklıma geldi;

tableti elinize aldığınızda öne doğru eğip belli bir açıdan baktığınızda ekrandaki resimde kararma oluyor. Bunu birçok kişide söylemişti zaten

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI
    (Kamera yukarıda)

Bu az bir eğimde hissediliyor. Fakat paneli aynı açıda diğer üç tarafa çevirip baktığınızda bu kararmadan eser yok. Hatta daha fazla eğimle deneyin, yinede görüntü kararmıyor

(Kamera aşağıda)

Acaba bu olay sadece benim cihazda mı, yoksa hepsinde aynı mı? Vede neden böyle olmuş? Koruyucu ve parlak üst yüzey kaplamasından olabilir mi önü falan mı vardıda montajda tersmi kondu acaba

Birde ViewSonic ViewPad 10s 'in dock station aksesuarını nasıl temin edebiliriz Bununla ekran gibi masa üstüne koyup film izleyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: benign2004
    quote:

pc'ye bağlamak gerekiyor usb kabloyla ama pc'ye bağladığımda herhangibir donanım bulunmadı . Çok ilginç...

Pc'ye nasıl bir USB kablo ile bağladınız bende usb uzatma kabloları bir tarafı erkek bir tarafı dişi.

quote:

Orijinalden alıntı: fatihofistanbul
    Ayrıca benim bir sorum var; default oalrak 2d ekranı seçtim şimdi 3d nasıl yapabilirim?

Birkaç önceki mesajımda bununla ilgili detaylı bilgi verdim.

http://forum.donanimhaber.com/m_46681548/mpage_2/key_/tm.htm#msglink_46738624

quote:

Orijinalden alıntı: serdarkalkan
    arkadaşlar herkese hayırlı olsun.. yalnız ben bu yukardaki işlemleri yapaamdım tablet pc'ye kurmak derken nasıl kuruyoruz.. eminim benim gibi yardım bekleyen çok arkadaş vardır..
    teşekkürler

Sürekli applanet programını kullanacağınız için öncelikle siteye üye olun. Sonra bakieryigit'in mesajında verdiği linklerden veya site üzerinde güncel versiyonu indirin.

http://www.applanet.net/Forum/downloads.php?do=file&id=8
    http://www.mirrorcreator.com/files/07AEEGMK/

Güncel dosyalara yukarıdaki linklerden erişebilirsiniz, üstteki linkten download için üye olmanız gerekiyor.

Sonra bu dosyayı kayıt edin. Tablete indirdiyseniz zaten üzerine tıklayarak yükleme yapabirsiniz. Başka bir pc ye indirdiğinizde bunu en kolay usb diske kopyalayın (usb disk fat32 formatında olsun) sonra usb yi tablete takın. Sonra tablette yüklü olan İFileManager programını açın. Üstte USB disk ikonuna basın, system_usb dizinini seçtiğinizde USB diskin içindeki dosyalara erişim yapabileceksiniz. Buradan applanet üzerinden indirdiğiniz dosyayı seçerek tablete yükleme yapabilirsiniz.

Bu işlemi diğer android programlarını yüklemek içinde kullanabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: mertce
    ben size bu kararmanın nedenini söyleyeyim arkadaş. Bu cihazda kullanılan TN denilen bir lcd panel türü. Bu panellerde dikey görüntüleme açısı çok düşüktür. Bu tür ucuz cihazlarda bu paneller kullanılır. Daha kaliteli cihazlarda ise (örn ipad) İPS denen bir LCD panel kullanılır. Bu panel pahalıdır. Ama görüş açısı çok geniştir hem yatayda hem dikeyde.

Bilgi için teşekkürler ama bu TN panelden kaynaklanıyorsa panelin her tarafından bakıldığında aynı açılarda aynı kararma oluşması gerekmiyor mu? 3 Taraftan aşırı eğimde de sorun yok, yanlız önden bakıldığında az bir eğimde kararma oluşuyor.

Benim bu konuyu açmamda ki amaç Easypad'in kullanımı ve android hakkında bilgi paylaşımıdır. Amacım kesinlikle siz ve diğer arkadaşlarla İpad veya farklı bir markayı tartışmak değil. Bunuda bir dipnot olarak belirtmek isterim.

quote:

Orijinalden alıntı: Flara
    Dosyayı indiremedim ben de bir türlü, sayfa açılmıyor. Yüklemeyi yapabilenler yardımcı olabilirse iyi olur.

Exper sitesinden rom indiremeyenler için alternatif yükleme yaptım. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
    http://hotfile.com/dl/104420075/a4b8c03/P10_image_20110201_v1.08.6_exp.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pıncır -- 13 Şubat 2011; 20:20:11 >

• quote:

Pc'ye nasıl bir USB kablo ile bağladınız bende usb uzatma kabloları bir tarafı erkek bir tarafı dişi.

ilk yazılım yüklerken bende şaşırmıştım bu nasıl bir kablo böyle diye daha sonra işyerinde böyle bir kablo buldum . Uğraşmama rağmen pc cihazı tanımadı . Birkaç denememde bilinmeyen aygıt olarak gördü . Exper teknik destekle görüştüm cihazı recovery menusune bile sokamadık . Aslında menuden update yapılsa iyi olurdu .
  • Merhaba arkadaslar ,Sıcak fırsatlarda gördüğüm bu ürünü Cuma günü Soyak göztepe migrostan aldım.

Daha önce hiç bu tarz dokunmatik ekranlı bir cihaz kullanmayan birisi olarak baya bir acemi sayılırım.

Ekranını öne yatırınca görüntüde kararma bendede var. Rakip cihaz ekran performanslarını bilmediğim icin ekran hakkında pek bir karşılaştırma fikrim yok.Fakat benim gibi başlangıç kullanıcısı için ekranda büyük bir sorun görünmüyor.

Flash videoları ve siteleri rahatlıkla gezip görüntüleyebiliyorum.USB memoryden Divx filimleri sorunsuz izleyebildim.

Acaba uygun bir kılıf ve ekran icin seffaf film alan oldumu.Experin ileri zamanlarda aksesuar desteği vereceği haberleri okudum ama şimdilik uygun bir kılıf bulabilen varsa öğrenmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnkdgc

Merhaba arkadaslar ,Sıcak fırsatlarda gördüğüm bu ürünü Cuma günü Soyak göztepe migrostan aldım.

Acaba uygun bir kılıf ve ekran icin seffaf film alan oldumu.Experin ileri zamanlarda aksesuar desteği vereceği haberleri okudum ama şimdilik uygun bir kılıf bulabilen varsa öğrenmek isterim.

Bu cihaza tam uyabilecek defter tarzında deri bir kılıf bulamadım. Bu tarz kılıf için sanırım beklemek gerekecek. Ben 10" netbook lara uygun zarif bir çanta (tutma yeri olan-kılıf tarzı değil) aldım kullanıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cnkdgc

Merhaba arkadaslar ,Sıcak fırsatlarda gördüğüm bu ürünü Cuma günü Soyak göztepe migrostan aldım.

Bu cihaza tam uyabilecek defter tarzında deri bir kılıf bulamadım. Bu tarz kılıf için sanırım beklemek gerekecek. Ben 10" netbook lara uygun zarif bir çanta (tutma yeri olan-kılıf tarzı değil) aldım kullanıyorum.

Sanırım kılıf icin bir sure beklemek gerekecek , en iyi çözüm şimdilik senin aldığın tarzda bir bir çanta gibi görünüyor :)

• Aliexpress'de epad ve superpad için klavyeli kiliflar var ama buna uyar mi acaba?
  • Klavyeli, ekranı laptop modunda dik tutabilen kılıflardan üretilse çok hoş olurdu. Belki de cihaza uyabilecek vardır, araştırmak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.