Şimdi Ara

Exper easytab e2d-130 Tablet PC (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
3
Favori
24.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mamoste1

arkadaşlar ricam olacak. bugün bende teknosadan pctableti aldım. önce yedeği taktığım micro 32 gb kata yaptım. progrmları yüklerken bir hata yapıp sstemden kullanıcı adda yanlış yazdığım bir harfı değiştirirken masa üstü ve yüklü programlar uçtu.
    micro karta yüklediğim backup u yani recoveryi nasıl geri yüklerim? yardım lütfen?

Maalesef en ufak bir fikrim yok hocam..

Diğer arkadaşlar yardımcı olabilir umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dokunmatik modunda solda arka plandaki çalışan prg ları nasıl kapatıyoruz. ? Basılı tutmak işe yaramıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Dokunmatik modunda solda arka plandaki çalışan prg ları nasıl kapatıyoruz. ? Basılı tutmak işe yaramıyor.

ekranın altına doğru sürükleyin
  • Eski seslerin dan korkmuş biri olarak, tenosa dakik tableti hiç düşünmemiştim.bir arkadaşa bir hafta önce kliksa dan 530 modeli alıp kurcalama imkanım oldu.ekonomik nedenlerle bir başka arkadaşa teknosa dan 130 modeli 20 taksitle satın aldık.büyük oyunları deneme imkanım olmadı ancak' performans ve kullanımı aynı.bende ardında Maximum 20 taksit ile 130 modeli aldım.süper bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamoste1 -- 27 Ocak 2014; 12:59:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manovar

quote:

Dokunmatik modunda solda arka plandaki çalışan prg ları nasıl kapatıyoruz. ? Basılı tutmak işe yaramıyor.

ekranın altına doğru sürükleyin

Sağolasın kardeşim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • E2d 330 modelim.halen.satilmadi fiyati 700 tlye kadar dusurdum ilgilendnler pm atabilir daha 1 aylik cihazim zaten

• Son bazı güncelleme veya program yüklemelerden sonra tableti sanal klavyeyi kendiliğinden gelmiyor.kendim klavye işaretine her seferinde basıp açıyorum? Problem nedir veya ne yapabilirim?
  • quote:

Son bazı güncelleme veya program yüklemelerden sonra tableti sanal klavyeyi kendiliğinden gelmiyor.kendim klavye işaretine her seferinde basıp açıyorum? Problem nedir veya ne yapabilirim?

masaüstü görünümünde klavye gelmiyor.
    başlangıç ekraındaki uygulamalarda internet Explorer vs klavye kendiliğinden geliyor

• Arkadaşlar ürünü almayı düşünüyorum nasıl iyimi yorumlar bi iyi bi kötü takılıyormı bide win rt mi pro mu? Yanında lisanslı office geliyormu?
  • Alfoni123 kullanıcısına yanıt
    Talkılma vs yok.
    Win8 single language.
    Ofis yok.
    F/P ürünü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 30 Ocak 2014; 10:29:08 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ofis olarak 2007 elimde vardı.kurdum. Sorun yok. Bulabileceğiniz herhangi bir ofisi yükleyen bilirsiniz.
  • Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfoni123

Arkadaşlar ürünü almayı düşünüyorum nasıl iyimi yorumlar bi iyi bi kötü takılıyormı bide win rt mi pro mu? Yanında lisanslı office geliyormu?

Maalesef bende Explorer de dahil klavye otomatik gelmiyor?
  • quote:

Talkılma vs yok.
    Win8 single language.
    Ofis yok.
    F/P ürünü

Ben celeron olanı aldım. süper hizli.harika. İ7 işlemcili notebook kadar seri.
  • Arkadaşlar bu tablete ekran koruyucu gerekiyor mu? cam gibi sert ekranın çizilme riski var mi?
  • quote:

Arkadaşlar bu tablete ekran koruyucu gerekiyor mu? cam gibi sert ekranın çizilme riski var mi?

Bende ekranin çizilmemesi için arıyorum ama daha henüz uğraşmadım:)
  • mamoste1 kullanıcısına yanıt
    hiç bir şey almadım.
    üzeri tozlu silmediğiniz sürece sorun olmaz.

• beyler bende klavyeden bir tusa bastiktan sonra mausepad hemen algilamiyor sizde de durum ayni mi

• Bende algılama sorunu yok.ancak benim yazdığım sözcüğü klavye saçma sapan bir şekilde değiştiriyor? Klavye ayarları konusunda tecrübeli arkadaşlardan destek bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

quote:

Orijinalden alıntı: for4yse7en

Aynı Tabletin bende 330 modeli var bende vatandan 1200tl ye aldım

win 8 sistem derecelendirmeleri

işlemci 6.3
    ram 5.9
    grafik 4.4
    oyun grafik 6.1
    harddisk 8.0 geldi

yanına ek urun olarakhttp://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/samsung-ex700-11-6-inc-standli-tablet-kilifi-99603830 öneririm
    jelatin , kalem ve stand seklinde kılıf var 44tl toplam
    micro hdmi to hdmi converter aldım 7tl ye novabazaardan

format attım tablete win 8 pro kurdum
    bilgisayar 2 sn de açılmaya basladı ve hiç bir sorunla karsılasmadım şimdilik
    yeni bilgisayarlarda win 8 cd key biosa kayıtlı olarak gelmektedir yani korkmayın cd keye birşey olacak diye, zaten biosdada gözüküyor

format atmak içinde aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz
    1-)herhangi bir usb belleğe (en az 8gb) win 8 bootable edin.(malum cd room yok zaten)
    tavsiyem poweriso programı ile bootable etmeniz çok pratik
    2-)usb takılı iken bilgisayarı başlatın ve tabletin üzerindeki ekran kilidini kaldırma tusuna basın bios açılacaktır
    3-)Security sekmesinden set supervisior pasword tanımlayın bilgisayara mutlaka gerekli bu adım (super visior password u silmek için aynı işlemi şifre girmeden tekrar edin yeter)
    4-)Security sekmesinden Secure boot confuguration a girin ve secure boot option disabled yapın (o menudeki diğer 2 ayara dokunmayın yanlıslıkla win 8 orj keyi silebilirsiniz)
    5-)Main sekmesinden Boot Features e girin ve CSM support enabled yapın UEFI boot enabled yapın legacy boot enabled yapın
    6-)Boot sekmesine girip usb belleğinizi en üst sıraya alın (fn + : veya fn + ş tusunu kullanabilirsiniz)
    7-)Exit sekmesinden ayarları kaydedip çıkın
    8-)usb bellekten kuruluma başlayabilirsiniz ben kurdum hiçbir sıkıntı olmadı herhangi bir sorun oldugunda bana 0470470@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz

hocam üzerinde gelen işletim sistemi sürüm olarak o kadar kötü mü yani illa dediğiniz şekilde mi yapalım bir de legali varken neden illegal olanını kullanalım?

üstam format atmadan şu backup için ayrılan disk bölümünü kaldırmak için yardımcı olurmusunuz?
    ben c diskin yedeğini "acronis" ile aldım.fakat bildiğiniz gibi diskte 11 gb lık backup yer kaplamakta.disk yönetiminden müdahale edemiyorum?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.