Şimdi Ara

Exper M765S wireless sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Exper M765S yani clevo marka laptopu vistadan xpye geçirdim driverlerı webden indirdim ama wireless hiçbir modemi göremiyor, neden oalbilir acaba?
    Bağdaştırıcı realtek rtl8187b

• xpyi silip vista yükledim tekrardan DVD deki yazılımı yükledim yine olmadı. Kendi web sitesindeki direverda aynısı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberjack
    xpyi silip vista yükledim tekrardan DVD deki yazılımı yükledim yine olmadı. Kendi web sitesindeki direverda aynısı...

usta şu wireless sorununu çözdün mü?
  • wireless adaptörünü fiziki olarak açtınızmı. Yani ürünün ön ve yan yüzlerinde açma kapama anahtarı olabilir. Yada klavyeden FN tuşuna basarak
    fonksiyon tuşlarından genellikle F2 oluyo ama üzerlerindeki ufak resimlere bakarakta bulabilirsiniz onu wireless simgesi olana basıcaksınız yani.
    Ya da laptopun üstünde bi yerde direk bir dokunmatik düğme olarakta olabilir. Yaa ben bunları zaten biliyorum , bunlar zaten aktif diyosanız.
    Driver'ı bi kez daha kontrol etmenizi tavsiye ederim.
  • arkadaşlar merhaba bendede exper m765s var bende aynı sorundan muzdaribim. bir çözüm bulabileniniz var mı? ne aygıt yöneticisinde ne de driver geniusta bu driverı gösteriyor. sanki makinada yokmuş gibi yani.
  • Merhaba

Gec olacak ama cevap vereyim maalesef sorunu cozemedim usb wireless aparati aldim o sekilde kullaniyorum
  • Wireless kartı yerinden oynamış olabilir. Laptopbun altındaki küçük kapakların birinin altında bulabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Laptop Wireless Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    pro2000 laptop wifi sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FN + F11 deneyen olmadı mı hiç peki içinizde :)
  • Ayrıca bt'yi de aktif etmek için FN + F12 Kamerayı aç kapa içinde FN+F10 tuşlarını kullanmalısınız.
  • tabiki denedim arkadaşım donanımsal bir hata var.
  • FN + F11 deneyen olmadı mı hiç peki içinizde :)

Allah razı olsun valla ben pek bilmediğim için pciyi senden sonra öğrenmiş oldum şimdi alışıyor sagolasın:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEHDİNHOO -- 23 Aralık 2012; 3:10:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.