Şimdi Ara

Exper Nano PC DEX142

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatan Bilgisayar'da Web mağazasına özel indirimli olarak 1399 liraya Exper UltraTop Nano DEX142 aldım. Kendi sitesinde ise UltraTop Nano - 530 olarak geçiyor, aralarındaki fark ise ssd.

Teknik Özellikleri:
    Model UltraTop Nano - 530
    İşlemci Intel® Core™ i5-3317U işlemci (3M Ön bellek, 1.70 GHz)
    İşletim Sistemi Windows 8 Windows 8 64 Bit
    Chipset Intel® H76 Express Chipset
    Bellek 8 GB 1600MHz DDR3 bellek Çift Kanal 1333/1600 MHz 2 x DIMM slot Maks. 16GB
    Depolama 1 TB HDD
    Grafik Kartı Intel® HD Graphics 4000 HDMI and DVI port ( dual display destekli )
    Ses 6 kanal High Definition Ses Kartı, Mikrofon Girişi, Hoparlör/Kulaklık Çıkışı
    Bağlantılar SD/SDHC/SDXC/MS/MS Pro/MMC 6 in 1 Kart Okuyucu, 4 USB 3 bağlantı noktası, 2 USB 2 bağlantı noktası, Kulaklık çıkışı, Mikrofon girişi
    IEEE 802.11b/g/n (Dual Antenna) 10/100/1000 Mbps, Ethernet Wake-On-LAN, P.X.E

Exper Nano PC DEX142

2 gündür kullanıyorum. Alma amacım media player gibi kullanmaktı. Alüminyum kasası oldukça güzel bir hava vermiş durumda. Soğutmaya da olumlu etkisi mevcut. Bununla beraber havalandırma ızgaraları da oldukça yeterli. Üzerinde minik bir hoparlörü de mevcut. Bununla beraber aldığım Logitech Z906 speakerı SPDIF çıkışına bağladım ama ne yaptıysam ses alamadım. Bu konuyla ilgili olarak daha sonra uğraşmaya karar aldım ve speakerı televizyona bağlayarak kullanmaya başladım.

Kullandıkça güncellemeye çalışacağım. Sorusu olan arkadaşlar olursa da dilim döndüğünce yanıtlayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technomania34 -- 3 Mayıs 2014; 21:07:59 >

• technomania34 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.Iyıkı oyun ıcın almamıssınız.
  • Exper mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatandan ben de aldım ıs yerı ıcın cok sık ve hızlı problem yok
  • Geçenlerde, yıldırımlı bir gecede cihaz aniden kapandı. Dudullu'da oturduğum için bana yakın olan servise götürdüm ve anakart yanmış. 1 günde değiştirdiler ve teslim ettiler. Bilgisayarı kurunca bir de ne göreyim Windows lisansı geçersiz Doğal olarak anakart değişince biosa gömülü olan lisans gitti ve yeni anakartta ise lisans olmadığından dolayı bu sonuç doğdu. Neyseki elimde fazladan bulunan bir lisans vardı da onunla işimi gördüm. Yoksa servisle uğraşıp duracaktım Ama cihazdan memnunum. 24 saat açık. Yaman işime yarıyor.
  • technomania34 kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Cihazda fan sesi var mı veya fan kullanılmış mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ytandogan

Selamlar,

Cihazda fan sesi var mı veya fan kullanılmış mı?

Evet fan kullanılmış ve pek fazla rahatsız etmiyor. Cihazı televizyona bağlı kullanıyorum, çıkçası salonum 40m2 olduğu için rahatsız olmuyor da olabilrim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün elimde olacak, SSD disk takıp kullanacağım, umarım beni de rahatsız etmez. Cevap için teşekkür ederim.
  • Merhaba

Exper nano pc' nizden memnunmusunuz ?
    Ssd alıp taktınız mı ?
    Açıkçası sürekli soğutma için fan sesinden korkuyorum.
    Günlük ve ofis kullanımı için düşnüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.