Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Lenova Ideapad 3 17ITL6 Dizüstü Bilgisayar ve Aksesuarları Satın Al 20 Aralık 2024 13:33 1 1 Lenova Ideapad 3 17ITL6 Dizüstü Bilgisayar ve Aksesuarları Laptop çok az kullanılmıştır. İhtiyacım olmadığı için satıyorum. 9 ay garantisi mevcuttur. 16 GB Ram takviye ettim. Şuan da 20 GB Ram mevcuttur. Aksesuarları Logitech Signature M650 Kablosuz Mouse ve Amazondan alınma Dizüstü çantasıdır. Ayrıca eski 4 GB Ram i de yanında veriyorum. Satın almak isteyen arkadaşların mesaj atması yeterlidir. Ciddi alıcılar mesaj atsın lütfen.Lenova Ideapad 3 17ITL6 Dizüstü Bilgisayar ve Aksesuarları - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 1206900773Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 33000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Temmuz 2025 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün TP-Link Archer AX72 Router Karcher RCV 5 Robot Süpürge İhtiyacınıza göre Logitech G Serisi Tiger Skatezler Lenova Ideapad 3 17ITL6 Dizüstü Bilgisayar ve Aksesuarları