Şimdi Ara

exper netbook 399 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.421
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim yaklasik 3 sene once aldigim lg x110 bile bundan daha iyi. Ki ayni donanima sahip... 400 liraya ikinci el almistim o zamanlar, bu experin nesi 400 lira ediyo ? Islemci tek cekirdek degil mi ?

Ahanda benim 3 yillik x110`unumun ozellikleri

LG X110
    Dizüstü bilgisayar

İşlemci: Intel Atom N270 1,6 GHz
    Yonga seti: Intel i945SGE
    Bellek: 1 GB DDR2
    Sabit disk: 160 GB
    Ekran: 1024x600, 10 inç
    Webcam: 1,3 MP
    Bağlantı seçenekleri: Bluetooth (her modelde yok), WiFi 802.11 a/b/g, Ethernet, 3G (her modelde yok)
    Çıkışlar: D-Sub monitör, 3x USB, kart okuyucu, mikrofon ve kulaklık

Almayin beyler, tek cekirdek islemci... Etmez bu para. Bu arada bu exper freedos veriyormus, bendekinde xp lisansi da dahildi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 1 Mart 2013; 20:59:19 >
  • netbookların piyasası uçmuş
  • bu cihazlardan kocaeli büyükşehir belediyesi 3 yıldır 6.sınıf öğrencilerine dağıttı. piyasada(kocaelide) temizini 100- 150 arasına bulabiliyorsunuz. nette haber vs. için iş görür. ama 400 tl buna vermek akıl işi değil. 2. el sitelerinden 200- 250 arası garantisi devam eden daha iyi bir netbook almak daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

netbookların piyasası uçmuş

İnsanları zorla değil mecburi tablete yöneltme çalışmaları.Benim lebtop exper di garanti dolduktan 1 gün sonra yandı.Şimdi bana visiual studio çalıştıracak bişi lazım tabletle çok iş yapılır ya
  • ya daha ucuz var mı? bulan yazarsa bayri onu alalım. madem bu cihaz bu kadar etmiyormuş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.