Şimdi Ara

exper netbook 399 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.421
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EXPER STYLE netbook 599 ------> 399 tl imiş (200 tl indirmişler)

valla ben netbook, notebook, ultrabook, tablet kullanan biri değilim ama fiyat uygun gibi geldi...>

ha tercih elilir mi onu ihtiyacı olan düşünecek, hani iş esnasında genelde serbest meslek yapanlar, kasiyer,tezgahtar v.s
    sürekli açık olan basit cihaz arayanlar için, sürekli facebook gibi zaman hırsızı sitelerde vakit geçirenler habire mesajlaşanlar için

http://www.bonubon.com/istanbul/firsat/exper-style-e1b-b01-netbook

internet ve ofis için uygundur, tabletlerden dokunmatiklerden hoşlanmayanlar için tercih edilebilir fiyatlı bir ürün
    önceden 350 tllere alınabilen netbooklar notebook satışlarını dolayısı ile kar marjlarını düşürdüğü için fiyatları
    revize edilmiş yani arttırılmıştır.

dvd-rw yok galiba fazla incelemedim (ilgilenen ayrıntılı bir şekilde kendisi araştırsın)ama netbookların çoğunda yok,
    pek ihtiyaçta yok usb bellek ile hallediliyor çoğu şey, isteyen harici dvd-rw alabilir 60 küsur tl lerden başlıyor,
    2. el daha uygun fiyatlıda alıp kullanabilir.
    işletim sistemi free dos (onu siz halledeceksiniz artık, forumda 40-50 tllere xp satan arkadaşlar var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 1 Mart 2013; 18:01:58 >

• hepsiburadaya bakmıştım ama o fiyatı görememiştim....her neyse
    değip değmeyeceğini ne ben nede siz ................... almayı düşünen belirleyecek
    bonubon sitesinide duymadı iseniz yorum yapmayacağım, eskidende hb yoktu nesine güvenipte alıyordunuz,
    1-2 bayan ve 1-2 bay ile bir apartman dairesinde işe başlamışlar....

bonubonun arkasında koskoca DOĞUŞ grubu var ya.....

hiperucuz.com vardı şimdi teknolojix oldu ve bu siteninde arkasında SÖNMEZ holding var.

bunlar hakkında öyle sokak kenarındaki nedü belirsiz satıcılarmış gibi bahsetmeyelim lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 1 Mart 2013; 13:34:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

hepsiburadada 425 tl...
    25 tl için değermi bilinmedik siteye

bilinmedik site dediğiniz bonubon doğuş holding'e aittir.
  • Fiyat güzelde, HB'daki açıklamada çözünürlük olarak 800x480 yazıyorki, bu doğruysa facia olur. Kaç kişi kullanır bilmiyorum ama Ethernet girişide görünmüyor. İşletim sistemi'de yok bu arada. Internette aratmıştım ürünü, hemen hemen hiç detay yoktu (experin kendi sitesi dahil).

Fiyat olarak HB'de çek + banka bonuslarıyla 300 TL'nin altına gelir. Sürekli olarak çek+bonus kampanyası yapılıyor. Aciliyeti yoksa beklemekte fayda var.
  • Daybuydayde fujitsu notebook alın daha iyi
    http://www.daybuyday.com/urun-960745/Fujitsu-Lifebook-Ah531-106-Intel-B950-Win7HB-Notebook

170 lira fazla verirsiniz ama kullanışlı bir şey olur . Netbook adamı kanser eder hız vs .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep1905 -- 1 Mart 2013; 13:59:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep1905

Daybuydayde fujitsu notebook alın daha iyi
    http://www.daybuyday.com/urun-960745/Fujitsu-Lifebook-Ah531-106-Intel-B950-Win7HB-Notebook

170 lira fazla verirsiniz ama kullanışlı bir şey olur . Netbook adamı kanser eder hız vs .

Evet orj. işletim sistemide var, bana ofis için gerekli artık da fujitsular nasıl bilgim yok.
  • Fiyatını haketmeyen bir ürün olduğunu düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık casper ultrabook 800 tl
    10 yıl önce açıldı
    Satılmıştır
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hb'de yüzde 20 paraf da eklenince 80 lira da öyle gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Fiyatını haketmeyen bir ürün olduğunu düşünüyorum.

elbette haketmiyor.. dediğim gibi önceleri 300 küsurlarda bulunabiliyordu hemde daha iyi özellikli olanlar
    bir ara lenovo netbook hemde led ekranlı (o zamanlar led lüx sayılırdı) 330 tl gibi bir fiyatı vardı
    dvd li modeller yoktu gibi birşey sadece samsung netbookta vardı fiyatıda 400 civarlarında idi ama şimdi
    fiyatlar büsbütün facia....... adamlar masaüstülerden kat be kat daha fazla kazanıyorlar, elim kadar tabletler ve telefonlar
    milyar tllere satılıyor, hal böyle olunca ucuz modellere yönelmek lazım, adamlar doymuyor 3 idi 4 idi unutup 5 i çıkarıyorlar ve
    2 milyara satıyorlar, böyle sömürgeci ve soyguncu firmalara nasıl para kazandırır millet anlamış değilim, 5 tl bağış yapmayan
    insanların milyarlarını bunlara harcaması ne kadar acıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 1 Mart 2013; 14:41:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

quote:

Orijinalden alıntı: recep1905

Daybuydayde fujitsu notebook alın daha iyi

Evet orj. işletim sistemide var, bana ofis için gerekli artık da fujitsular nasıl bilgim yok.

Hocam ben kullanıyorum güzel biraz kaba duruyor fakat sağlam makina . Her yönüyle hissettiyor tavsiye ederim . Servis noktasındada güzel diyorlar kapıdan alıp kapıya kadar bırakıyorlarmış ben bu kadar beklemiyordum açıkcası .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep1905 -- 1 Mart 2013; 14:44:34 >

• Çekiniz varsa HB'den alın.
    Kampanyalı kartınız varsa HB'den alın
    Ürünün arkasında duran biryer arıyorsanız HB'den alın.
  • Bence notebookların fiyatı uygunlaşmasına rağmen zamanla netbookların fiyatı daha çok arttı ucuzlaması gerekirken. Bana göre şu ürün en fazla 200tl eder ama gel gelelim piyasa böyle demiyor
  • Bebeler için yapılan ucuz oyuncaklara benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bebeler için yapılan ucuz oyuncaklara benziyor

Bu fiyata ne bekliyordunuz diye soracaktım ama resmini görünce anladım ki gerçekten öyleymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

quote:

Bu fiyata ne bekliyordunuz diye soracaktım ama resmini görünce anladım ki gerçekten öyleymiş.

kocaeli belediyesi 6-7-8. sınıflara bu bilgisayarı ücretsiz dağıtıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.D.K

quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

quote:

kocaeli belediyesi 6-7-8. sınıflara bu bilgisayarı ücretsiz dağıtıyor :)

Gerçekten dağıtıyor mu? Hemen kuzenime haber veriyim, sevinsin . Ama 5. sınıf. Seneye verir mi acaba.

• Arkadaşlar özellik olarak düşükte olsa cihaz darbe ve suya dayanıklı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • experin kocaeli büyükşehire satıp elinde kalan netbooklar

netbooktaki fotoğrafta sekapark
  • arkasında kimse durmuyor mu bu ürünün arkadaşlar, koskoca EXPER var arkasında, bazıları demişki
    "hepsiburada ürünün arkasında duruyor ordan alırım" gibi, ya yapmayın bunlar satan firmalar, distribütör değil
    tamam her konuda yardımcı oluyor + ları çok ama hb den bir pc toplasam piyasadan enaz %40 pahalı gelir
    o sebeple şu zaten köşeyi dönmüş ama hala aç gözlülük yapan firmaları desteklemekten vazgeçin......
    daha ucuz sattıkları halde batan birçok firma var, yazık değil mi onları, hep burjuva takıldığınız için oluyor bunlar.
    hb benim anam değil babam değil gidipte "ass" ımı dayamam onlara. nerde ucuz ve nerde güvenli ise ordan alırım
    her iki şartı iyi kötü sağlayacak.....
    teknobiyotik.com un 192 tl ye
    ve piyasanın 220 tl lere sattığı
    AMD FX 4100 ü bu çok sevdiğiniz kazıkçı firma 260 tl ye satmakta
    , buyrun ordan alın o zaman
    siz o firmaları seviyorsunuz ama onlar sizi seviyor mu yoluyor mu ? hadi bakalım.........

• kızıma alacaktım, yorumları okuyunca vazgeçtim. bundan ucuza böyle bir laptop olmamasına rağmen nasıl bu kadar ağır eleştiriliyor onu da anlamadım ama vazgeçtim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.