Şimdi Ara

EXPER NRK4E CORE İ7 2670QM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler ben uzun zamandır laptop bakıyorum kafam çok karışık en son bu modelde karar kıldım almadan size danışmak istedim. ben pcyi daha çok sunum,yazı yazmak ve internet için alıcam almışkende bana sorun çıkartmasın uzun süre gitsin istiyorum sizce bu model uygunmudur. kullananlar yardım edebilirse sevinirim. başka tavsiye edebileceğiniz model varmıdır. 1.500 tlye kadar bişey bakıyorum.
    http://www.vatanbilgisayar.com/exper-nrk4e-nrk4e-core-i7-2670qm--22ghz-8gb-ddr3-1tb-156-1gb-gt520m-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=58206

• sırf i7 diye alıyorsan almanı tavsiye etmem sıkıntı yaşarsın özellikle ısınma konusunda soğutma sistemi okadarda iyi değil bu fiyata i5 modellere ve daha sağlam kartlı modellere var onlara bakabilirsiniz.mağazadan mı alacaksınız netten mi?
  • exper gibi marka bilgisayarlarda reklama para veriyorsunuz ben tavsiye etmiyorum bilmeyen kaç kişiyi kandırıyorlardır bu forma kampanyası var bilmeyenler ne bilsin alıyorlar normalde 1000-1500 tl arası olan laptopu 1800-2000 diyorlar sırf reklam yani
  • alma. 1500 TL civarı Asus veya Lenovo notebooklara bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

sırf i7 diye alıyorsan almanı tavsiye etmem sıkıntı yaşarsın özellikle ısınma konusunda soğutma sistemi okadarda iyi değil bu fiyata i5 modellere ve daha sağlam kartlı modellere var onlara bakabilirsiniz.mağazadan mı alacaksınız netten mi?

mağazadan almayı düşünüyorum aslında ya asus yada toshiba istiyorum ama mağazadaki adam i7 fln diye bunu önerdi
  • elemanlar anlamayan kişiye malı satmasını biliyorlar banada çok yaptılar bilgili olduğunu anlayınca geri adım atıyorlar.yapacak olduğunuz işler için i7 işlemciye gerek yok toshiba olarak pahalıdırlar ama i5 olanlarından yine bir tane önereyim size çizilmeyen kasalarındanhttp://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/toshiba-l735-14v-l735-14v-core-i5-2450m-250ghz-4gb-ddr3-640gb-133-dvdrw-1024gb-g315m-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=59364http://www.bimeks.com.tr/urun/122487/asus-k53sd-sx139r.aspx

• Bir exper kullanıcısı olarak bu yorumları yazıyorum : 1 yılın biraz üzerindedir experin 2630qm li serisini kullanıyorum 8 gb ram gt540m vga versiyonu olanından.Aldığım günden beri aynı sistem kurulu ve hiç sorun çıkartmadı yada açılmamazlık yapmadı bu benim kullanımımdanda kaynaklanabilir daha sonra saatlerce oyun oynadığım anlar çok olur özellikle grafik seviyesi yüksek oyunlar crysis modern warfare 2 gibi tabi ekran kalitesi belli oranlarda oynuyorum ve diğer bir çok marka ile karşılaştırdım sıcaklık değerlerini hiç bir fark yok kasa kalitesine gelirsem kasa kalitesi bir toshiba samsung hp kadar değil fakat laptopı düzgün kullandıktan sonra hiç bir sorun oluşturmuyor performansına diyecek söz yok işlemci bölümündeki test sıralamasında laptop kısmında birinci idim sonr aynı işlemciye sahip 2 3 kişi geçti beni :) .Yani ben aldım gördüm kullanıyorum almadan görmeden sadece işittikleri ile bilgi verenlerde var ben alıp kullanıp gören kişilerdenim.Ses kalitesi gayet yeterli .Kasa kalitesi dışında hiç bir eksik bulamadım oda çok normal diye düşünüyorum.Birde exper fiyat konusunda çok güzel kampanyaları var experin fiyatlarını diğer markalarda görmedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.