benim de tavsiyeye ihtiyacım var fiyatı gayet uygun kdv indirimiyle. bir de sanırım acer tarafından üretiliyor bunlar. kasası çok benziyor.
ben bugun hepsıburada.com'dan aldım hafta ıcı elımıze gecıcegını soledıler ama bılmıom . umarım guzel makınadır sadece net ıcın kullancaz bı sıkıntımız olmaz ıns
isteyenler yorumları okuyabilirler çok tartışması yapıldı bu urunun
ben de aldım vatan bilgisayardan.yorumları genel olarak iyi. bence fiyatına göre de güzel gibi görünüyor.
arkadaslar makinayı alanlar nasıl oldugunu söyleyebilirmi yada yorumlar nasıl yazabilirmisiniz
Gayet iyi üründür, tavsiye ederim. Merak ettiklerinizi sorarsanız cevaplayabilirim, yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum.
arkadasım bilgisayarın kasasının dayanıklılıgı nasıl. hafızası dusuk bu persormansı nasıl etkiliyor hafıza harici perforrmansı nasıl?
Kasa açık konuşmak gerekirse çok kaliteli değil. Kasa haricindeki her şeyden memnunum. Hafıza 8 gb bana yetiyor. Müziklerimi vs flash diske alıyorum sadee nete girmek ve işlerimi yapmak için kullanıyorum dışarı da ve gayette iyi. Şarjı 3-3.5 saat civarında gidiyor.
arkadaşlar benımde dun elıme geçtı bu bılgısayar benım sorum oynatabilecegı oyunlar hakkında acaba içinizde oyun deneyen varmı hangi oyunları kasmadan oynayabiliriz teşekkurler
hepsiburadanın yapmıış olduğu kampanya ile satın aldım ürün kargoda elime geçip inceler incelemez yorumları paylaşacağım..Fakat şu bir açık gerçek;harddiskinin az olduğunu söyleyen arkadaşlarım bu kadar uygun fiyata kaç tane minik laptop var? Ne kadar ekmek o kadar köfte...harddisk problemi 2,5"lik 250 gb lık taşınabilir disklerle çözülebilir,geçenlerde migrosta vardı kampanya sadece 100 lira idi ama kaçırdım ...
arkadasım saglam bir inceleme yapıp yazarsan sevinirim. harddisk i kucuk oldugu için bircok olumsuz yorum aldım. bana cok mantıklı gelen bir netbook aslında
siyah renk stoklarda kalmadığı için "mor" renk sipariş etmiştim.laptop bu sabah elime ulaştı ama hevesim kursağımda kaldı adamların renk anlayışlarına hayran kaldım..mor diye pembeye çok yakın hatta koyu pembe bir renk yollamışlardı sipariş verecek arkadaşlar dikkat edin,bu nedenle laptopu geri yolladım mavi renkle değişssin diye bakalım ne zaman gelecek...Bu arada ben 462 lirayken sipariş vermiştim şu anda 445 e kadar düşmüş,20 liraya yakın zarar ettik ,almaya niyetleniriz kur yükselir alırız kur düşer bu nasıl talihtir ya?
Bendeki mavi renk, tam bir mavi bekleme açık mavi desek daha doğru olur. Ayrıca sen 20 diyorsun ben 600 liraya aldım.
Ben de yaklaşık bir hafta önce aldım bundan. Aslında taşınabilirliği harika. Eğer üründen ne aradığınızı bilirseniz kesinlikle pişman olmazsınız. Sörf, müzik dinlemek, chatleşmek, sunumlar için gerçekten nefis bir cihaz. Ammmaaaa, cihazın en büyük dezavantajı windowsu yeniden kurmak için servise bağımlı olmanız. Olayı şöyle izah edeyim. Ben bilgisayarı aldıktan birkaç gün sonra arkadaşın flasdiskini bilgisayara taktım ve ne kadar trojan, virüs varsa yedik. Ardından online sitelerden falan taratarak virüslerden kurtulayım dedim ama trojanın birini bir türlü silip kurtulamadım. Hiçbir antivirüs bulamadı. Aslında benim için bu bilgisayarda virüsün olup olmaması o kadar önemli değil sonuçta sadece yukarıda saydığım işler için kullanacaktım. Fakat explorer çubuğu kendiliğinden kapanır oldu. Diğer web browserler de (opera, chrome vb.) ya kapanır ya da çalışmaz oldu. Ben de format atıp windowsu yeniden kurayım dedim ama sorun da bundan sonra başladı. Bu bilgisayarla ilgili kime danıştıysam bir şeyler söyledi kimisi flashdiski bootable yapıp xp yüklememi (Yaptım ama cihazın ssd harddiskini görmedi); kimisi usb den takılan cd sürücüyle xp yüklememi (onu da yaptım ama yine xp ssd hardiski görmedi); kimisi de ssd harddiskin içine xp atıp onu kurmamı (onu da yaptım ama bu sefer de " kurmak istediğiniz sürüm kurulu olandan daha eski o yüzden xp kurulamıyor" gibi bir mesaj aldım) söyledi . Açılış flashdiski oluşturup fdisk komutuyla mbr kısmını değiştireyim dedim o da olmadı. Sonunda experin servisi abi biz garanti kapsamında ücretsiz yeniden xp yükleriz dedi. Yani cihaz iki sene ücretsiz yüklenecek. Fakat sorun iki sene sonunda. Adamlara sordum nasıl yükleyeceksiniz diye adamlar özel bir aparatla yükleyeceklerini söylediler. Ama o aparatın ne olduğunu söylemediler. Aksi gibi kendimin yüklemediği bir işletim sistemini sevmem. Buna xp nin nasıl yüklendiğini bilen varsa anlatırsa valla çok makbule geçecek arkadaşlar. Farkındayım biraz uzun oldu ama idare edin işte. Kalın sağlıcakla.
cok güzel bir yorum olmus arkadasım gercekten cok sagol. ben co fazla bilgili degilim degilim bilgisayarlarla ama sonradan yuklenen xp yi yedek aldınmı belki ilerde tekrar sorun olduguda ordan halledebilirmi acaba? dedigim gibi cok bildigimdden diil aklıma geldi ve merak ettigim için söyledim
Eğer yedekten kastınız imaj ise her laptobun imajı olmuyor. Yani Nortonla imaj alırken bilgisayar tamamen gidebiliyor. Dolayısıyla ona cesaret edemedim. Ama true imaj programı var onu bir deneyeceğim bilgisayar bugün gelecek inşallah. Ya da deepfreze kurmayı düşünüyorum. Bu arada yorumunuz için teşekkür ederim.
yukarıda bahsettiğim gibi hepsiburadanın kampanyasından aldığım experin aygı gün rengini beğenmediğim için geri yolladım sağolsun iadeyi kabül ettiler tam da başka renk alayım derken stoklarun tükendiğini gördüm,bunun üzerine türktelekomun kampanyasından LG X110 aldım exper kullanıcısı olamadık nasip değilmiş.. selametle