Şimdi Ara

EXPER ULTRANOTE Q5V-733 inceleme ve yorumları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bendeki i3 sendeki pc donanımsal açıdan benim pcyi 2, 3e katlar. Yalnız pcye fazla yüklenmişsin heralde ki derecelendirmen benim pc derecelendirmesinden düşük.

EXPER ULTRANOTE Q5V-733 inceleme ve yorumları
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_xtr

Evet bendeki i3 sendeki pc donanımsal açıdan benim pcyi 2, 3e katlar. Yalnız pcye fazla yüklenmişsin heralde ki derecelendirmen benim pc derecelendirmesinden düşük.

EXPER ULTRANOTE Q5V-733 inceleme ve yorumları

Driverdandır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende de Q5V-740 var. Müthiş bir cihaz. Saatlerce 30 Fpslerde(Grafik ayarlarını hatırlamıyorum. Fps 30 olduğuna göre bayağı bi yüksekti galiba.) Far Cry 3, Crysis 3 vs. oynadım bana mısın demedi. Yalnız bir sorun var. Klavyeden inanılmaz derecede nefret ettim. İncelemede söylendiği gibi tuşlara basınca tam almıyor ve özelikle şifreleri girerken çok büyük sıkıntı oluyor. Lenovoların bu AccuType klavyeleri gerçekten çok hoş. Adeta akıyor klavye.

Şimdi ben bu bilgisayara hangi model Lenovo klavyesi uydurabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turac22

Arkadaşlar bende de Q5V-740 var. Müthiş bir cihaz. Saatlerce 30 Fpslerde(Grafik ayarlarını hatırlamıyorum. Fps 30 olduğuna göre bayağı bi yüksekti galiba.) Far Cry 3, Crysis 3 vs. oynadım bana mısın demedi. Yalnız bir sorun var. Klavyeden inanılmaz derecede nefret ettim. İncelemede söylendiği gibi tuşlara basınca tam almıyor ve özelikle şifreleri girerken çok büyük sıkıntı oluyor. Lenovoların bu AccuType klavyeleri gerçekten çok hoş. Adeta akıyor klavye.

Şimdi ben bu bilgisayara hangi model Lenovo klavyesi uydurabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

öyle bişey yapman imkansız kablosuz bi klavye almalısın kendine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Arkadaşlar bende de Q5V-740 var. Müthiş bir cihaz. Saatlerce 30 Fpslerde(Grafik ayarlarını hatırlamıyorum. Fps 30 olduğuna göre bayağı bi yüksekti galiba.) Far Cry 3, Crysis 3 vs. oynadım bana mısın demedi. Yalnız bir sorun var. Klavyeden inanılmaz derecede nefret ettim. İncelemede söylendiği gibi tuşlara basınca tam almıyor ve özelikle şifreleri girerken çok büyük sıkıntı oluyor. Lenovoların bu AccuType klavyeleri gerçekten çok hoş. Adeta akıyor klavye.

Hiç mi yolu yoktur? Harici klavye kullanmak istemiyorum. Zaten 3 tane USB girişi var, birine fare, birine klavye takınca bir tanecik kalıyor.

• quote:

quote:

quote:

Hiç mi yolu yoktur? Harici klavye kullanmak istemiyorum. Zaten 3 tane USB girişi var, birine fare, birine klavye takınca bir tanecik kalıyor.

Usb çoklayıcı hub al bi tane

• quote:

quote:

quote:

quote:

Usb çoklayıcı hub al bi tane

Artık öyle yapacaz o zaman. Neyse. Teşekkürler.

• Mesajım bulunsun, ben cihazaca SSD taktım çok memnunum. Sadece son zamanlarda aşırı ısınıyor, şu soğutma olayını bir deneyeyim.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

Mesajım bulunsun, ben cihazaca SSD taktım çok memnunum. Sadece son zamanlarda aşırı ısınıyor, şu soğutma olayını bir deneyeyim.
    Teşekkürler.

ben macun değiştirdim testlerde 90 dereceyi buluyordu şu anda 75 i pek geçmiyor :)

macunu çok kötüymüş ben orta seviye bir macunla değiştirdim faydasını gördüm tavsiye ederim.
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Nasıl yaptınız hocam işlemcinin üstünde ısıl borular var.
  • quote:

Nasıl yaptınız hocam işlemcinin üstünde ısıl borular var.

neyi nasıl yaptım anlamadım?
  • Nasil fani temizleyebiliriz kapagi actim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende termal macun sürmek istiyorum hocam tam olarak nasıl yaptınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Survival

teknik bilginiz yoksa bulaşmayın, işlem sıkıntılı bir sonuç doğurabilir. nette videoları var.
  • quote:

quote:

teknik bilginiz yoksa bulaşmayın, işlem sıkıntılı bir sonuç doğurabilir. nette videoları var.

içini açıp temizledim ama yeterli olmadı. daha önceden hiç yapmadım ama güveniyorum kendime bir kaç video izledim. sadece cpu ya mı sürdünüz siz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

içini açıp temizledim ama yeterli olmadı. daha önceden hiç yapmadım ama güveniyorum kendime bir kaç video izledim. sadece cpu ya mı sürdünüz siz ?

Sadece cpu ya durulur, macun kaliteli olmsi lazım. Bilmiyorsanız bulasmayin Gpu yu bozma ihtimali var sökme sırasında.

• Bu cihazda klavyeyi nasıl değiştirebiliriz? 3-4 tane çıkartma yerine arka kapağı çıkarttıktan sonra tornavida ile basınca çıkıyor ama diğer noklari bulamadım. Sanırım anakartida sökmek gerek. Çok kapalı bir cihaz temel bileşenleri değiştirmek basit ama sonrası zorluyor.

• quote:

Bu cihazda klavyeyi nasıl değiştirebiliriz? 3-4 tane çıkartma yerine arka kapağı çıkarttıktan sonra tornavida ile basınca çıkıyor ama diğer noklari bulamadım. Sanırım anakartida sökmek gerek. Çok kapalı bir cihaz temel bileşenleri değiştirmek basit ama sonrası zorluyor.

Anakart sokmeden cikmaz hic bir laptobun klavyesi. Bilgisagarciya götür 10dk da soker takar. Ugrasma bozarsin.

Hocam kendim hallederimde cihaz çok komplike yapıda. Referans modelini bulsak 1-2 video falan olsa hallerinde cihazla ilgili hiç bilgi yok. Geçen sene gpu ve cpu termal macunlari yeniledim, ssd ve hdd taktim bu senede sağlam bi temizlik yapıyor dedim ama olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam kendim hallederimde cihaz çok komplike yapıda. Referans modelini bulsak 1-2 video falan olsa hallerinde cihazla ilgili hiç bilgi yok. Geçen sene gpu ve cpu termal macunlari yeniledim, ssd ve hdd taktim bu senede sağlam bi temizlik yapıyor dedim ama olmadı.

Asuslar daha fena, anakarti sokmeyw gerek yok bosa hava tutun kompresör ile yeterli olur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.