Şimdi Ara

exper ultranote q5v i7 KASIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi günler iyi geceler dilerim bu bilgisayarı kullanıyorum. bilgisayarımda aldığım günden beri ısınma sorunu(pc ısınmasada fan çok fazla çalışıyor), bu özellikteki bilgisayarın kasma yapmayacağı oyunlarda yaptığı kasma sorunu(watch dogs gibi bi oyunu düşük özelliklerde oynuyorum) gta 5 filan hikaye gibi görünüyor.. bu sorunları neden yapıyor acaba bi çözümü olabilir mi? ekran kartını araştırdım pek kötü yorum göremedim(nvidia geforce gt635m). i7 işlemciye yakışır bir bilgisayar değil. yardımcı olursanız çok sevinirim:)
     exper ultranote q5v i7 KASIYOR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sukruorhan kullanıcısına yanıt
    hakkında kötü yorum okumamış olabilirsiniz ama gt635m 2012 senesinin alt seviye, giriş seviyenin biraz üstü bi modeli. günümüzde ise çok alt seviye bi model. 2014 giriş seviyesi kartı olan gt820m'den hallice görünüyor. bahsettiğiniz oyunda, söylediğiniz ayarlarda kasması normal mi bilemem ama biraz yüksek seviye grafik gerektiren oyunlardan bahsediyorsunuz. ayrıca kartın standardı olarak da çok fazla performans beklememek lazım. oyunlarda önemli olan iyi bi ekran kartı ve onu destekleyecek seviyede işlemcidir. işlemciniz istediği kadar performanslı olsun, ekran kartınız yetersizse, kaliteli bi oyun deneyimi size hayal olur. ayrıca sürekli ısınma sorunu uzun süredir bakım yapılmamasından, tozunun alınmaması ve termal macun değişmemesinden kaynaklanabilir.
  • Snelius kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bilgilendirmeniz için, çok sağolun peki garanti bitmeden içini açmamı önerir misiniz veya temizletmemi ?
  • Sat gitsin ugrasma karşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sukruorhan kullanıcısına yanıt
    teknik servisle bi görüşün, bakım/temizlik işlerini yapmaları lazım. boşuna garantiden çıkarmayın firma izin vermiyorsa içini açmanıza
  • Snelius kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim dostum deneyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.