Arkadaşlar benim için çok önemli. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler... Benim sorunum, explorerimin bazen tam işimin ortasında bazı sayfaları açmaması, bu sorun oluştuğu zaman, bununla beraber excel de kes kopyala yapıştır işlemlerinde sorun çıkarması. Bütün araştırmalarım sonucunda tek ipucum bu sorun meydana çıktığı zaman (Yardım Menüsünde)( Explorer hakkında) explorerin sürüm ve bilgilerinin bulunduğu alanın boş olduğu. Bilgisayarı aç kapa yaptığım zaman sorun çözülüyor lakin 1-2 saat sonra tekrar nüksediyor.
Windowsta bir problem olabilir...
WinXP mi kullanıyorsun..?
WİN 2000 aynı problem bir arkadaşda xp de oluştu.
Ya windowsta ya explorerde..
Explorer 6.0 vardır sende herhalde...
Yau "Format" at dicem ama..
Çok rahatsız etmiyorsa kalsın..
Çalıştığım yer Resmi kurum ve en az atmam gereken miktar 8 bilgisayar. (bir tanesinde denedim format, expl.terrar yükleme, flash. ıvırzıvır.... sonuç olumsuz) aklıma gelen bütün cözümleri denedim. Şu explorer sürüm numarasının olduğu yeri tekrar meydana çıkaracak bir babağiğit aranıyor. Şimdiden ilginiz için teşekkürler....
arkadaşım aynı sorun bende oldu exporer da açamadığım siteyi firefox da çıyodum sorun virüsmüş ve arama yaptım buldum siliyorum ama kendi gene gücelleniyo sanki çıkmıyo anca format atıp kurdum düzeldi arkadaşım sen yedek al bas formatı kolay gelsin...
Format bile çözüm olmadı arkadaşım onu bile denedim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme