Şimdi Ara

Explorer.exe Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler merhaba. bilgisayarımı uzun süredir acmıyodum sömestr tatiline eve geldim ve güncellemelerle karşılaştım güncelledikten sonra bilgisayarı kapattım. ertesi gün açtığımda oturumu açtım ve siyah ekranla karşılaştım ctrl+alt+del yaptım explorer.exe açtım acıldı birseferlik. ertesi açışımda explorer.exe acılıyo ve kendiliğinden kapanıyor sorun nedir? virüs taramasındada bi sıkıntı çıkmadı.

win 8 pro 32bit

intel(r) core(tm)2 quad cpu q8400 2.66(4cpus) 2.7ghz

geforce nvidia 9800 gt

• quote:

Orijinalden alıntı: atakaanozkan

beyler merhaba. bilgisayarımı uzun süredir acmıyodum sömestr tatiline eve geldim ve güncellemelerle karşılaştım güncelledikten sonra bilgisayarı kapattım. ertesi gün açtığımda oturumu açtım ve siyah ekranla karşılaştım ctrl+alt+del yaptım explorer.exe açtım acıldı birseferlik. ertesi açışımda explorer.exe acılıyo ve kendiliğinden kapanıyor sorun nedir? virüs taramasındada bi sıkıntı çıkmadı.

win 8 pro 32bit

geforce nvidia 9800 gt

sistem geri yükleme yapın. bazen güncellemeler sapıtabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

beyler merhaba. bilgisayarımı uzun süredir acmıyodum sömestr tatiline eve geldim ve güncellemelerle karşılaştım güncelledikten sonra bilgisayarı kapattım. ertesi gün açtığımda oturumu açtım ve siyah ekranla karşılaştım ctrl+alt+del yaptım explorer.exe açtım acıldı birseferlik. ertesi açışımda explorer.exe acılıyo ve kendiliğinden kapanıyor sorun nedir? virüs taramasındada bi sıkıntı çıkmadı.

win 8 pro 32bit

geforce nvidia 9800 gt

sistemi geri yüklemiyor malesef onuda denedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

win 8 pro 32bit

geforce nvidia 9800 gt

sistemi geri yüklemiyor malesef onuda denedim.

xp olsa kurtarma konsolunda fixboot falan yapıp düzeltirdik ama w8 de malesef böyle birşey yok. format atmak gerek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.