Şimdi Ara

WINDOWS ÖNYÜKLEME YÖNETİCİSİ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
16.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar win7 işletim sistemi kulladığınım bilgisayarımda hiç sorun yaşamadan kapattım,ertesi gün açtığımda bu sorunla karşılaştım:
    ''windows başlatılamadı.yeni yapılan bir donanım veya yazılım değişikliği buna neden olmuş olabilir. sorunu düzeltmek için :

1- windows yükleme diskinizi takın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın
    2- dil ayarlarınızı seçin ardından ileriyi tıklayın
    3- vilgisayarınızı onarın secenegine tıklatın

Diskiniz yoksa yardım için sistem yöneticiize veya bilgisayar üreticisine başvurun

durum: 0xc000000f

bilgi: gerekli bir aygıta erişilemediği için önyükleme seçimi başarısız oldu ''

--Arkadaşlar herhangi bi CD yok elimde,CD olmadan bunu çözmenin başka yolu yok mu? güvenli mod aç demeyin öyle bi seçenek yok şimdi.Teşekkürler şimdiden.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Elinde herhangi bir format cd'si varmı yoksa gidin bir internet kafeden temin edin 5 tl bişeydir en fazl 10 tl. Sonra bookdan cd bölümünü boot screen 1 seçeneğine alın sonra yeniden başladın bir tuşa basın dicek basın sonra format başlar kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Elinde herhangi bir format cd'si varmı yoksa gidin bir internet kafeden temin edin 5 tl bişeydir en fazl 10 tl. Sonra bookdan cd bölümünü boot screen 1 seçeneğine alın sonra yeniden başladın bir tuşa basın dicek basın sonra format başlar kolay gelsin.

Elimde cd yok,ayrıca olsa bile önemli dosyalarım var.Format atmadan çözülmez mi :? Ya da donanımları takıp çıkarsam kontrol etsem ?
  • Kurulu olan windows sürümünün dvdsi yada flash diske atılmış dosyaları gerekiyor. Başlangıç hataları seçeneğini bi kullanın düzelmesi gerekir. Düzelmezse mini xp gibi yazılımlar ile c deki verilerinizi yedekleyebilirsiniz
  • Teşekkürler arkadaşlar elimde cd olmadığından ve format atmayı bilmediğimden bi internet cafeye götürmem gerekicek..ben sizi yine bilgilendiririm.Saolun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: famousx

quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Elinde herhangi bir format cd'si varmı yoksa gidin bir internet kafeden temin edin 5 tl bişeydir en fazl 10 tl. Sonra bookdan cd bölümünü boot screen 1 seçeneğine alın sonra yeniden başladın bir tuşa basın dicek basın sonra format başlar kolay gelsin.

Elimde cd yok,ayrıca olsa bile önemli dosyalarım var.Format atmadan çözülmez mi :? Ya da donanımları takıp çıkarsam kontrol etsem ?

Ubuntu cdsi ile bilgisayarı normal bilgisayar gibi kullanabilirsiniz.
  • nt6 ile hdd den format atarken yanlışlıkla hard diskteki herşeyi "delete" e tıklamak süretiyle sildim...şu an işletim sistemi yüklü değil bilgisayarda...bilgisayarı açtığımda şu ekran geliyor:

''windows başlatılamadı.yeni yapılan bir donanım veya yazılım değişikliği buna neden olmuş olabilir. sorunu düzeltmek için :

1- windows yükleme diskinizi takın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın
    2- dil ayarlarınızı seçin ardından ileriyi tıklayın
    3- vilgisayarınızı onarın secenegine tıklatın

Diskiniz yoksa yardım için sistem yöneticiize veya bilgisayar üreticisine başvurun

durum: 0xc000000f

bilgi: gerekli bir aygıta erişilemediği için önyükleme seçimi başarısız oldu ''

dvd ve harici hard diske windows7 kurulum dosyalarını atarak yeniden kurmayı da denedim ancak sürekli nt6 yüzünden bu ekran çıkıyor,windows kurulumu başlamıyor...yardım edebilecek varmıdır acep...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Boot manager Sorunu..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.