Şimdi Ara

Explorer giriş sayfasını değiştiremiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internet explorer'ımın giriş sayfasını değiştiremiyorum, internet seçenekleri ayar tablosunun resmini koydum.
    bu durum beni çok sinir ediyor, yardımcı olursanız sevinirim

• Boş kullanmayı dene

Olmazsa İmzzamı oku ve linke tıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBAGCI -- 19 Ocak 2005, 16:03:41 >
  • Arkadaşım bu forumda bunu kaç keree yazdım bilmiyorum:

Browser Sentinel isimli bu program devamlı arka planda çalışıyor.Her hangi bir uygulama Tarayıcınıza eklenti yapmak isterse veya başlangıç sayfanızı değiştirmek isterse, tarayıcınızın ayarlarını değiştirmeye çalışıyorsa size sorup onay istiyor.Ayrıca başlangıçta otomatik çalışan uygulamaları da görüp denetleyebiliyorsunuz.Tarayıcınızla ilgili bütün ayarları değiştirebiliyorsunuz.Gayet güzel ve kullanışlı bir program..Aşağıdaki adresten indirebilirsin.Boyutu 744 KB.

http://www.unhsolutions.com/Browser-Sentinel/downloads.shtml

• boş kullanda tıklanmıyo görebildiğim kadarıyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

boş kullanda tıklanmıyo görebildiğim kadarıyla

evet ben de bunu söylemeye çalışıyorum boş kullan da tıklanmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: acayip

Arkadaşım bu forumda bunu kaç keree yazdım bilmiyorum:

Browser Sentinel isimli bu program devamlı arka planda çalışıyor.Her hangi bir uygulama Tarayıcınıza eklenti yapmak isterse veya başlangıç sayfanızı değiştirmek isterse, tarayıcınızın ayarlarını değiştirmeye çalışıyorsa size sorup onay istiyor.Ayrıca başlangıçta otomatik çalışan uygulamaları da görüp denetleyebiliyorsunuz.Tarayıcınızla ilgili bütün ayarları değiştirebiliyorsunuz.Gayet güzel ve kullanışlı bir program..Aşağıdaki adresten indirebilirsin.Boyutu 744 KB.

http://www.unhsolutions.com/Browser-Sentinel/downloads.shtml

ok dediğin programı yükleyim teşekkürler de şu an için bu sorunu nasıl aşabilirim? çünkü artıık hiç değiştiremiyorum

• Arkadaşım sen programı indir.Kurduktan sonra çalıştır .Miscellaneous bölümünde Home Page bölümüne about:blank yaz apply de tamam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "acayip" dediğin programı yükledim ve sorunu çözdüm teşekkür ederim. eywallah
    ama explorer'ımın ayar kısmındaki tuşlara artık erişemem çok ilginç bunun nasıl olduğunu anlayamadım ya, neyse...
  • MCAFFE İLE İLGİLİ Bİ ALAKAN OLDU MU.. O YÜZDENDİR...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.