Şimdi Ara

Explorer Yardım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar bişey sorucam bilen varsa yarımlarını rica ederim...
    sorum şu: internet explorer sayfaları bende açılmıyor internete bağlanabiliyorum fakat internet sayfaları görüntülenemiyor ama telekomun sitesi açılıyor nasıl bir iştir anlamdım mesala site adı olarak yahoo girdiğimde ekranın en alt sol köşesinde şöyle oluyorwww.yahoo.com
    www.yahoo.gov
    www.yahoo.edu
    İşte bunun gibi şeyler yazarak heni deniyor ama sonuçta açamıyor msn messenger da bu sebepten çalışmıyor. Ne yapacağım

• telekomun sitesi açılıyo demişsin ama telekomu yavaş yavaşmı açıyo yoksa birden biremi açıyo? yani internettenmi çekiyosun siteyi yoksa daha önceden açtığın sayfayımı açıyo?eğer internetten telekomu açıp yahoo'yu falan açmıyosa büyük ihtimalle dns serverlarından kaynaklanıyodur. eğer telekomuda açmıyosa windows yada explorer ayarlarından kaynaklanıyo olabilir..
  • dnslerden olabilir 213.243.1.40 bunu dene bakalım.
  • ben bu konuyu bi dahamı gördüm bugun kaçıncı topic bu ya. hadi aramayı kulanmıyorsnuz bari tek topic açın
  • Telekomun sitesi yavaş yavaş açılıyor benim internet paketim ttnet ondanda olabilirmi? Hani oda telekomun ya. ne diyorsun ne yapmalıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    excel yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.