Şimdi Ara

Explorerda ilginç bir hata ,lütfen yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internet explorer kullanıyorum.internette surf yaparken bazı sayfalarda resimler görüntülenemiyor yada sayfa normal bişekilde açılsa bile,aynı sayfa içindeki linklerde gezerken kısa bir süre sonra "sayfa görüntülenemiyor" hatası veriyor.ancak internet bağlantısında kopma oluşmuyor.yani yeni bir explorer sayfasında başka bi siteye giriş yapabiliorum.msnde de hiç bir sorun yok mesela.bi süre sonra giremediğim o sayfaya girebiliorum ancak kısa bir süre sonra aynı hatayı tekrar veriyor.bu neden olabilir.(kaspersky kullanıyorum,ondan şüphelendim ama onu kapattığım halde sorun devam ediyor) lütfen yardım edin !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JPM -- 26 Ocak 2007; 1:09:58 >

• Öncelikle browser ile ilgili olup olmadığına emin olmak lazım. Mozilla Firefox ile aynı şeyleri yapıyor mu?
  • açıkçası aklıma geldi ama denemek bile istemedim.çünkü sevmiorum diğerlerini.ama diyelimki yapıo,o zaman bu durum virütik bi duruma işaret eder değil mi ?
  • Diğer yazılımlarda da yaparsa muhtemelen zararlı objelerden kaynaklanır. Ama sadece IE'de yaparsa sanırım IE'de ya da ayarlarındadır..
  • mesela ne enteresandırki , profil resimlerimiz az evvel görünüyodu , şimdi gösterilemiyor ! firefox la deniycem en kısa sürede.teşekkür ederim
  • Firefox ile denedikten sonra sonucu buraya yazın, sorun browserınızda değilse başka bir çözüm yolu buluruz.

Bu arada rica ederim.
  • Makinaya bişey bulastıgında yapıyor o problemi gecenlerde rastladım mozilla nispeten kaldırıyor ama onda da sonra sorun olmaya basladı virus programıyla da temizleyemedim buluyor silemiyor format çözüm oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.