Şimdi Ara

Expungee'dan ''Nasıl Diamond Olabilirim?'' Rehberi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
13
Favori
6.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eline sağlık
  • Expungee kullanıcısına yanıt
    hocam bişey sorcam sana. mesela riven gibi karakterlerde orbwalk yapman gerekebiliyor. A ile Q tuşlarına aynı anda basmak zor olmuyor mu? Ben orbwalku sol mouse a koymuştum fakat bu sefer de haritaya, shopa tıklanmıyor falan sıkıntı. var mı önerin
  • eline sağlık güzel paylaşım
  • çilingir oldum sağol qnq

eline sağlık hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyandalee -- 13 Kasım 2013; 10:07:41 >
  • Hepsini okudum, bende gold dayım hayırlısıyla s4 de plat+, eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Tek bişey düzeltiyim. Takım bronzda çok geç toplanır demişsin. dk 10 da kule aldıysa hepsi mide geliyo

Hass

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plata yeni çıktım acaba ard arda lose alırsam g1 e geri dusermiyim

• Bronzların yeteneksiz olması bölümü bana biraz saçma geldi açıkçası ben de bronzdayım ama genelde 1st pick adcler sololar yüzünden oldu ben kassam bile bi solo ya da adcnin feedlemesi yüzünden oyun gitti ben oyunumda 0/12 giden caitlyn gördüm

• teşekkürler
  • okudum gerçekten güzel ellerine sağlık.
  • Bence Bronze ve Silver'in kilidi Orta kuleyi çok zor verecek AP Carry'lerdir.

Bronze ve Silver'da Bot ve Top lanedeki adam kuleyi alsın ardından 1-2 dalga minion pushlasın. Dakika 10 olsa bile ortaya geliyor.

Lux gibi bir champion ortaya baskı geldiği zaman bu baskıyı çok rahat alabiliyor. 1v2, 2v3 hatta 2v4 olsa bile uzun süre direnebiliyor bu baskıya.

Bu baskıya direndiği zaman ne oluyor? Senin AD carry ya da top oyuncusu kendi lanelerinde free farm yapabiliyor. O lane daha dk 10'da bile kaybedilse daha sonra ortada güçlü olunacağı için her türlü toplama şansı oluyor. Mid olmasam bizim mid oyuncusunun her zaman Lux almasını isterim.

Çünkü mesela topta oynuyorum. Bizim midde de Lux var. Çok baskı yiyorum. Adam zone yapıyor outfarm burakıyor. Hiç uğraşmam veririm kuleyi. Çünkü adam o kuleyi aldıktan sonra mide gidecek ben her türlü toplayacam yine. O adam midde baskı yapsa bile Lux biraz yetenekli ise oradaki baskıyı kaldırabilir.

O yüzden bence Bronze ve Silver'in kilidi Lux'tur.

• Mesajım dursun editleyeceğim.

• çok güzel yazmışsın ellerine saglık yazın bana cesaret ve istek verdi şöyle verdi

açıkcası çok fazla ranked oynayan biri değilim beni cidden geriyor sürekli en iyi oynadıgım şampiyonu oynamak zorundaymışım gibi hissediyorum ve öylede yapıyorum. şanlı elise haberini alınca sırf şanlı elise almak için ranked atmıştım(son 1 haftalık süreçte) ve gold 5 e gelince bırakmıştım ama şimdi yazın bana cesaret verdi açıkcası tam anlamıyla bahsettiğin elmas lig oyuncusu mentalitesinde oyunumu oynuyorum. sezon 4 de kasıcam bakalım nereye kadar çıkabilcem eger dediğin gibi olursa önümüzdeki sezon sonu bu başlıga tekrar bi ugrarım
  • Çelincirin de rehberini yap qnq Nasılsa forum olarak hepimiz celinciriz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.