Şimdi Ara

Expungee - ''Orman Şampiyonlarının Künyeleri'' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
7
Favori
3.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hecarim hakkında biraz ayrıntılı bilgi verirsen iyi olur hiç oynayamadığım bir şampiyon.Rehberinde çok güzel olmuş.
  • Ellerine Sağlık. :)
  • rammusu 4. seviyede görürsem kör olucam
  • Rammus'u göremedim.Okumama gerek yok.

Emeğine sağlık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızıl Süvari -- 8 Kasım 2013; 20:18:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

Amumu bence berbat bi jungler.Her ne kadar plastik ligindeki kardeslerimiz free win olarak görse de.

amumu free win zaten . counter jungle yemediği sürece oyunun en iyi dmg atan tank ı ayrıca fight başlatabiliyor tank eritiyor fazlaca cc si var .ben jungle ımın counter jungle potansiyeline güvenmiyorsam amumu banlarım o derece .zaten toplu duran takıma karşı çok iyi gidiyor.ekleme yapayım sezon 2 turnuvalarında baya oynanıyordu amumu takım için şimdi o kadar uygun gözükmese de solo q potansiyeli çok yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0D049777 -- 8 Kasım 2013; 20:38:45 >
  • Güzel rehberde zac baskın mekaniği neden kötüki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnesYx7 -- 8 Kasım 2013; 20:43:49 >
  • Shyvana 2.seviye falan değildir God dır, Lee sinde öyle
  • Abi şaka mı unutmuşum ben onu ilk yazacaktım :D Gece ekleyeceğim kusura bakmayın la :/
  • Gitmiş amumu yu başa koymuş lee 1. seviyede en iyide değil udyr u hepten 2 ye koymuş saçma ve yanlış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Expungee

Abi şaka mı unutmuşum ben onu ilk yazacaktım :D Gece ekleyeceğim kusura bakmayın la :/

Heh şimdi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesYx7

Güzel rehberde zac baskın mekaniği neden kötüki?

Zac'ın nasıl baskın yapacağını hepimiz ezbere biliriz değil mi, E atar gelir. W atıp gelen ya da Flash atıp Ulti atan çok görmedim. Sen gördüysen işler değişir. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Süvari

quote:

Abi şaka mı unutmuşum ben onu ilk yazacaktım :D Gece ekleyeceğim kusura bakmayın la :/

Heh şimdi oldu.

Cidden kusura bakmayın , ilk yazıcaktım Armordillo GOD'DIR ;)

Bilgilendirme için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expungee -- 8 Kasım 2013; 21:16:57 >

• fox drop'tan esinlenmişsin sanırım,c/p olduğunu düşünmüyorum kendi yorumunu katmışsındır herhalde ama onun derecelendirmelerini çok daha iyi buluyorum.ayrıca ingilizce bilen arkadaşlar 'foxdrop' isimli arkadaşın sayfasından şampiyonların detaylı açıklamalarını okumalarını tavsiye ederim.

hepsine bakamadım ama sejuani,jarvan,shyvana,voli derecelendirmelerinin bazı parçalarını yanlış buldum diğerleriyle kıyaslayınca.

özellikle orman temizleme hızlarında yanlışlıklar çokça.

edit:tabi ki seninki de benim ki de kişisel yorumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticeMedley -- 8 Kasım 2013; 21:22:06 >
  • Önlerden, iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

Amumu bence berbat bi jungler.Her ne kadar plastik ligindeki kardeslerimiz free win olarak görse de.

:D bronza plastik diyip dalga geççene bakın hele sanırsın d1
  • nunu nerede?
  • quote:

quote:

Zac'ın nasıl baskın yapacağını hepimiz ezbere biliriz değil mi, E atar gelir. W atıp gelen ya da Flash atıp Ulti atan çok görmedim. Sen gördüysen işler değişir. :)

Ben daha çok gelebileceği yerler olarak düşünmüştüm adam heryerden gank atabiliyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Süvari

quote:

Heh şimdi oldu.

Cidden kusura bakmayın , ilk yazıcaktım Armordillo GOD'DIR ;)

Bilgilendirme için teşekkürler.

hayır yani son sürat hızı f16 ya eşit olan 3 saniye tauntu olan başka bi şampiyon varsa bilelim

• quote:

Orijinalden alıntı: DJ Tanın

Voli duello yetenegi orta jarvaninki yuksek ? Voli jarvandan cok daha iyi bir duelist tabi bu figth 2vs 2 3 vs 3 e kadar buyurse haklisin jarvan daha iyi. Ayrica jarvainin snowballi yuksek mi ? Amumu god tierde ama Lee Sin degil ?

Uslubunu begendim fakat ormanda eksiksin diye dusunuyorum ayrica diger rehber yapan arkadasa haksiz yere atarlanmanida unutmuyorum.

Volibear için W'yu harcadıktan sonra işler değişir.(doğru zamanda kullanılmadıkça)
    Jarvan'ın pasifinin tatlığı ve Q'dan rahatlıkla dürtebilmesi (Zırh düşüşü) + kombolarına tatlı devam edebilmesi (-7.84 rünlerde bekleme süresi, 10 antik golem, birazda kabiliyetler) adamı bırakmaması bence iyi. Snowball'dan bahsetmedim, Snowball etkisi yani bir oyuncuya snowball yaptırabilmesi. Kombosu çok tehlikeli ve etkili olduğundan bence yüksek.

Lee Sin'in benim en çok oynadığım Ormancı. Mekaniklerine bayılırım. Ama puanını takım savaşları yüzünden kırdım, Elise'de aynı şekilde. Benim için oyun takım savaşlarıyla döner ve Lee bireyselde müthiş iyi bir ormancı fakat bu oyunun %70'i takım savaşlarıyla şekilleniyor.

Yeri burası değil ama o arkadaşın Şampiyon bazlı elo kasmak falan yazdığı şey bana hiç samimi gelmedi. Yok bunu alırsan Altın olursun, şunu kasarsan böyle olursun beni cezbetmedi. Bu oyun takım oyunu şampiyonlara bakmaz, counter-picklere bakmaz. Yenik başlatır ama bakmaz.

Ne kadar takım savaşında iyiysen o kadar yükselirsin, odak noktan gelişir. Yoksa Lee'nin totem-ulti kombosunu yukarı koridora yaptığında alacağın sadece 1 skordur. Takım savaşında aynısı yapamadıktan sonra(ki yaptırmazlar) ne yapayım o 1 skoru.

Her yorum gözbebeğimizdir, elinize sağlık, teşekkür ederim :)

• quote:

quote:

quote:

Ben daha çok gelebileceği yerler olarak düşünmüştüm adam heryerden gank atabiliyor

Yakında totemlerle ilgili bir rehber hazırlayacağım, gösterdiğim yerleri totemlediğinde bana hak vericeğini umuyorum :)

Ayrıca atlayacağı yer belli değil mi her zaman haha :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.