Şimdi Ara

Expungee - ''Orman Şampiyonlarının Künyeleri'' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
7
Favori
3.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Expungee

quote:

Orijinalden alıntı: DJ Tanın

Voli duello yetenegi orta jarvaninki yuksek ? Voli jarvandan cok daha iyi bir duelist tabi bu figth 2vs 2 3 vs 3 e kadar buyurse haklisin jarvan daha iyi. Ayrica jarvainin snowballi yuksek mi ? Amumu god tierde ama Lee Sin degil ?

Uslubunu begendim fakat ormanda eksiksin diye dusunuyorum ayrica diger rehber yapan arkadasa haksiz yere atarlanmanida unutmuyorum.

Volibear için W'yu harcadıktan sonra işler değişir.(doğru zamanda kullanılmadıkça)
    Jarvan'ın pasifinin tatlığı ve Q'dan rahatlıkla dürtebilmesi (Zırh düşüşü) + kombolarına tatlı devam edebilmesi (-7.84 rünlerde bekleme süresi, 10 antik golem, birazda kabiliyetler) adamı bırakmaması bence iyi. Snowball'dan bahsetmedim, Snowball etkisi yani bir oyuncuya snowball yaptırabilmesi. Kombosu çok tehlikeli ve etkili olduğundan bence yüksek.

Lee Sin'in benim en çok oynadığım Ormancı. Mekaniklerine bayılırım. Ama puanını takım savaşları yüzünden kırdım, Elise'de aynı şekilde. Benim için oyun takım savaşlarıyla döner ve Lee bireyselde müthiş iyi bir ormancı fakat bu oyunun %70'i takım savaşlarıyla şekilleniyor.

Yeri burası değil ama o arkadaşın Şampiyon bazlı elo kasmak falan yazdığı şey bana hiç samimi gelmedi. Yok bunu alırsan Altın olursun, şunu kasarsan böyle olursun beni cezbetmedi. Bu oyun takım oyunu şampiyonlara bakmaz, counter-picklere bakmaz. Yenik başlatır ama bakmaz.

Ne kadar takım savaşında iyiysen o kadar yükselirsin, odak noktan gelişir. Yoksa Lee'nin totem-ulti kombosunu yukarı koridora yaptığında alacağın sadece 1 skordur. Takım savaşında aynısı yapamadıktan sonra(ki yaptırmazlar) ne yapayım o 1 skoru.

Her yorum gözbebeğimizdir, elinize sağlık, teşekkür ederim :)

Beni ikna edebilen insanların sayısı azdır. Haksızlık etmişim kusura bakma.

• Çok güzel rehber. Eline sağlık. Çok eğlenceli de olmuş. Alanı kpr msn krdşm...
  • Sevdim bu adami. Bunun gibi forumda 3 kisi daha olsun butun troller adam olur utancindan.
  • Özet geçsin biri
  • Amumu god seviyede ve jarvan 4 ün counter jungle yapma yeteneği düşük yazmışsın ya ne desem bilemedim.
    Ayrıca god seviyesinde udyr olması lazım. Sadece doran kılıcı ile counter jungle yapabilen udyr nasıl god seviyesinde değil ki?

Neyse benim eleştirilerim bu kadar onun dışında güzel rehber.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komikmiş :) tebrikler :) yararlı bir konu .

• khazixi göremedim hocam. ki oyundaki teke tek durumlarda lvl 2-3 de en çok vuran hero yani. khazix ile 3. 4. dakikada fb almak çok yüksek ihtimal.
  • Lee Sin oynarken elim ayağıma dolaşıyor özellikle tf'de odaklanamıyorum. Nasıl kurtulabilirim bundan ? Hangi skille basacağımı unutuyorum tf'de.
  • Soloya yapsana qnq

• nocu ezmişsin dedim nerf mü geldi
  • ellerine sağlık rehberden çok yanlarındaki lafları okudum
  • Bence de harika olmuş fakat RENGAR sız bir jungle rehberi çok eksiği olan bir rehberdir bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

khazixi göremedim hocam. ki oyundaki teke tek durumlarda lvl 2-3 de en çok vuran hero yani. khazix ile 3. 4. dakikada fb almak çok yüksek ihtimal.

Kha'da 2.seviye ormancılarda. Yarın ekleyeceğim. Bilgilendirme için teşekkürler. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satruyto

Bence de harika olmuş fakat RENGAR sız bir jungle rehberi çok eksiği olan bir rehberdir bana göre.

Kanka Rengar'ı yarın ekleyeceğim 2.seviye ormancılar kategorisinde kendisi.

Rengar şu an yukarı koridor için daha efektif o yüzden düşük puan alacak benden.

Yorum için teşekkürler. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expungee -- 9 Kasım 2013; 1:28:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Sevdim bu adami. Bunun gibi forumda 3 kisi daha olsun butun troller adam olur utancindan.

Senden iyi bir yorum almak gerçekten mutlu etti beni.

Yorum ve destek için teşekkürler. :)
  • Bi çok jungler yok ve nocturne ultisiz qe combosuyla rahat gank atar bazı yerler çok doğru bazı yerler yanlış

• Bir çok yazan şeyi doğru bulmadım açıkçası istersen açıklayabilirim ama uzun sürer ama yine de emek harcamışsın güzel rehber tebrikler
  • MASTER YI (turkce. sag tik herosu) // HOLY GIANT EVIL GOD Ormanci
    Orman temizleme hizi : Yuksek
    Baskin Basarisi : Yuksek
    Baskin mekanigi : Yuksek
    Ormanda kalabilme suresi : Yuksek
    Snowball etkisi : Yuksek
    Esya seti fiyati : Yuksek
    Duello yetenegi : Cok Yuksek
    Takim savasi becerileri : Yuksek
    Objektif kontrolu : Yuksek
    Oyunda kalabilme suresi : Cok yuksek
    Takim savasinda gorevi : TF sonrasi toplama :D
    Counter.J yapabilme becerisi : Yuksek
    Counter.J yapilabilme becerisi : Yuksek
    Ultisiz efektifligi : Yuksek
    Basarili olabilmesi icin tek ihtiyaci : 1 adet Tank veya 2 adet alan CC
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

MASTER YI (turkce. sag tik herosu) // HOLY GIANT EVIL GOD Ormanci
    Orman temizleme hizi : Yuksek
    Baskin Basarisi : Yuksek
    Baskin mekanigi : Yuksek
    Ormanda kalabilme suresi : Yuksek
    Snowball etkisi : Yuksek
    Esya seti fiyati : Yuksek
    Duello yetenegi : Cok Yuksek
    Takim savasi becerileri : Yuksek
    Objektif kontrolu : Yuksek
    Oyunda kalabilme suresi : Cok yuksek
    Takim savasinda gorevi : TF sonrasi toplama :D
    Counter.J yapabilme becerisi : Yuksek
    Counter.J yapilabilme becerisi : Yuksek
    Ultisiz efektifligi : Yuksek
    Basarili olabilmesi icin tek ihtiyaci : 1 adet Tank veya 2 adet alan CC

Baskın başarısı yüksek mi :(

• quote:

Orijinalden alıntı: AizenQ.Q

AMUMU (türkçe. mumu ya da ‘’ağlayacaksan oynamayalım’’) // GOD Ormancı

shyvana 2. seviye

ayni kisimlar dikkatimizi cekmis:)
    bid eve nin deyer sacma olmus helede jungle temizleme hizi orta denmis :D o cooook sacma..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.