Arkadaşlar 1472 yüklemesi bittiğinde extract failed hatası veriyo. .Bunu aranızda çözebilen var mı ?? Varsa lütfen paylaşsın.. Bu hatayı alan arkadaşlara da bir örnek çözüm olur sizin tavsiyeleriniz..
yardımları bekliyorum ..
bendede aynı hata veriyo bilen sölesin pls
ag baglantıları yerel ag baglantısını onarın deneyin olana kadar bunu yapın birinde kesin tutuyo
client versiyonunu 1470 e ayarlayıp tekrar yükledim .. Sorun yine var.... Bunu denemek isteyenler denemesin :(
quote:
Orjinalden alıntı: dtsman
ag baglantıları yerel ag baglantısını onarın deneyin olana kadar bunu yapın birinde kesin tutuyo
kardeş ağ bağlantıları ile alakası olduğunu sanmıyorum çünkü dosyayı çıkarırken hata veriyo.. indirirken değil.. patch ve sistem uyumsuzluğu var ama nerde işte onu bilmiyorum :(
Sorunu hala çözemeyenler varsa ben çözdüm arkadaşlar.. Ancak bende service pack yüklü deildi.. Gittim servicepack 2 yükledim ve sorunum çözüldü .. Eğer service packsiz xp varsa ve bu sorunu yaşıyorsanız service pack 2 yüklediğinizde düzeliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme