Bildirim
Extreme Gaming Setup Görsel PayLaşımLar Buraya (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Özel yapım masa..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ellerin dert görmesin İmza gibi olmuş.quote:
Orijinalden alıntı: eragon60
Özel yapım masa..
Projelerim arasında idi konu sahibi yunus abi vazgeçirdi .
İyi ki vazgeçirmiş diyorum her bu kadar emek para harcayıp sonra bozup aylarca forumda satmaya çalışanları görünce .
Çok beğendim ... -
-
sanat eseri bi setup olmuş hocam nazar değmesin -
nirvanada neymiş ?
menteşeden nirvana esintileri :)
süpersin hocam...helal -
eyw abi... kimin çırağıyız .... -
Fakir spec yeni sistemim. 2 parça eksiğim var evo 860 ssd ve cooler master ml240l soğutucu. i3 8100, z370 tomahawk, gskill tridentz rgb 2x8gb 3000mhz, phanteks p300, cooler master masterwatt 600w. Bana yaklaşık 4900'a maal oldu parçalar sıfırdır gpu dışında gpu'da 1 aylık yukko faturalı 1950ye geldi.
Edir: Gpu giga gaming g1 gtx 1070
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-Dylan -- 26 Nisan 2018; 20:42:20 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
o fiyata gayet güzel bi build olmuş üstad h.olsun -
Bilgasayarlara bak senn birde ekonomi kotu derler;
tabi yersen
quote:
Orijinalden alıntı: Supervisor_
o fiyata gayet güzel bi build olmuş üstad h.olsun
Çok teşekkürler hocam elimden geldiğince uyguna toplamaya çalıştım ama olmadı çünkü istediğim parçaların sıfırları ya yoktu yada satıldı yoksa sıfır ramleri 850ye maal edecektim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kasanizin ve kullandığıniz fanlarin marka modeli nedir. Bayildim resmen
Buraya sistemimi atacağım günü iple çekiyorum Allah utandırmasın -
O değilde senin ön kapak hala bende duruyor hava yastığına sarılı adres verde yollayayım. Ön tarafa da thermaltake riing rgb premium plus taksan ön kapak çok rahat kapanırdı. -
-
İlk olarak güzel konu lazımdı zaten ama ya Sergiye yada Kasa/güç kaynağı bölümüne taşınsın bence.
2. Bazı kasalarda emek var ama Tema yok / cable management yok,malesef Battlestation olacak masa görmedim (1-2 tane beğendim hakkını yemeyelim) . Hele osmanlı turası tüplü arçelik tv spec arkadaş yıktı beni
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 27 Nisan 2018; 23:0:28 > -
Kasa anidees crystal lite...quote:
Orijinalden alıntı: katharsis1537
Hocam kasanizin ve kullandığıniz fanlarin marka modeli nedir. Bayildim resmen
Fanlar nzxt aer
Zevkinize hayran kaldım :)
-
Hocam beni yanlış anlamazsanız ve aynı zamanda anlayışınıza sığınaraktan bir konuda soru sormak istiyorum.
Build kelimesini çok sık kullandığınızı gördüm. Yapım demek yerine veya çalışma demek yerine build demenizin özel bir sebebi var mı? Yoksa kaynakların Türkçe olmamasına bağlı olaraktan kelime alışkanlığı mı?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X