< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supervisor_ -- 14 Nisan 2018; 16:54:42 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supervisor_ -- 14 Nisan 2018; 16:54:42 > |
İlk olarak güzel konu lazımdı zaten ama ya Sergiye yada Kasa/güç kaynağı bölümüne taşınsın bence.
2. Bazı kasalarda emek var ama Tema yok / cable management yok,malesef Battlestation olacak masa görmedim (1-2 tane beğendim hakkını yemeyelim) . Hele osmanlı turası tüplü arçelik tv spec arkadaş yıktı beni |
Yaş 25, sene 2005 2006(2007'de olabilir) o aralar ilk okullu ve hızlıyız tabi. Silkroad oyununa yeni başlamışız evlerde interneti geç, bilgisayar bile yok durum vaziyet belli herkeste. Çok sevdiğim değer verdiğim bir abim ve arkadaşımın dayısı, internet cafe açmış mahalleye o aralar tabi nasıl popüler net cafeler dolup taşıyor. Msnler winampdan müzikler falanlar filanlar bizim levellerde 25 30, 45'i gören yok annesini seveyim. Mahallede oturuyoruz bir gün Arif abi kapıya çıktı, gençler sos düştü gelin göstereyim dedi biz koşa koşa bir solukta gittik yanına. Ulan oda ne! hurricane! İçinde masmavi loş bir ışık dedim aha cennet. O an vuruldum bu kasaya dedim ki roket füze bu ne böyle abi!? Yeni kurduğu sistemmiş bu kasayı gördükten sonra yana döne böyle bir pc toplamalıyım kendime dedim. 25 yaşına kadar hiç fırsatım olmadı 1 hafta önce kurdum sistemimi ama o heyecanı asla vermedi. Hala çok yakışıklı meret hala çok kaslı, tam bir 69 gto gözümde. Hurricane ismininde hakkını sonuna kadar veriyor da! Kusuruma bakma dostum, kafanı şişirmek istemezdim ama içimde ki ukte'yi buraya dökmek istedim :)
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 12 Nisan 2018; 19:36:46 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 15 Nisan 2018; 20:19:45 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdeliruzgar -- 20 Nisan 2018; 20:39:2 > |