Şimdi Ara

Extreme serverinde adam gibi Turk clani yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaslar bu extreme serverinde guclu bi Turk clani var mi?

ben bi kac tane gordumde parca parca 5- 10 kisilik, ben bi clan kurdum bizimkide 5 kisi 60+lvl , adam bulamiorum ki , dagitacam heralde clani geri

bise yapalim Turkler birleselim tek bayrak altinda ya olmuo bole

• Sen önce titanın hangi serverinda oynuyon önce onu söyle. Büyük olasılıkla ya titandasın yada kastiande. Titanda isen maalesef buyuk bi turk clanı yok. Büyüğü bırak adamgibi bi clan yok:) Kastianden bahsediyosan kastiende yanılmıyosam var. Giranı biraz iyi gözlemle.
  • pardon soylemeyi unutmusum Titan dayim ben
  • kardesim bunu yapmak istiyosan liderlerle konus

ben titanda CHaoSTeaM deyim iyi bi clan
  • abi cok sagol ya bizi cok aydinlattin, elektrik faturasi fazla gelcek

kardes clan liderlerinin ismini bilmiorumki....serverda clan olarak bi Adrenalin i gordum bi de MYSTiCS i
  • Selam Bne Frekans Tit-anda adam gibi clan :) Ben varım clanda 28 full atrtı 3 clan daha var hehehe exselandes , tourkoboys, bunlari bul bende yer kalmadi
  • Ha Bu arada Şöyle bi durumda Var Arkadaşlar Clana adamlari aliyoruz yardımda ediyoruzda serverde her keze guvenmeyin clana aldığım bi kaç kişi clandakileri yolmaya çalıyo ha bide tradeden bi bakim sonra ver bi elime dusku alim gibi kelimelerden kaçının kullanan adamdan da uzak durun izmirliler kusura bakmayın özellikler başında ve snunda izmir olanara dikkat edin :) çok iyileride var ama uç kağıtçılarıda çok :) Kendinize Dikkat edin aman bu turktur guvenim diye düşünmeyin artı bazılarınızda bu türk bunu yolayim biraz gibisinden duşunmein kaybeden siz olursunuz bi kişiyi yolarsınız sonra kulaktan kulağa isminiz yayılır daha kimse yuzunuze bakmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cok iyileridede var ama allaha şükür onlara dusmedik tourkoboys'un clanında iken Redsin arkadasımız sagolsun bowlarimi takılari setlerimi o alirdi a grade oldum majestic light set alcam ama redisn online bulamıyorum
    Xasiork mahmut kardes motoru polis yakaladi
    babam evden kovdu 1hafta gıremem belli olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frekansnet

Ha Bu arada Şöyle bi durumda Var Arkadaşlar Clana adamlari aliyoruz yardımda ediyoruzda serverde her keze guvenmeyin clana aldığım bi kaç kişi clandakileri yolmaya çalıyo ha bide tradeden bi bakim sonra ver bi elime dusku alim gibi kelimelerden kaçının kullanan adamdan da uzak durun izmirliler kusura bakmayın özellikler başında ve snunda izmir olanara dikkat edin :) çok iyileride var ama uç kağıtçılarıda çok :) Kendinize Dikkat edin aman bu turktur guvenim diye düşünmeyin artı bazılarınızda bu türk bunu yolayim biraz gibisinden duşunmein kaybeden siz olursunuz bi kişiyi yolarsınız sonra kulaktan kulağa isminiz yayılır daha kimse yuzunuze bakmaz

kardes ben senin clandan Fluee beni nasi buluyon daha 1 adena bile istemedim :D

quote:

MORFEUS

Cok iyileridede var ama allaha şükür onlara dusmedik tourkoboys'un clanında iken Redsin arkadasımız sagolsun bowlarimi takılari setlerimi o alirdi a grade oldum majestic light set alcam ama redisn online bulamıyorum
    Xasiork mahmut kardes motoru polis yakaladi
    babam evden kovdu 1hafta gıremem belli olmaz

her ne oldu ise gecmis olsun dostum

yaw oyuna girabiliyonuz mu ?????

benim login ekranı tınmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 22 Ağustos 2006; 14:14:31 >

• tempest oynuyorum eger gelıcem dersen beklerız 70+
  • YAAAAAA beyler clan ariyonuz ama adamlar geliyo 27 lvl 30 lvl diyolar beni clana al!!! ama onu almam icin clanda 70 lvl adammi cikarcam anlatiyorum adama ana avrat duz gidiyo ondan sonrada yok bilmem ne clan diye sifat takiyolar bide clana giren direk para istiyo hadi bi kacina verdik iki dakka sonra topukluyo adam gibi clan uyeleri varsa TOURKOBOYS ben...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tourkoboys

YAAAAAA beyler clan ariyonuz ama adamlar geliyo 27 lvl 30 lvl diyolar beni clana al!!! ama onu almam icin clanda 70 lvl adammi cikarcam anlatiyorum adama ana avrat duz gidiyo ondan sonrada yok bilmem ne clan diye sifat takiyolar bide clana giren direk para istiyo hadi bi kacina verdik iki dakka sonra topukluyo adam gibi clan uyeleri varsa TOURKOBOYS ben...

ben vardim ama kacirdin

1 adena bile istemedim

ama redsin cok sagolsun ilk setimi o verdi ilk ve son olarak

hala kasada duruyo gorursem veririm

• Game Player Name : Rootsadmin

Evet bende frekans in clanindayim.. Redsin dün bize de yardım etti. Elvin ruinssde iken aniden bir mob sürüsünün hışmına uğradık. Yemediğimiz stun / clear skill /cancel / shock kalmadı.. Redsin res ledi bizi. Hatta o anda Fluee ile takılıyorduk.

Not : Silahini bana bir ver. Dusk Shield ni bir deneyeyim yada dusk shield mi me bir bak kullan. Sonra senden kiralama parasi isterler. Nedense oyunda item kiralama olayı yok ama bazi türk arkadaşlar bunu şekilde yorumluyorlar. Silahini ver enchant yüzdesini arttıraım derken , silahini yaktım kusura kalma .. birde sana kristale dönüşmüş silahini geri verirler. Türk olduğunuzu belirtmeyin nedenmi çünkü yok yere küfür yiyorsunuz birde oyun kültürü olmayan sadece vede sadece pk hırslısı olan kişiler var .. Silahin vede charin en iyisini açar ama. Hero seul itemi felan ne dedin mi birşeyden anlamaz.

Siz siz olun sadece vede sadece türk bildiğiniz kişilerle gezin.

• quote:

Not : Silahini bana bir ver. Dusk Shield ni bir deneyeyim yada dusk shield mi me bir bak kullan. Sonra senden kiralama parasi isterler. Nedense oyunda item kiralama olayı yok ama bazi türk arkadaşlar bunu şekilde yorumluyorlar. Silahini ver enchant yüzdesini arttıraım derken , silahini yaktım kusura kalma .. birde sana kristale dönüşmüş silahini geri verirler. Türk olduğunuzu belirtmeyin nedenmi çünkü yok yere küfür yiyorsunuz birde oyun kültürü olmayan sadece vede sadece pk hırslısı olan kişiler var .. Silahin vede charin en iyisini açar ama. Hero seul itemi felan ne dedin mi birşeyden anlamaz.

Siz siz olun sadece vede sadece türk bildiğiniz kişilerle gezin.

+ yana yatik 8 ( ben Fluee ) ( seni o gece gorunce orc destroyer actim su anda 24-25 lvl :D:D:D )

• tourko kardes biz 4 suan kisiyiz 62 ustu hepimiz ve de oyle item falan istemeiz yane

claniniz full degilse gelelim

benim oyundaki nick: Xasiork
    arklar: MORFEUSTR, beyondgood, beyondlight

ilginiz icin tesekkurler
  • bi notta ben düşiyim tourko icin

tourko bak hicbirini almassan bile Xasiork u al

sebep : bacaklari cok guselllll

• ABIOVV MAHMUT ABİ duymasin fluee aboww kacc olim
    bu arada bende
    3cu chari actim human mystic human wizard oldum 2 class arastirmalar devam
  • zuhahahahahahahahah ( oyundaki charin bacaklari canim )

benim charlar

lvl 68,9 spellsinger
    lvl 55+ hawkeye
    lvl 23 orc raider
  • noluo lem burda....charima sulanmain....o namuslu bi elf

bu arada extreme titanda ewlenme var mi?
  • var geçen giranda bi elf gelinlikle dolaniyodu çevresinide delikanlı dark elfler sarmıştı

( o zamanlar screenshot kaydedemiyorduk )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 24 Ağustos 2006; 1:04:53 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.