Bende bıraktım girmeyin sakın ! İğrenç stafflar war app app stafflar.Nerede app staff var onları toplamışlar.Valla tanıdık staff yok kimse ? staffa küfür ediyom ama hala oyundayım sakın girmeyin sildim extremeyi bıraktımç.
Server ile ilgili şikayetleri onların forumlarına yazsanız daha iyi olmaz mı?
onlarin forumlarina yaziyoruz ama cevap alamiyoruz onlarin forumuna yazsaniz daha ii igrenc bi server görenler hiç deilse oteki sacma serverlarin degirini bilir.
quote:
Orjinalden alıntı: Cordelia1912
Server da Action sistemi çok saçma.Neymiş Brite ev kurulamazmış sanane yaw istersem Dağa kurarım evimi neymiş merkez moonglow muş orada action olcakmış yok böle bir şey ya,abi healtin 99 oldumu mavilere gz ye giremiyor bu kadar mı saçmalık olur.Zaten moonglow action için elverişsiz bölge bir de mavilere zulüm moonglow da ev kurmak ayrı bir zulüm
Brite ew kurmamak en gzL sıstem sen actıon un brıtte olmsaını ıstıon tum mavıLer gz de kopru basında pk Lar onune geLen ım por Luo bu actıon deıLdır cok gzL bı sıstem yapmısLar tebrık edıorum boyLece noobLarın actıona katılması engellenmıs adam arkadan her turLu buyuu atıo ama kendısıne bı ın nox atıLınca gz ye kacıo ayrıca moonglow actıon ıcın muthıs bı boLge sırf bu sıstem tebrık edıorum onLarı
ona bakarsan action moonglow da aynı sey değil mi orda gz yok mu ? Pk larda evlerine kaçıyo ona bakarsan serverda bence ev sistemi olmasın pk lara özel bi Delu olsun eşitlik te sağlanabilir.
benım yasdıklarıma ne olduya
Ben sildirdim
işte bu kdr ya nedıyeyım kı işallah neviex te karsılasma sansımız olur
Yine , yeni, yeniden.. Bekliyoruz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme