Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [4000TL] Exvega Orion Oyuncu Koltuğu Satın Al 15 Kasım 2024 07:42 1 1 [4000TL] Exvega Orion Oyuncu Koltuğu İlanı çok hatırlı bir dostum adına açıyorum, kendisine ve ürüne her türlü kefilim. Ürün Mayıs 2024 tarihinde Exvega sitesinden alındı ve örtüsüz bile oturulmadı üzerine. Fotoğraflardan ne kadar temiz kullanıldığını görebilirsiniz. Ürünün hiç bir kusuru bulunmamakta, sadece oda darlığı nedeniyle koltuğu satıp yatak alacak arkadaş. Ürün sadece elden satılacak, lütfen kargo ile başka şehirlere gönderilmesini teklif etmeyin. İsteyenler İstanbul/Maltepe ilçesinden araçları ile gidip elden almalılar. Ürünü almaya karar verdiğiniz an bana özel mesaj atın arkadaşımın bilgilerini sizinle paylaşayım. Ürünün fiyatı gayet uygun tutulduğunu düşünüyorum o yüzden pazarlık teklif etmezseniz memnun olurum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 5 Mayıs 2026 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] [6000TL] Galaxy A24 Siyah 6/128GB [4000TL] Exvega Orion Oyuncu Koltuğu [SATILDI] [6500TL] Galaxy A15 Siyah 6/128 (Sıfır Cihaz - TR Garantili) [SATILDI] [6500TL] Realme 10 Siyah 8/128