Ele ayağa düştüler. |
Exxen ve Exxenspor [ANA KONU] (15. sayfa)
-
-
Obilet'ten bana 1 aylık ücretsiz üyelik kodu geldi. Yorumlara bakıyorum ücretsiz üyelik iptali yapılamıyor şeklinde yorumlar var doğru mu acaba? Ona göre hesap oluşturacağım, kart bilgilerini vs gireceğim.
-
Üyelik iptali yapılıyor. İlk başlarda sistemde sorun vardı ama şimdilerde üyelik iptali yapılıyor.
-
Teşekkür ederim hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elimde Obilet kampanyasından gelen iki adet Exxen 1 aylık üyelik kodu var. Özelden mesaj atan ilk iki kişiye ücretsiz olarak vereceğim.
Edit: Kodlar @Armadon ve @Prestor nickli arkadaşlara verilmiştir. Elimde başka kod kalmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daltun47 -- 14 Nisan 2022; 21:42:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
exxen spor kardeşliği konusu var mı? Katılmak istiyorum.
Zaten eş zamanlı bir çok farklı cihazdan bağlanılabiliyor.
-
LG WEBOS 3.5 yazılımına sahip tv lerde exxen uygulaması kullanılabiliyor mu ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugünkü city-madrid maçı kesin olarak TV 8,5'dan yayınlanacak. Ben Exxen'in RTÜK kuralına uymadığı hakkında haber yazmıştım. Ona yanıt olarak geldi.
-
Cok iyi haber bu.ben de sadece bu mac icin uyelik alacaktim.bolgi icin tesekkurler
Şu an için kardeşlik konusu yok.
-
Bilgi için teşekkürler. Yayın akışına eklenmiş.
-
-
Sanırım exxen ellerinde patladı. Yeni içerik yok, belgesel yok, film yok. Her şey çok zayıf.
UEFA şampiyonlar ligi ve Avrupa ligini aldı ama oda ellerinde patladı. Avrupa maçlarına ya 1 takım gider ya gitmez.
Şampiyonlar ligi zaten hayal. Trabzonspor zorlu ön eleme oynayacak.
Hangimiz üyelik alacak ki? Acilen içerikler zenginleşmeli.
-
Fıyat cok. Ayrıyeten spor paketi mevcut exxen uyelıgınden ayrı satılmalı ki bir nebze daha ucuz olsun
Bildiginiz kampanya kodu veren uygulamalar varsa paylasabilir misiniz? Nescafe patos obilet vs gibi. 1 aylik dahi olsa is gorur. Selamlar.
-
Normal exxen üyeliğini pek kimse yapmıyordur ama sanırım fiyatlar 29.90 ve 39.90 olarak değişmiş. Fastpayde (toslada da satılıyor olabilir) eski fiyatlı kodlar var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Exxen gerçekten kaliteli bir platform. Sayenizde üye oldum.
-
Exxen içerek olarak çekici bir yanı bulunmuyor.Bunu görüp dış kaynaklı yapımlarıda eklese abone sayısı artar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gibi 3. sezon hazırlanıyor
mynet magazinFeyyaz Yiğit'ten Gibi dizisi 3. sezon paylaşımı!https://www.mynet.com/feyyaz-yigit-ten-gibi-dizisi-3-sezon-paylasimi-405011-mymagazin -
Exxen i lg webos 3.5 yazılımı olan tv de nasıl izleyebilirim ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X