Şimdi Ara

Ey Bilge DH kullanicilari.0 km Arac tavsiyesi 55 bin tl limit (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GOLOT

quote:

Orijinalden alıntı: fleleo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Insignia SW de alabilirsiniz 2.el, yada Passat Variant cam tavanlı.

Bünyeme uygun değil SW araçlar daha çok HB bakıyorum.

Dostum bak bu iyimiş ya @berkayacan paylaşmışhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sky-auto-dan-satlik-2008-bmw-316-i-115168206/detay güzel

Araca bakmıştım benzinli ve 2008 model. Ha deyip de bakılmaya da gidilmez Antep'de.
    2. el temiz bir Giulietta mı alsam ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-mengerlerde-alfa-giulietta-1.4-170-hp-duz-vites-6600-km-de-115451284/detay bence böyle bir şey al ilan örnek performansıda tatmin eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fleleo -- 25 Şubat 2013; 15:03:15 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Insignia SW de alabilirsiniz 2.el, yada Passat Variant cam tavanlı.

Bünyeme uygun değil SW araçlar daha çok HB bakıyorum.

Dostum bak bu iyimiş ya @berkayacan paylaşmışhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sky-auto-dan-satlik-2008-bmw-316-i-115168206/detay güzel

Araca bakmıştım benzinli ve 2008 model. Ha deyip de bakılmaya da gidilmez Antep'de.
    2. el temiz bir Giulietta mı alsam ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-mengerlerde-alfa-giulietta-1.4-170-hp-duz-vites-6600-km-de-115451284/detay bence böyle bir şey al ilan örnek performansıda tatmin eder.

•  Ey Bilge DH kullanicilari.0 km Arac tavsiyesi 55 bin tl limit
  • Dizel araç bakıyorum benzinli tavsiye etmeyin

@Performance. Lancia Delta gerçekten dış görünümü olarak çok güzel bir araç, ülkemizde de hak ettiği yerde değil. Delta'yı inceleme fırsatım oldu ama ön konsolu hiç hoşuma gitmiyor bu aracın ve 2. eli sıkıntılı.
  •  Ey Bilge DH kullanicilari.0 km Arac tavsiyesi 55 bin tl limit

İ30'dan bahsetmişsiniz siz yahu
  • Dizel olacaksa i30, Ceed öneririm. Çunku Amerika'da bile aynı araçlar 10 yıl garantili satılıyor. Seat Leon alırsan skoda gibi 2 yıl garanti var sanırım ve dizel motor kia gurubuna göre vasat kalıyor biraz. Yine de hoş tasarım ve led farlar seçim sana kalmış.

Bence dizele fazla para verme Elantra, i30, Ceed, Honda Civic gibi araçları sıfır lpg'li olarakta alabilirsin. 7-8 Bin tl cebinde kalır. Karavan vs. çekmedikten sonra motorda pek farkı anlayamazsın zaten yeterli güce sahip lpgli araçlarda.
  • Kriterlerinize bakacak olursak dizel, sunroof, etkileyici koltuklar ve konsol görüyoruz.Dizel, cam tavan, son derece rahat deri-nubuk koltuklar = Lancia Delta.Konsola multimedya sistemini sıfır alacak olmanız sebebiyle bayiiden ekletebilirsiniz.Özel sipariş olur.Farklı olur aracınız.Astronomik bir rakam isteneceğini sanmıyorum.Birmot Zincirlikuyu'dan detaylı bilgi alabilirsiniz.Aşağıya resim koyuyorum ve o aracı 55-60 aralığında alabilirsiniz.İkinci eli SANILDIĞI GİBİ SIKINTILI FALAN DEĞİL UYDURMALARA KULAK ASMAYINIZ!Aracımın 3 hazır alıcısı var ve ikisi İstanbul'da bile değil.Biriyle her konuda anlaştım zaten kafama ve bütçeme uygun bir suv bulduğumda anında satıyorum.Her konuda sormak istediklerinizi cevaplarım.Tek birşey söyliyeyim şu paraya bu karizmada başka bir araç yok.Yan yana koyamazsınız aynı paraya satılan araçları Delta ile.Kesinlikle ilk sıradan değerlendirin.Daha iyi yakıt tüketimi v.b de bulamazsınız kendini kanıtlamış sorunsuz Fiat motoru..

Hangi araçta var allasen şu güzellik ;

Ey Bilge DH kullanicilari.0 km Arac tavsiyesi 55 bin tl limit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanciaDeltacı -- 25 Şubat 2013; 16:14:35 >

• Hocam araba almak gerçekten çok zor iş. Ama iyice araştırırsan hangi arabanın sana en uygun olduğunu göreceksin.
    İ30,Ceed,Leon,208,308 bunları bir incele hangisi aklına yatarsa ısınırsan onu alırsın. Ben Yeni Leon yada Ceed alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Kriterlerinize bakacak olursak dizel, sunroof, etkileyici koltuklar ve konsol görüyoruz.Dizel, cam tavan, son derece rahat deri-nubuk koltuklar = Lancia Delta.Konsola multimedya sistemini sıfır alacak olmanız sebebiyle bayiiden ekletebilirsiniz.Özel sipariş olur.Farklı olur aracınız.Astronomik bir rakam isteneceğini sanmıyorum.Birmot Zincirlikuyu'dan detaylı bilgi alabilirsiniz.Aşağıya resim koyuyorum ve o aracı 55-60 aralığında alabilirsiniz.İkinci eli SANILDIĞI GİBİ SIKINTILI FALAN DEĞİL UYDURMALARA KULAK ASMAYINIZ!Aracımın 3 hazır alıcısı var ve ikisi İstanbul'da bile değil.Biriyle her konuda anlaştım zaten kafama ve bütçeme uygun bir suv bulduğumda anında satıyorum.Her konuda sormak istediklerinizi cevaplarım.Tek birşey söyliyeyim şu paraya bu karizmada başka bir araç yok.Yan yana koyamazsınız aynı paraya satılan araçları Delta ile.Kesinlikle ilk sıradan değerlendirin.Daha iyi yakıt tüketimi v.b de bulamazsınız kendini kanıtlamış sorunsuz Fiat motoru..

Multimedia ekranı ile ön konsolu apayrı oluyor gerçekten, bu dedikleriniz eklenince(Cam tavan,deri koltuk, multimedia ekran) fiyatı ne kadar oluyor, bir bilginiz var mı ?

• Siz Renault Megane HB dışında araba alamayacaksınız. Verdiğiniz kıstaslara uyan bu.
    http://www.renault.com.tr/araba/binek/yeni-megane-hb/fiyat
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Kriterlerinize bakacak olursak dizel, sunroof, etkileyici koltuklar ve konsol görüyoruz.Dizel, cam tavan, son derece rahat deri-nubuk koltuklar = Lancia Delta.Konsola multimedya sistemini sıfır alacak olmanız sebebiyle bayiiden ekletebilirsiniz.Özel sipariş olur.Farklı olur aracınız.Astronomik bir rakam isteneceğini sanmıyorum.Birmot Zincirlikuyu'dan detaylı bilgi alabilirsiniz.Aşağıya resim koyuyorum ve o aracı 55-60 aralığında alabilirsiniz.İkinci eli SANILDIĞI GİBİ SIKINTILI FALAN DEĞİL UYDURMALARA KULAK ASMAYINIZ!Aracımın 3 hazır alıcısı var ve ikisi İstanbul'da bile değil.Biriyle her konuda anlaştım zaten kafama ve bütçeme uygun bir suv bulduğumda anında satıyorum.Her konuda sormak istediklerinizi cevaplarım.Tek birşey söyliyeyim şu paraya bu karizmada başka bir araç yok.Yan yana koyamazsınız aynı paraya satılan araçları Delta ile.Kesinlikle ilk sıradan değerlendirin.Daha iyi yakıt tüketimi v.b de bulamazsınız kendini kanıtlamış sorunsuz Fiat motoru..

Multimedia ekranı ile ön konsolu apayrı oluyor gerçekten, bu dedikleriniz eklenince(Cam tavan,deri koltuk, multimedia ekran) fiyatı ne kadar oluyor, bir bilginiz var mı ?

Multimedya sistemine istenecek fiyatı tam olarak bilmediğimden net birşey söyleyemem.Deri-nubuk koltuk standart donanımda var zaten ( benim aracım öyle ve gerçekten standartların üzerinde bir kalite-konfor vaad ediyor ).Tam bej deri döşeme veya tam deri koltuk isterseniz fiyat ne olur emin değilim.İsterseniz en kısa zamanda Zincirlikuyu Birmot'a sorabilirim.Sizde arayıp bilgi alabilirsiniz aslında.

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-giulietta-1.6-jtdm-distinctive-beyaz-29.200-km-fiyat-dustu-113125217/detay

bu araç nasıl ?

Güzelmiş arkası çok karizmatik bu jülyetlerin. Fakat önü için aynı şeyi söyliyemiyeceğim.
  • Yeni Seat Leon nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaLinkiLic

"Dizel, sanrooflu, oncelik olarak Hatchback kasa etkileyici konsola ve koltuklara sahip olan" nedense aklıma kia cee'd geldi..

+1
  • quote:

senin aradığın araç Delta.
    Eğer galerici zihniyetli değilsen başka araçlara selam bile vermene gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaLinkiLic

"Dizel, sanrooflu, oncelik olarak Hatchback kasa etkileyici konsola ve koltuklara sahip olan" nedense aklıma kia cee'd geldi..

+1
  • TOYOTA AURİS nerde ? Niye kimse yazmıyor ?..Yeni kasa tertemiz , muhteşem motoruyla araba gibi araba..Dizel isterseniz haziranda 1600 cc dizelini çıkarıyorum..Talimat verdim...Hazırlıyorlar....Aceleye lüzum yok....Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 27 Şubat 2013; 12:03:06 >
  • Ford focus titanium yada citroen exculisive

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.