Şimdi Ara

Ey Bilge DH kullanicilari.0 km Arac tavsiyesi 55 bin tl limit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdaki tavsiye mesajlarinin cogunu okudum ve boyle bir konu acacagim gunu bekledim ve sanirim o gun geldi ve hedef ufukta gorundu..

Adim Bahadir, 22 yasindayim araba alma durumum var. Bir yazar olarak faal olmasamda iyi bir okuyucuyum diyebilirim forumdaki cogu arac tavsiye mesajlarini okumusumdur... kisaca arac kriterlerime gecicek olursam;
    Dizel, sanrooflu, oncelik olarak Hatchback kasa etkileyici konsola ve koltuklara sahip olan vs vs kriter olabilecek şeyler...

Araba alma durumu olunca bende hevesle bir kac gun once Türkiye ye gelen yeni seat leon u incelemek icin maslak dogus oto cantere gittim. Style paket opsiyon olarak sanroof +lansman paket (full led farlar karartilmis arka camlar park sensoru) 55.500 gibi bir fiyat aldim rakip araclara gore fiyati uygun geldi fakat koltuk kalitesi direksiyon simidi fr gibi degil ilk once fr yi inceleyince eksik geldi. ayrica sanrooflu ve full ledli bir arac gosterimde olmadigi icin insan istedigi aracin tam olarak neye benzedigini canli olarak goremiyor net bi karar da veremiyor leon hakkinda.

Hic gidecegimi dusunmedigim Peugeota da yanindan geçerken testten gelen bir 208 gordum icin merakla bayiye girdim tek kapili beyaz renkli bir 208 vardi araci disaridan inceledikten sonra koltuguna oturdum ic tasarimi multimedia ekrani cam tavani ve yanlarindaki mavi led isiklarin gecmesi cok hosuma gitti 5 kapilisini sordum cam tavanli sekilde fiyat aldim bana elinde 2012 model beyaz cam tavanli allure 1.6 hdi otomatik oldugunu ve trafik sigortasi ile 48.500 e verebilecegini soyledi araç beklemedigim kadar hosuma gitti ..

Bu iki arac hakkindada bilgisi olanlardan artı ve eksi yonleri hakkinda bilgi almak istiyorum

Herkeze simdiden cok tesekkur ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Dizel, sanrooflu, oncelik olarak Hatchback kasa etkileyici konsola ve koltuklara sahip olan" nedense aklıma kia cee'd geldi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manuel düşünürsen ceed öneririm.

• Benim adım da Bahadır :) Türkiye'de pek denkgelmez. Benden sana tek bir tavsiye. Madem bu forumu uzun zamandır okuyucu olarak takılıyorsun. Kimin gerçekten otomobillerden anladığını kimin marka fanatikliği yaptığını az çok görmüşsündür. O yüzden gerçekten anlayanların tavsiyelerini dinle ama içine sinmeyen bir otomobili sırf birisi söyledi diye alma. İçine sinen neyse odur. Fikir ve öneri almanı anlıyorum. Marka model önerisi yapmayacağım ama şunu söyleyim yaşın. Hele ki sıfır araba almak için çok genç. Tahmin ediyorum ki 1-2 sene sonra sıkılıp arabayı değiştirmeyi düşüneceksin. O zaman bütçen olur mu bilemem fakat benim nacizane tavsiyem sıfır bir araç alıp 1-2 sene sonra zararına satmaktansa aynı fiyatlara temiz 2. el, daha cafcaflı bir araç bulup onu kullanman.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastianbjk -- 25 Şubat 2013; 2:21:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Benim adım da Bahadır :) Türkiye'de pek denkgelmez. Benden sana tek bir tavsiye. Madem bu forumu uzun zamandır okuyucu olarak takılıyorsun. Kimin gerçekten otomobillerden anladığını kimin marka fanatikliği yaptığını az çok görmüşsündür. O yüzden gerçekten anlayanların tavsiyelerini dinle ama içine sinmeyen bir otomobili sırf birisi söyledi diye alma. İçine sinen neyse odur. Fikir ve öneri almanı anlıyorum. Marka model önerisi yapmayacağım ama şunu söyleyim yaşın. Hele ki sıfır araba almak için çok genç. Tahmin ediyorum ki 1-2 sene sonra sıkılıp arabayı değiştirmeyi düşüneceksin. O zaman bütçen olur mu bilemem fakat benim nacizane tavsiyem sıfır bir araç alıp 1-2 sene sonra zararına satmaktansa aynı fiyatlara temiz 2. el, daha cafcaflı bir araç bulup onu kullanman.

Yorumlarin ve tavsiyen icin tesekkur ederim. 2.el den temiz arac bulmak sıkıntı, alir da problem yasarsam diye cekiniyorum

• quote:

Benim adım da Bahadır :) Türkiye'de pek denkgelmez. Benden sana tek bir tavsiye. Madem bu forumu uzun zamandır okuyucu olarak takılıyorsun. Kimin gerçekten otomobillerden anladığını kimin marka fanatikliği yaptığını az çok görmüşsündür. O yüzden gerçekten anlayanların tavsiyelerini dinle ama içine sinmeyen bir otomobili sırf birisi söyledi diye alma. İçine sinen neyse odur. Fikir ve öneri almanı anlıyorum. Marka model önerisi yapmayacağım ama şunu söyleyim yaşın. Hele ki sıfır araba almak için çok genç. Tahmin ediyorum ki 1-2 sene sonra sıkılıp arabayı değiştirmeyi düşüneceksin. O zaman bütçen olur mu bilemem fakat benim nacizane tavsiyem sıfır bir araç alıp 1-2 sene sonra zararına satmaktansa aynı fiyatlara temiz 2. el, daha cafcaflı bir araç bulup onu kullanman.

Hocam bence ceed inceleyip, test etmelisin. Aradığın özelliklerde bir araç olduğunu düşünüyorum. Consept plus donanım seviyesinde aracı alabilirsiniz sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: thebatuhanking

Hocam bence ceed inceleyip, test etmelisin. Aradığın özelliklerde bir araç olduğunu düşünüyorum. Consept plus donanım seviyesinde aracı alabilirsiniz sanırım.

Alıntıları Göster
    Kız arkadaşımda pejo 208 var en dolusu ve çok memnun

Otomatik vites geçişler fln iyi konforda yerinde sayılır ama bana biraz ufak geliyor

ve fiyatlarıda biraz yükek , değer mi değmez mi bilemiyorum ama leon alıcağına pejo alabilirsin bence , şahsen leonun özellikle dışı hiç olmamış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLOT

quote:

Yorumlarin ve tavsiyen icin tesekkur ederim. 2.el den temiz arac bulmak sıkıntı, alir da problem yasarsam diye cekiniyorum

2.el çok temiz Giuliettalar var deri koltuklu cam tavanlı araştırırsanız bulabilirsiniz

• Tek kapi olur mu ?

edit : Seni asar ama megane coupe. Saglam bir indirim gerekir. Hatta baya saglam :)

Kia ceed olabilir.

Giu ikinci el olabilir. Ustteki mesaja bir +

Aslinda polo gti alinir ama dizel istiyorsun.

Eski kasa leonlarin FR versiyonu can yakar cinsten. Elinde olan bayi bulursan alinir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Quality -- 25 Şubat 2013; 3:18:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Tek kapi olur mu ?

edit : Seni asar ama megane coupe. Saglam bir indirim gerekir. Hatta baya saglam :)

Kia ceed olabilir.

Gio ikinci el olabilir. Ustteki mesaja bir +

Aslinsa polo gti alinir ama dizel istiyorsun.

Eski kasa leonlarin FR versiyonu can yakar cinsten. Elinde olan bayi bulursan alinir.

Tek kapili tercih edemiyorum, aile geniş de :)

• Insignia alın. Dizel gibi yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaLinkiLic

"Dizel, sanrooflu, oncelik olarak Hatchback kasa etkileyici konsola ve koltuklara sahip olan" nedense aklıma kia cee'd geldi..

Aynen benimde aklıma direk Ceed geldi =)
  • Haci bence hic umitlenme. Babanin sana alacagi 2008 focus veya 2007 polo.

• quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

quote:

Orijinalden alıntı: yaLinkiLic

"Dizel, sanrooflu, oncelik olarak Hatchback kasa etkileyici konsola ve koltuklara sahip olan" nedense aklıma kia cee'd geldi..

Aynen benimde aklıma direk Ceed geldi =)

Alıntıları Göster
    Ceed beyaz 1.6 CRDI Concept Plus,manuel alın keyfinize bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: GOLOT

Forumdaki tavsiye mesajlarinin cogunu okudum ve boyle bir konu acacagim gunu bekledim ve sanirim o gun geldi ve hedef ufukta gorundu..

Adim Bahadir, 22 yasindayim araba alma durumum var. Bir yazar olarak faal olmasamda iyi bir okuyucuyum diyebilirim forumdaki cogu arac tavsiye mesajlarini okumusumdur... kisaca arac kriterlerime gecicek olursam;
    Dizel, sanrooflu, oncelik olarak Hatchback kasa etkileyici konsola ve koltuklara sahip olan vs vs kriter olabilecek şeyler...

Araba alma durumu olunca bende hevesle bir kac gun once Türkiye ye gelen yeni seat leon u incelemek icin maslak dogus oto cantere gittim. Style paket opsiyon olarak sanroof +lansman paket (full led farlar karartilmis arka camlar park sensoru) 55.500 gibi bir fiyat aldim rakip araclara gore fiyati uygun geldi fakat koltuk kalitesi direksiyon simidi fr gibi degil ilk once fr yi inceleyince eksik geldi. ayrica sanrooflu ve full ledli bir arac gosterimde olmadigi icin insan istedigi aracin tam olarak neye benzedigini canli olarak goremiyor net bi karar da veremiyor leon hakkinda.

Hic gidecegimi dusunmedigim Peugeota da yanindan geçerken testten gelen bir 208 gordum icin merakla bayiye girdim tek kapili beyaz renkli bir 208 vardi araci disaridan inceledikten sonra koltuguna oturdum ic tasarimi multimedia ekrani cam tavani ve yanlarindaki mavi led isiklarin gecmesi cok hosuma gitti 5 kapilisini sordum cam tavanli sekilde fiyat aldim bana elinde 2012 model beyaz cam tavanli allure 1.6 hdi otomatik oldugunu ve trafik sigortasi ile 48.500 e verebilecegini soyledi araç beklemedigim kadar hosuma gitti ..

Bu iki arac hakkindada bilgisi olanlardan artı ve eksi yonleri hakkinda bilgi almak istiyorum

Herkeze simdiden cok tesekkur ediyorum

22 yaşındaki bir insan Türkçe yazamıyor...
    İmla kurallarına uyamıyor...
    Kelimeleri değiştirerek kullanıyor...

Bittik de okey dönüyoruz!

• Öncelikle C segmenti mi B segmenti istediğinize emin olun bence. B segmenti olarak Corsa 1.3 cdti, polo blue motion önerebilirim. B segmenti bir pejo'ya 48bin vermezdim açıkçası. Evet pejo güzel araba ama, b segmenti dizellerde daha ucuz alternatifler var.

Dizel istefiğinize göre yakıt ekonomisi önemli sanırım sizin için. Eğer öyle olmasaydı direk polo gti derdim.

C segmentinde astralara bakabilirsiniz. i30 ve ceed de güzel seçenekler.

Bu arada saydıklarım arasında sunroof olmayan olabilir, astra ve i30'u var mı yok mu bilmiyorum acıkcası

• Sıfır düşündüğünüz icin ve genc olduğunuz icin sportif olanları tercih edin. Cee'd, leon ve İ30. 208i bu kadar beğendiyseniz concept plus ceed'i cok beğenirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

Sıfır düşündüğünüz icin ve genc olduğunuz icin sportif olanları tercih edin. Cee'd, leon ve İ30. 208i bu kadar beğendiyseniz concept plus ceed'i cok beğenirsiniz
    Yeni Megane HB dizeller senin butcene gore.. Bende 2008 megane II dizel HB vardi,
    hayatimda en severek kullandigim otomobilimdi..
    Yedek parca sikintisi yasamazsin bakimlari uzmez. Ic genisligini bilmiyorum aileden biriyle gidin icine oturun.
    Ama ben 1.5 dci motora kefilim. 1 depoyla 1100 km gidersin
    Istersen o fiyata otomatik dizel bile alabiliyorsun ama EDC sanzimani bilmiyorum bazi sorunlari oldugu soyleniyor..

Not: Peugeot'dan uzak dur , ailecek 106 ve 206 deneyimlerimiz oldu basimiz cok agridi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobbymercer -- 25 Şubat 2013; 9:30:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobbymercer

Yeni Megane HB dizeller senin butcene gore.. Bende 2008 megane II dizel HB vardi,
    hayatimda en severek kullandigim otomobilimdi..
    Yedek parca sikintisi yasamazsin bakimlari uzmez. Ic genisligini bilmiyorum aileden biriyle gidin icine oturun.
    Ama ben 1.5 dci motora kefilim. 1 depoyla 1100 km gidersin
    Istersen o fiyata otomatik dizel bile alabiliyorsun ama EDC sanzimani bilmiyorum bazi sorunlari oldugu soyleniyor..

Not: Peugeot'dan uzak dur , ailecek 106 ve 206 deneyimlerimiz oldu basimiz cok agridi

Alıntıları Göster
    doğuşa git
    2012 a3 kaldıysa onları sor

arabaya bindim dersin
    yemişim aurisi ceed i 208 i golfü astrayı leonu afedersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı İbrahim Paşa

doğuşa git
    2012 a3 kaldıysa onları sor

arabaya bindim dersin
    yemişim aurisi ceed i 208 i golfü astrayı leonu afedersin

Golf'ün dashboard kalitesi altındaki A3'ten daha iyi.

Hem seninkinde üfüreç var mı arkada?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.