Şimdi Ara

General tire kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba biraz araştırdım fakat kullanıcı yorumu göremedim bu lastikler hakkında.Kullananınız veya kalitesi hakkında bilgisi olanınız varsa aydınlatırsa çok sevinirim.Sedan araba için yaz lastiği olarak bakıyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• sınıf olarak Mid-Range Tyres arasında gözüküyor pişman etmez diye düşünüyorum.
  • predator93 kullanıcısına yanıt
    Continental yan ürünü diye okudum hocam ama emin olamadım

• Evet var da pek dayanıklı değil çok çabuk eridi gitti dişleri. bir taşa lastik komple yarılırmı bizde ucuz diye tercih ettik ama durum bu bu arada Continentalın yan ürünü olduğu doğru "Yumuşak bir Lastik" ortalama 1 seneye yakın oldu alal durumu bu ı *xxjl№65 General tire kullanan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gbness -- 11 Nisan 2020; 10:7:36 >
  • ekip aracında kışlıgını kullanıyoruz fena degil daha 2 aylık

• Gbness G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam istr bu super ise yarayan guzel bi yorumdu 😇

• skyhun2635 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam bakalim kafalar iyice karışıyor 😅

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • General geçen markalara şüphe ederim. General Electric, General Motors gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yukarda fotoğraf attım lastiklerin belki bir fikriniz olur Arka lastiklerde apollo o zaten kabak baya yok oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gbness -- 11 Nisan 2020; 10:13:55 >
  • Bir cok aracımda envai cesit lastik kullandım hepsi hakkında bilgi vereyim

Megane 2 Aracım varken Syron kullandım 2 hafta sonra soktum pirelli cinturato taktık onuda 1 aya kalmaz soktum michelin primacy 3 koydum onuda soktum goodyear efficient grip performance taktım dedim işte bu. Konfor kalite ve yanakların dolgun durusu harika 205 55 16 da kullandım

Hyundai i30 da 225 40 18 ebatında Petlas pt741 kullandım taş gibi namussuz lastik fakat konforsuzdu onuda 1.5 sene kullandım ve aynı ebat goodyear assymetric 3 taktık ve dedim işte lastik bu ondada asırı memnundum arabayı sattım üzerinde gitti

Pejo 206 cabrio aracımda Petlas pt741 kullandım dandik ama iş gorurdu oda arabayı satarken gitti

VW Eos ta suan Dunlop fm800 kullanıyorum 225 40 18 güzel lastik konforu yol tutusu güzel tavsiye ederim

vw sciroccomdada suan Goodyear assymetric 5 kullanıyorum 225 40 18 kesinlikle siddetle tavsiye ederim konfor yol tutus ses mükemmel

Lastik konusunda Goodyeardan cok memnun kaldım ve bundan sonrada sürekli goodyear alacagım

• Gbness G kullanıcısına yanıt
    Hocam cok hızlı erimiş sanırım vazgeciyorum bu lastikten

• Bizde goodyear bakmaya başlayalım 🙂 değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.