Şimdi Ara

Ey DH bu nasıl reklam!!? [Reklam kalktıı!!] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
41.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
314 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı mevzuyu Technopat da yaptı ama millet şikayet edince kapattılar. Burada umurlarında değil. Dini imanı para olmuş bunların.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyice b.kunu çıkarıyorlar
  • Android için Kiwi browser yükleyip UBlock Origin de kurarsanız sıfır reklamla dh dahil sitelerde sorun yaşamazsınız.
    Ey DH bu nasıl reklam!!? [Reklam kalktıı!!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 29 Kasım 2019; 12:47:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 9 kullanıyorsanız, bağlantı ayarlarından özel dns ayarına girin ve dns.adguard.com yazın rahat edin. Bazı reklamlı siteler hiç açılmıyor bazen, o zaman dns i iptal edip giriyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 29 Kasım 2019; 13:7:57 >
  • Ooo yaşasın DH. Çarpı butonu gelmiş

• Reklam.donanımhaber.com
  • Android de Samsung tarayıcı için Adguard content blocker kullanıyorum, kişisel filtre ekleyerek kurtulabildim.

• Bu kaçıncıdır ya Allah aşkına mobilden mesajı cevaplamıyoruz

• Son zamanlarda bu ve türevi saçmalıklardan dolayı başka alternatif forumlara kaymak zorunda kaldım. DH adına yakışmayan bir şekilde davranıyor. İncelemeler bile sadece mobile kaymış durumda. Yeni yetme bir forum böyle şeyler yapsa çoktan biterdi de işte bunlar isimlerinin kaymağını yiyorlar ki bakalım neteye kadar gidecek.
  • Şu reklamlar yüzünden çoğu kişi siteyi bıraktı. Siteye girmeyi bırakmamın en büyük nedeni aşırı reklamdı. Hâlâ aynı, değişen bir şey yok.

• Yemin ederim özelden bir arkadaşla yazışıyordum. Mesaj gönderebilmek için 50 takla attım. Dh reklam işini abartıyor giderek...

• mert1907 kullanıcısına yanıt
    alternatif forumlarınız neler? bizde geliriz belli mi olur.

• Browser için Ublock Origin ya da Nano Adblock var. Telefonda reklamları tümden engelleyeyim diyorsan Blokada var.
  • Adblock u kapatıp girince site görünmüyor resmen.
  • Bir süredir forumdan uzaktım ama DH iyice cozutmuş reklam konusunda.Evdeki bilgisayarımda ADBlocker vs. olduğundan rahatım ama iş yerinde foruma biraz göz gezdireyim dedim, kanser oldum.
  • Uygulamaya reklam gelmiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu saçma reklamdan sonra spigen almam,
  • Ben hepsinden öte şunu anlamıyorum. Tamam belki reklamın iyisi kötüsü olmaz mantık bu. Ama bu şekilde gelen reklamlara otomatik antipati geliştirdim. Hayat kurtaracak olsa böyle reklamı olan ürün-hizmetlere yönelmiyorum. Hiç işin bu yanını düşünmüyorlar mı?

• dh mobil uygulamasinda reklam yok arkadaslar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adguard var bende cikmiyor reklam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.