Bildirim
Ey DH bu nasıl reklam!!? [Reklam kalktıı!!]
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bir keresinde sekmenin çarpı butonunun üzerine koymuşlardı. Alt+f4 ile çıkmak zorunda kaldım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
gitmiyor, engelleyiciler kar etmiyor spigenin ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Gerçi insan bir kapat tuşu koyar. Donanım haber genellikle yaptığı her reklam çalışmasına kapat tuşu koymadan yayınlamazdı. Ama şimdi neden böyle yaptılar bilmiyorum. Web sürümünde sorun olmuyor ama mobilde direk ekranın altını kaplıyor. -
Para lazım para
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mini kullanıyorum. Bazen kazara mobile açılıyor ve miniye geçerken de reklam çıkartıyor. Hakkım haram olsun deyip kapatıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
uygulamadan gir gram reklam yok
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Konu turkcellin reklamı gibi yankı bulmamış. Olum bu reklamları alırken gözünüz paradan başka bişeyi görmüyor mu? Herkes 6 inçlik telefonlarından mı giriyor sanıyorsunuz bu foruma? Küçük ekranlı telefonu olanlarda eşit oranlı reklam küçülmüyor. Bende sağdan soldan birer cm boşluk varken arkadaşımda ekranı sağdan sola kaplamış şu reklam. Bi de her bir foruma gireceğimde, mesaj atacağımda reklam çıkıyor. Önceden de yaptınız baktınız kullanıcı sayısı etkilenmedi sanırım. Şimdi yine aynı haltı yiyorsunuz. Umarım yakın zamanda insanlar alternatif yerlere kayar da siz de biraz reklam kültürü öğrenirsiniz. Böyle saçma bi reklam 3. Sınıf dizi/film sitelerinde bile yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEAME -- 29 Kasım 2019; 16:14:54 >
Telefon kullanmayı bilene reklam gelmiyor
Hocam 6 inc ekran var altta oyle biyerde ki pm atamiyorum kimseye gonder tusu iptal Allah kahretsin gercekten boyle reklami
İstediğiniz gibi reklam koyun ama nalet kapat kısmı da olsun. Mecburmuyum nalet olası reklamı sürekli görmeye ?
6.2" ekranlı telefonumda masaüstü sürümüne geçmeden mesaj gönderemiyorum. Forum son 8 yılın en kötü reklam döneminde. Çok şükür sunucular son zamanlarda biraz daha iyi ama bu reklamın, sesli reklamların açıklaması yok.
Bence her başlıktan 5 tane olmalı 4'ü reklama yönlendirmeli 1 tanesi konuya girmeli.
Öyle rahat rahat geziyoruz. -
UC Browser Turbo indirin. İlgili reklama basılı tutun. Çıkan seçeneklerde block this ad diyin. Şimdilik çözüm bu.
hayat reklamsız güzel -
Bence insanların Netflix alma sebeplerini araştırın. Anketlere bakın. Bedavaya izlemek varken neden bıkmışlarda platform değiştirmişler? Aynısı sizin başınıza gelince üzülmeyin sonra.
Yakında Youtube gibi Donanım Haber'de paralı üyelik çıkarır. Parayı verene reklamsız gösterim.
Artık etinden sütünden herşey para. -
iphonecuların gözü yaşlı Çözünürlüğe laf söyleyince insan gözü görmüyor ki diyorlardı al sana doya doya bakarsın şimdi
Şaka bir yana gerçekten baydı artık bu saçma reklamlar. Birde geri tuşuna konan açılan sayfa reklamları var onlara tam ayarım. La bir önceki sayfadan bir linke tıklayacağım hop reklam reklamı geç deyincede sayfa yenileniyor uçup gidiyor link
Bir keresinde sekmenin çarpı butonunun üzerine koymuşlardı. Alt+f4 ile çıkmak zorunda kaldım
|
Aynı mevzuyu Technopat da yaptı ama millet şikayet edince kapattılar. Burada umurlarında değil. Dini imanı para olmuş bunların.
|
Para lazım para
![]() |
Gerçi insan bir kapat tuşu koyar. Donanım haber genellikle yaptığı her reklam çalışmasına kapat tuşu koymadan yayınlamazdı. Ama şimdi neden böyle yaptılar bilmiyorum. Web sürümünde sorun olmuyor ama mobilde direk ekranın altını kaplıyor.
|
Telefon kullanmayı bilene reklam gelmiyor
![]() |
Bence insanların Netflix alma sebeplerini araştırın. Anketlere bakın. Bedavaya izlemek varken neden bıkmışlarda platform değiştirmişler? Aynısı sizin başınıza gelince üzülmeyin sonra.
|
Mesutun gözünü yine para bürümüş
|
Günden güne kokuşan zihniyet burayı da sarmış. Artık yeter her yer reklam oldu. Adınızı o zaman donanimreklam diye değiştirin de biz de bilelim nereye girdiğimizi.
|
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X