Şimdi Ara

Dh Nereye Girsem Reklam Çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın yöneticilerim, sevgili adminlerim dh forumu ülkemizin en iyi ve en sevilen forum sitesidir. Ancak son zamanlarda forumun kalitesinde çok ciddi düşüş bulunmaktadır. Forum çok yavaş. Ve çoğu zaman mesaj yazıp gönderince hata alıyorum yazdıgım her mesajı kopyalamadan gönderemez olduk.

Birde annemden babamdan hatta nışanlımdan daha çok resimdeki kadını goruyorum. Her mesaj yazışımda, konuya girişimde karşıma çıkıyor. Sanıyorum aramızda duygusal anlamda bişeyler olacak.
    Forumumuz sonu nereye varacak, buradan yetkililere ricada bulunuyorum lütfen formumuzu eski haline getirin.

Dh Nereye Girsem Reklam Çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Kimin umrunda, adam cebine giren paraya bakar sana mı bakacak.
  • Reklamlar bitmez ama onlemi var.

C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts dosyasina
    127.0.0.1 adserve.donanimhaber.com

eklemen yeterli.
  • Reklam engelleyicileri kullanabilirsiniz.Onun haricinde maalesef her şirket gibi Donanım Haber de kar amacı güderek kurulduğu için bir yorum yapamıyorum.Gün beye reklam yoğunluğuyla ilgili mail atabilirsiniz.
  • Hocam Gün Bey kim nasil ulasabiliriz?

• ekledim hiçbir işe yaramıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ahmet8989 A kullanıcısına yanıt
    forumun sahibi o ,ancak ulaşsan da bir işe yaramaz
    Gün değil Gun
  • Muhakkak ki para kazanacaksınız ama para kazanacağız diye formu gezilemez hale getirecek şekilde reklam koymak, akıl fikir işi değil.
  • Yorum yazıyorum tam göndere basacağım 8 saniye reklamı çıkıyor ve yazdığım onca şey buhar oluyor.

Teşekkürler donanımhaber.
  • Uatune mesaji duzel dedigimizde duzeltip yaziyorum gondere basinca bir hata oldundiye uyari cikiyor. Buna bi el atin artik

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 23 Aralık 2020; 13:4:14 >
  • Hocam reklam engelleyici ise yaramiyor yazmislar

• ahmet8989 A kullanıcısına yanıt
    Chrome + Adblock %80'ini engelliyor. Sayfalar arası geçişte çıkan reklamlar sorun oluyor.
  • şu aptal 8 sn reklamı yüzünden forumda dolaşmıyorum. hayır konuya girince çıksın, yorum atınca çıksın umurumda değil ama forumda scrollarken çıkmasın ya. kendileri kaybeder. 1. sayfa dısında hiç bi sayfaya bakmıyorum bile
  • 8 saniye reklamını engeleyecek öneriniz varsa dua ederim :)
    tek tek blok programına eklesem dahi işe yaramıyor çünkü çok değişik bir sistem bulmuşlar ,her defasında değişik kodlar geliyor
    son aldıkları yazılımcılar parayı hak etmiş gibi :)
  • Siz hele mobil i gorun.

• Mobilden hiç giremiyoruz üstelik site yavasda. Yoneticilerimiz nerdesiniz. Allah için biri cevap versin artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

şu aptal 8 sn reklamı yüzünden forumda dolaşmıyorum. hayır konuya girince çıksın, yorum atınca çıksın umurumda değil ama forumda scrollarken çıkmasın ya. kendileri kaybeder. 1. sayfa dısında hiç bi sayfaya bakmıyorum bile

Aynen ya. Tam forumda bir şey okuyorum tak diye 8 sn reklamı çıkıyor. Eskiden böyle değildi en azından sayfalar arası geçişte falan çıkardı. Masaüstü sürümü kullanamaz hale geldim. İlla ayarlardan javascripti kapatalım mı yani? Forum tabiki para kazanacak her türlü reklama razıyım fakat şu sayfa içerisinde çıkan 8 sn reklamı yüzünden forumdan soğudum. Forumdan faydalanamıyorum sırf bunun yüzünden. Bi el atın şuna.
  • Revolution kullanıcısına yanıt
    Adamalar hic birsey yapmiyor eminim.goruyorlardir bu konuyu baska yollarla kurtulacaz artik.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.