Şimdi Ara

Eyefinity Kurulum Rehberi Kapsamlı Anlatım-Testler-Puf Noktalar-Sormak Istedikleriniz (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
18
Favori
78.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barbarian161

urun geldi hicbir sıkıntı cıkartmadan calıstı suan eyesfinity kullanıyorum.Yardımın olmasa bu isi halledemezdim. Hersey icin tesekkurler

Güle Güle Kullanın

SAYGILARLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakiska

Arkadaşlar birkaç gün önce hd5570 satın aldım. Alttaki adreste de yazdığı gibi 3 monitörü destekliyor.

http://www.amd.com/tr/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-5000/hd-5570/Pages/hd-5570-overview.aspx#4

Ama gelen kartın dp portu yok. onun yerine HDMI port var. Yani 1 VGA, 1 HDMI, 1 DVI port bulunuyor.
    Nasıl 3 monitörü bağlayacağım.
    Adamlar ısrarla bu kartın (Sapphire HD5570) 3 monitörü desteklediğini yazmış.
    Acaba üçüncü monitörü hdmi dan bağlasak olur mu? HDMI portun DVI port ile ortak kullanıldığını yazmışlar ama acaba bu kart için geçerli değil mi?
    Ya da anakartın onboard vga çıkışı var. Onu aktif hale getirip üçüncü monitörü oraya bağlayabilir miyim?

Yardım edin arkadaşlar çaresiz kaldım.

Bazı ekran kartı ureticileri maliyeti dusurmek için dp yer vermiyor eyefinity farklı kanallardan destekliyorlar.Sizin kartınızda bu 3 port uzerinden eyefinity yapmanıza olanak verebilir.Eger deneme imkanınız var ise hdmi lcd tvye baglayarak kurulum yapmayı deneyebilirsiniz.

SAYGILARLA

• quote:

Orijinalden alıntı: sputnikk

Dostum ana kartının markası modeli nedir?

Hocam Gigabyte G31M - ES2L
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock_Rage

Bazı ekran kartı ureticileri maliyeti dusurmek için dp yer vermiyor eyefinity farklı kanallardan destekliyorlar.Sizin kartınızda bu 3 port uzerinden eyefinity yapmanıza olanak verebilir.Eger deneme imkanınız var ise hdmi lcd tvye baglayarak kurulum yapmayı deneyebilirsiniz.

SAYGILARLA

Monitörün girişi VGA.

Acaba HDMI dan VGA bağlantı kablosu var mı?

Gittigidiyor da birkaç tane buldum.
    Fakat adamlar notebook ları projeksiyon cihazlarına bağlamak için kullanıldığını söylüyor.
  • Alttaki adreste olan converter acaba işe yarar mı?
    Yazdığına göre vga portları HDTV lere bağlıyormuş.
    Aktif olduğu için ters yönde de iş görür mü?

http://www.ebay.com/itm/New-Sembanx-active-VGA-female-HDMI-male-Video-Converter-adapter-cable-/120865943449?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c242bef99
  • üstad kusura bakma yeni gördüm mesajını.
    g31m ve g41 serilerinde hem onboard ekran kartını hemde harici kartını aynı anda kullanabilirsin.
  • Kaptan Bi Sorum Daha Olacak Bu Monitörlerihttp://www.amazon.com/Samsung-MD230X3-SyncMaster-3-panel-Display/dp/B003HF8QL0 Bu Linkteki 5.Resimdeki Gibi Tutma Aparatı Alsak Kaç Tl Ye Patlar Bize ?
    Bide Eski Acer Monitör Bana Çok Kalın Geldi Bütçeyi Zorlayıp (Yaza Kadar da Ucuzlamasını Bekleyerek )
    LG 22" ( 21.5") E2260S Bu Led'i Ekledim İnce Olduğu İçin Sence Nasıl Ekranlar
    Son Sorum 6950 Nin Ekran Çözünürlügü Destekler Mi Bunların 3'Ünü

Kaptan Ben Bitane Buldum Ama Sıfır 7950 Fiyatı Sence Daha Ucuzu Var Mıdır ?
    Ürün:http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4488

Edit:Düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaNr -- 4 Mart 2012; 23:12:20 >

• eyw çok sağol kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MsTF_11

Kaptan Bi Sorum Daha Olacak Bu Monitörlerihttp://www.amazon.com/Samsung-MD230X3-SyncMaster-3-panel-Display/dp/B003HF8QL0 Bu Linkteki 5.Resimdeki Gibi Tutma Aparatı Alsak Kaç Tl Ye Patlar Bize ?
    Bide Eski Acer Monitör Bana Çok Kalın Geldi Bütçeyi Zorlayıp (Yaza Kadar da Ucuzlamasını Bekleyerek )

Hocam alttaki linkteki askı aparatı çok daha ucuz.
    Ben geçen hafta görüştüğümde 150 tl + KDV demişti.

Eyefinity Kurulum Rehberi Kapsamlı Anlatım-Testler-Puf Noktalar-Sormak Istedikleriniz

http://www.serend.com.tr/ccediloklu-monitor-standlar305.html

• quote:

Orijinalden alıntı: lakiska

quote:

Kaptan Bi Sorum Daha Olacak Bu Monitörlerihttp://www.amazon.com/Samsung-MD230X3-SyncMaster-3-panel-Display/dp/B003HF8QL0 Bu Linkteki 5.Resimdeki Gibi Tutma Aparatı Alsak Kaç Tl Ye Patlar Bize ?

Hocam alttaki linkteki askı aparatı çok daha ucuz.
    Ben geçen hafta görüştüğümde 150 tl + KDV demişti.

Eyefinity Kurulum Rehberi Kapsamlı Anlatım-Testler-Puf Noktalar-Sormak Istedikleriniz

http://www.serend.com.tr/ccediloklu-monitor-standlar305.html

Evy Kaptan Sağol

• Resimleri yeniler misin?
  • Merhaba,
    paylaşımlarınız ve katkılarını çok değerli, çok teşekkür ederim. bir konuda acil yardımınıza ihtiyacım var.
    elimde 4 adet led monitör var. bunlarda hem DVI hemde VGA girişleri var.
    bilgisayarımdaki ekran kartıda ati 6570, web sitesinde eyefinity teknolojisi ile 4 ekrana kadar görüntü alınabilir yazıyor. ekran kartım üzerinde 2 adet displayport ve 1 adet dVI çıkışları (toplam 3 çıkış) var. her bir çıkışı bir monitöre bağladığımda 3 monitördende görüntü alabileceğim sanırım ama 4.ncü monitöre hangi yöntemle nasıl görüntü aktarabilrim. yardımcı olmanızı rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihany

Merhaba,
    paylaşımlarınız ve katkılarını çok değerli, çok teşekkür ederim. bir konuda acil yardımınıza ihtiyacım var.
    bilgisayarımdaki ekran kartıda ati 6570, web sitesinde eyefinity teknolojisi ile 4 ekrana kadar görüntü alınabilir yazıyor. ekran kartım üzerinde 2 adet displayport ve 1 adet dVI çıkışları (toplam 3 çıkış) var. her bir çıkışı bir monitöre bağladığımda 3 monitördende görüntü alabileceğim sanırım ama 4.ncü monitöre hangi yöntemle nasıl görüntü aktarabilrim. yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Arkadaşım HDMI Var Büyük Bi İhtimal HDMIDAN DVI Dönüştürücü Alırsın Olur.
  • ekran kartımın arkasında 1 adet DVI ve 2 adet displayport çıkışı. bunların dışında çıkış yok. zaten olsa bile HDMI ve DVI çıkışları aynı sayılır birini kullansam diğer pasif olurdu kullanılamazdı
    benim derdim şu, ne yapmalıyımda nasıl kurulum yapmalıyımda 4 monitörümüde pc ye bağlayabileyim ve 4.ncü monitördende görüntü alabileyim. ekran kartı için web sayfasında eyefinity teknolojisi ile 4 ekrana kadar destekler yazıyor.
  • quote:

quote:

Merhaba,

Arkadaşım HDMI Var Büyük Bi İhtimal HDMIDAN DVI Dönüştürücü Alırsın Olur.

ekran kartımın arkasında 1 adet DVI ve 2 adet displayport çıkışı. bunların dışında çıkış yok. zaten olsa bile HDMI ve DVI çıkışları aynı sayılır birini kullansam diğer pasif olurdu kullanılamazdı
    benim derdim şu, ne yapmalıyımda nasıl kurulum yapmalıyımda 4 monitörümüde pc ye bağlayabileyim ve 4.ncü monitördende görüntü alabileyim. ekran kartı için web sayfasında eyefinity teknolojisi ile 4 ekrana kadar destekler yazıyor.

• quote:

ekran kartımın arkasında 1 adet DVI ve 2 adet displayport çıkışı. bunların dışında çıkış yok. zaten olsa bile HDMI ve DVI çıkışları aynı sayılır birini kullansam diğer pasif olurdu kullanılamazdı

Ekran kartınızın arkasında kac tane fiziksel cıkıs var ise ancak okadar ekrana baglayabilirsiniz.Yani 3 cıkıs 3 monitor.Kartınız cok ozel bir model degilse 4 monitoru baglamak biraz zor gorunuyor.

SAYGILARLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollotim

Resimleri yeniler misin?

Bi vakit bulsam yenilicemde

SAYGILARLA
  • Arkadaslar acil yardiminiza ihtiyacim var,sapphire HD6850 cihaz almayi dusunuyorum,yeni bir Samsung 40D5000 LED tv aldım su an 2 monitor kullaniyorum ve birde televizyonu baglamak istiyorum.2 monitorun yalnizca VGA cikisi var,televizyonuma hdmi ile cikis vermek istiyorum.Bana en uygun senaryo hangisidir??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Konunuz cidden çok yararlı olmuş teşekkürler, fakat bir konuda benimde yardıma ihtiyacım var:

3 x LG Ips236V monitör aldım dün, bilgisayarımda 2 x 5830 crossfire ekran kartım mevcut.

Monitörlerin her birisinde: Dvi - Hdmi - Vga mevcut.
    Ekran kartlarımın her birisinde ise: Dvi - Hdmi - Display Port mevcut.

Şimdi bu düzende ben hangi kabloyu almalıyım, aklım çok karıştı.

Senaryo 1: Dvi ı Dvi kablosuyla, Hdmi i Hdmi kablosuya bağlayıp, Vga çıkışınıda display porta dönüştüren bir kablo mu alıcam?

Senaryo 2: Dvi ı Dvi kablosuyla, Hdmi i Hdmi kablosuya bağlayıp, Dvi ı display porta dönüştüren bir kablo mu alıcam?

Yoksa daha çok dönüştürücüye mi ihtiyacım var.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Çok teşekkürler
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dcorp -- 11 Mart 2012; 16:29:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dcorp

Merhabalar,

Konunuz cidden çok yararlı olmuş teşekkürler, fakat bir konuda benimde yardıma ihtiyacım var:

3 x LG Ips236V monitör aldım dün, bilgisayarımda 2 x 5830 crossfire ekran kartım mevcut.

Monitörlerin her birisinde: Dvi - Hdmi - Vga mevcut.
    Ekran kartlarımın her birisinde ise: Dvi - Hdmi - Display Port mevcut.

Şimdi bu düzende ben hangi kabloyu almalıyım, aklım çok karıştı.

Senaryo 1: Dvi ı Dvi kablosuyla, Hdmi i Hdmi kablosuya bağlayıp, Vga çıkışınıda display porta dönüştüren bir kablo mu alıcam?

Senaryo 2: Dvi ı Dvi kablosuyla, Hdmi i Hdmi kablosuya bağlayıp, Dvi ı display porta dönüştüren bir kablo mu alıcam?

Yoksa daha çok dönüştürücüye mi ihtiyacım var.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Çok teşekkürler
    Saygılar

Arkadaşım Sanırsam CrosFire Olduğu İçin 4 Tane Giriş Olur Dvı Girişi Hepsini DVI Dan Bağla Bence

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.