Selam Gencler.Dun basvurumu yapmistim EYOBUS-44 icin tarihleri 5-23 Agustos 2020 arasinda.Bugun arandim ve basvurumun kabul edildigi bilgisini aldim.Evraklari yuklemeye basvurdum.Eyobus ile deneyimi olan veya katilmayi dusunenler bu baslik altinda bulusalim.
Sınırlı sayıda ve sınırlı süre için geçerli peşin ödeme indirimi 50 EURO’dur.
Bu sayede tur ücreti 1140 EURO’ya düşmektedir
EYOBUS’ün daha önce 39 farklı tarihte 60 otobüs ile tamamlamış olduğu Otobüsle Avrupa Turu programında; Avrupa’nın hemen hemen bütün popüler şehirlerini özgürce keşfetme fırsatı bulacaksınız. Hiç bir ekstra tur ücreti ödemeden Avrupa’yı özgürce dolaş. Ayrıca Eyobus’te tüm konaklamalar sadece 2 kişilik odalarda! Şimdi Avrupa’yı keşfedip Özgürlüğü yakalamanın tam zamanı!
2019 Turlarımızın nasıl geçtiğini görmek için tıklayınız!
Avrupa Turu Katılımcı Yorumlarını İzlemek için Tıklayınız!
2020 Avrupa Turu programında nerelere gidilecek? 1. Yunanistan – Selanik2. Makedonya – Üsküp 3. Sırbistan – Belgrad4. Macaristan – Budapeşte 5. Avusturya – Viyana6. Slovakya – Bratislava7. Çek Cumhuriyeti – Prag 8. Almanya – Berlin9. Hollanda – Amsterdam*, Giethoorn 10. Belçika – Brüksel11. Fransa – Paris*, Nice 12. İspanya – Barselona 13. Monako – Monte Carlo14. İtalya – Roma*, Venedik, Pisa 15. Vatikan16. Slovenya – Lübyana*, Bled Gölü 17. Hırvatistan – Zagreb18. Bulgaristan – Sofya
Avrupa Turuna Neler Dahil? ULAŞIM: Avrupa turunda rahat yolculuk için donanımlı otobüslerde şehir ve ülkeler arası seyahat edilecektir.
KONAKLAMA: Avrupa turunda Eyobus standartlarında kahvaltı dahil konaklama hizmeti. 8 gece kahvaltı dahil konaklama: İtalya , Fransa , İspanya , Hollanda , Macaristan , Makedonya , Çekya , Slovenya
SİGORTA: TURSAB onaylı, paket tur sigortası ve seyahat sağlık sigortası.
PANAROMİK REHBERLİK : Avrupa turu öncesi ve sırasında turlarımız hakkında danışmanlık, gezilen şehirler hakkında ön bilgilendirme ve rehber kitapçık.
ARAÇ İÇİ İKRAM: Araç içerisinde sıcak su, çay, kahve ve soğuk su ikramları.
BAGAJ HAKKI: Avrupa turunda bütün katılımcıların yanlarında 1 adet orta boy bavul(65*40*25*) ve araç içine 1 adet sırt çantası ya da benzer boyutta el çantası alma hakkı vardır.
Neler Dahil Değil? YEME – İÇME: Otel kahvaltıları hariç, bütün bireysel giderler.
MÜZE VE ÖREN YERLERİ: Avrupa turunda müze giriş ücretleri bireysel karşılanmaktadır
GÜMRÜK HARÇLARI: Yurt dışı çıkış harcı.
VİZE: Avrupa turu için yurt dışı çıkış belgeniz yeşil ve diplomatik olmadığı sürece Schengen vizesine ihtiyaç duyulmaktadır. Vize ücreti 140 Euro’dur.