Sesinde ne var biliyor musun Bir bahçenin ortası var Mavi ipek kış çiceği Sigara içmek için üst kata çıkıyorsun Sesinde ne var biliyor musun Uykusuz Türkçe var İşinden memnun değilsin Bu kenti sevmiyorsun Bir adam gazetesini katlar Sesinde ne var biliyor musun Eski öpüşler var Banyonun buzlu camı Bir kaç gün görünmedin Okul şarkıları var Sesinde ne var biliyor musun Ev dağınıklığı var İkide bir elini başına götürüp Rüzgarda dağılan yalnızlığını düzeltiyorsun Sesinde ne var biliyor musun Söylemediğin sözcükler var Küçücük şeyler belki ama günün bu saatinde anıt gibi durular Sesinde ne var biliyor musun EYÜPB var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eyüp B ve Şiir
-
-
@duygusalköpeknalığı31 Hocam şu kendini bilmeze haddini bildirin!
-
bir zamanlar burası mert insanların diyarıydı, şimdi bakıyorum da çapulcuları doldurmuşsun buraya kardeş ha ?
sen eskiden öyle fazla konuşmazdın bakıyorum şimdi biraz geveze olmuşsun. o zaman git konuş onlara, johannes eggestein emaneti olan bu şehr-i istanbul'u geri alacakmış de.
de onlara tamam mı?
-
Ey gibi DH yine ***lere kaldın!
-
Olm o zamanlar @savcınız@almanyalidoktor bana soru sorardı eyüpb bile bana sorardi ben ben beb
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bir zamanlar burası mert insanların diyarıydı, şimdi bakıyorum da çapulcuları doldurmuşsun buraya kardeş ha ? sen eskiden öyle fazla konuşmazdın bakıyorum şimdi biraz geveze olmuşsun. o zaman git konuş onlara, johannes eggestein emaneti olan bu şehr-i istanbul'u geri alacakmış de. de onlara tamam mı? |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X