|
Türevi sıfırdan halletmek? Tunç kurt-Eyüp B
-
-
eyüp b sıfırdan alıyor aslında, ben tüm 12'yi eyüp b ile götürdüm türevde de ekstremum momentum kısmı kaldı sıfır sıkıntı. mezun değilim
-
Hocam türev kaç haftada bitti peki? Yanında fasikül kullandınız mı? -
eyubun bir konuyu 30 video cekmeden anlatması bile onu izlemek için gayet yeterli bir sebep. lti'si gayet iyiydi ben de ilk defa gördüm ama anladım. tam bu ne anlatıyor dedim sinirlendim sonraki gün halloldu biraz kendine zaman da vermen lazım. üzerinde düşündükçe halloluyor çoğu şey. -
hocam eğer selim hoca'dan da dinlediyseniz; selim hoca mı, eyüp hoca mı sizce ?
-
Ortalama ne kadar sürede bu üçü bitti hocam? apotemi çözmeyi düşünüyorum yanında -
vdd türev için çok uzun geldi bana direkt apotemidem okuyup halledicem -
mert hoca nasıl beyler 90 gunde ayt kampı veyahuy güleryüz nasıl -
Hocam türev gibi bir konuyu okuyup halletmek mantıklı gelmiyor -
Limit 2, türev 6, integral 7 gün sürdü sanırım konu,fasikül sb. Ama ben sadece matematik çalıştım. Ben orijinal çözdüm sorular iyidi ama çözümler kötüydü istediğini çöz.
-
bu soruları soracağınıza kitabin kapağını açsan 2 haftada biter -
Forumun bekcisi geld8 -
rahat -
hocam dinlesen de bir sey yoktur ki ekstra okuyup da ogrenemeyecegin olay soru cozmek zaten -
hocam benimki bir ayı geçti ama benim salaklığım, bir süre boşladım. normalde türevi yedim bitirdim demek için 3 hafta yeterde artar(mezunsanız 2+ hafta). apotemi fasikülü + soru bankası(yarısını belki çözmüşümdür) şeklinde gittim
-
ikisini de dinledim ikisi de müthiş hocalar. ikisinden de dinlediğimde aklımda tek bir soru işareti kalmıyor. 10-11'de selim hocayla gittiğim için şu anda değişiklik olsun diye eyüp b ile gidiyorum. ikisini de izleyebilirsiniz benim için selim hoca = eyüp hocadır
-
bu arada günde 2 saat mat çalışarak bahsettiğim bu süre
-
Hocam mezunum gunde 4 6 saati ayt mata ayiriyorum 2 haftada bitirmeye calisacagim eyup+345+apotemi ile nereye giderse artik -
fazla bile hocam ben de açıktan okuyorum zaten, sadece 12 olduğumdan fazladan lti bilgim yoktu. 2 haftada temizlersiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X