Şimdi Ara

Türevi sıfırdan halletmek? Tunç kurt-Eyüp B

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Matta öncekileri bitirdim sıra limit türev integralde. Eyüp hocayla ilerliyordum da vdd tamamen sıfırdan anlatmıyor logaritma kısmı mesela geçen yıldan bilmesem anlamam zor olurdu. Tunç hocanın arada soru çözüm videolarını izliyorum geçen yıl kamp yapmış fasikül çıkartmış güzele benziyor. En temelden sağlama götürecek şekilde anlatan hangisi olur? İlyas güneş ve bıyıklı ile ilerleyip memnun olan varsa onlardan da ilerleyebilirim.

• eyüp b sıfırdan alıyor aslında, ben tüm 12'yi eyüp b ile götürdüm türevde de ekstremum momentum kısmı kaldı sıfır sıkıntı. mezun değilim

• daxpc kullanıcısına yanıt
    Hocam türev kaç haftada bitti peki? Yanında fasikül kullandınız mı?
  • eyubun bir konuyu 30 video cekmeden anlatması bile onu izlemek için gayet yeterli bir sebep. lti'si gayet iyiydi ben de ilk defa gördüm ama anladım. tam bu ne anlatıyor dedim sinirlendim sonraki gün halloldu biraz kendine zaman da vermen lazım. üzerinde düşündükçe halloluyor çoğu şey.

hocam eğer selim hoca'dan da dinlediyseniz; selim hoca mı, eyüp hoca mı sizce ?

• taklayageldik T kullanıcısına yanıt
    Ortalama ne kadar sürede bu üçü bitti hocam? apotemi çözmeyi düşünüyorum yanında
  • vdd türev için çok uzun geldi bana direkt apotemidem okuyup halledicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mert hoca nasıl beyler 90 gunde ayt kampı veyahuy güleryüz nasıl
  • demirsodyum kullanıcısına yanıt
    Hocam türev gibi bir konuyu okuyup halletmek mantıklı gelmiyor
  • Eastai kullanıcısına yanıt

Limit 2, türev 6, integral 7 gün sürdü sanırım konu,fasikül sb. Ama ben sadece matematik çalıştım. Ben orijinal çözdüm sorular iyidi ama çözümler kötüydü istediğini çöz.

• bu soruları soracağınıza kitabin kapağını açsan 2 haftada biter
  • thenotorious T kullanıcısına yanıt
    Forumun bekcisi geld8
    rahat
    hocam dinlesen de bir sey yoktur ki ekstra okuyup da ogrenemeyecegin olay soru cozmek zaten

hocam benimki bir ayı geçti ama benim salaklığım, bir süre boşladım. normalde türevi yedim bitirdim demek için 3 hafta yeterde artar(mezunsanız 2+ hafta). apotemi fasikülü + soru bankası(yarısını belki çözmüşümdür) şeklinde gittim

• Terliksi it kullanıcısına yanıt

ikisini de dinledim ikisi de müthiş hocalar. ikisinden de dinlediğimde aklımda tek bir soru işareti kalmıyor. 10-11'de selim hocayla gittiğim için şu anda değişiklik olsun diye eyüp b ile gidiyorum. ikisini de izleyebilirsiniz benim için selim hoca = eyüp hocadır

bu arada günde 2 saat mat çalışarak bahsettiğim bu süre  

Hocam mezunum gunde 4 6 saati ayt mata ayiriyorum 2 haftada bitirmeye calisacagim eyup+345+apotemi ile nereye giderse artik

fazla bile hocam ben de açıktan okuyorum zaten, sadece 12 olduğumdan fazladan lti bilgim yoktu. 2 haftada temizlersiniz  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.